Čo robiť, keď sa zaľúbite do kamaráta?
Vyzerá to tak že som sa zaľúbila do kamaráta.
Všetko začalo tak nevinne,spoznali sme sa vonku na ihrisku.Zo začiatku sme sa stretávali vonku,naše deti sa skamarátili.Ako sme sa začali aj my dospelý spolu sa rozprávať,došli sme na to že naše deti chodia spolu do škôlky.Nevedela som to keďže nikdy sme sa predtým v škôlke sa nestretli.A ešte viac,pracujeme v jednej firme,len na inom oddelení.Aké náhody.Rozumieme si,bavíme sa spolu o všetkom.Uz cca pol roka sa takto stretávame vo štvorici.Je mi s ním fajn a stalo sa že som sa doňho zaľúbila.On o tom nevie,ani mu to nechcem povedať.Obaja máme partnerov.Viem že není šťastný s priateľkou ale je s ňou kvôli dieťaťu.U mňa to isté,môj vzťah s manželom ide dolu vodou ale sme spolu kvôli dieťaťu.
Zaujíma ma či ste prežívali niečo podobné?Ako tie city potláčať?Zakaždým sa teším keď sa máme stretnúť a srdce mi ide vyskočiť z miesta.Nikdy sme nič spolu nemali,ani nebudeme mať.Ziadne letme dotyky,bozky,proste nic.Som dosť hanblivá na to aby som niečo skúšala.Budeme max len kamaráti,aj keď neviem či môže existovať kamarátstvo keď cítim k nemu viac.Ale jednoznačne nechcem ho stratiť a vymazať úplne zo života.
@egonsk prečo je každý tvoj komentár úchylácky?
Ako sa odľúbiť? Veď tak isto ako od tvojho muža. Dajte sa dokopy, urobte ďalšie dieťa, vezmite hypotéku, choď bez neho na ihrisko, spoznaj nového kamaráta a voila, hotovo!
@egonsk
Diky, diky za tento prispevok.
To je v 🍑 toto!
Ahoj, a inak si kompletna?
To si nevies dat dokopy najprv vztah s manzelom?
Toto nedopadne dobre,ale hlavne pre teba.
Tie tvoje zamilovane oci ta prezradia, on to zbada, dojde to do intimnej roviny a bude pruser jak Brno...
Pories si najprv toho chlapa,co mas doma a potom flirtuj s oteckami a partnerom inych zien,bud taka dobra!
Prepac,ze som taka neempaticka,ale je tolko rozbitych Rodin kvoli takym 🔶,ze fakt nechapem.
Idéalne je presunut rozum z nohaviciek spät do hlavy,ale dokazes to? Chces to ukocirovat?
@dominikamacakova 🤣🤣🤣
Prestan klamat samu seba a prevezmi zodpovednost za svoj zivot.
Tebe vyhovuje flirtovat a fantazirovat o inom chlapovi a mat pri Tom istotu doma pri Tom svojom,ze?
Keby to tak nebolo,tak to poriesis inak a neodrbavas.
Vo chvili,ked ta ta da dole a praskne to,to budes musiet riesit
Povedz doma,ze s kym Travis v praci a mimo prace cas na kavickach a mozno sa dozvies,ze on tiez niekoho ma a vlastne nemas problem🤣
Ahoj,základná otázka: vie tvoj manžel, že si s ním len kvôli dieťaťu? Lebo najprv musí o probléme vedieť, aby mal šancu sa k tomu nejako postaviť, niečo riešiť. Ak sa to už naozaj s manželom nedá, rieš to ty ukončením vzťahu,ale nemotaj si zbytočne hlavu "kamarátom". V mojom okolí ešte bokovky nikomu nepomohli, akurát sa ti môže stať, že ostaneš sama s dieťaťom...
@trdelnik234 Ale ja neidem nikomu rozbiť rodinu.Ani nikomu nepoviem že som sa zaľúbila do kamaráta.Ja to riešim iba v sebe ako sa odlubit.
@trdelnik234 Ja s ním ani neflirtujem,nič také.Len sa rozprávame.A ešte nikdy sme sa nestretli sami dvaja vo dvojici.Bud sme s deťmi vonku, alebo aj s našimi partnermi.Alebo v práci no tam tiež sme není nikdy sami
@kikulienkadd Áno vie,aj manžel neraz mi povedal že ostávame spolu kvôli dieťaťu.Ze nemáme na seba čas a keď dieťa podrastie možno sa aj náš vzťah dá do poriadku ako bolo predtým.
Ok.
To je super,ze ste neboli este nikdy sami.
A nech ta ani nenapadne to skusat alebo inak povedane drazdit hada bosou nohou...
Chces naozaj radu?
Tak dobre.
Zacni obmedzovat vypisovanie a stretavanie sa.
To zdielanie je velmi nebezpecne.
Najlepsie by bolo utnut kontakt,tak to robia rozumne vydate zeny..
To,co sa ti stalo,nie je tak hrozne.
Ale velmi zalezi,jak s tym nalozis.
A Ty sa jemu pacis? Naznacil ti nieco?
Tvojho manzela by som mat teda nechcela...
@trdelnik234 Neviem nepýtala som sa ho na to či sa mu ja páčim.Ja som není taká odvážna takto zisťovať.Ale sympatická som mu určite to som si všimla.
Ok..
To by si si vsimla,n'a to sa ziadneho chlapa pytat nemusis.
Mas vyhodu teda v tomto,ze on t'a nenamotava.
Utni kontakt a odlubis sa.
Pories si manzelstvo a potom sa uvidi.
Drzim ti palce
@autorka Tvoj príspevok je plný antagonizmu ako učebnica marxizmu-leninizmu,
- miluješ ho, chcela by si cítiť jeho dotyky a bozky. ale chceš z neho len kamaráta
- máte partnerov a nie si šťastná ani ty a ani on, no zároveň nevieš či by ste boli šťastní spolu
- nikdy ste nič spolu nemali a predsa po ňom v srdci túžiš
Čo ti na to povedať. Skúste to! Život je veľmi krátky no to, aby sme sa nezmyselne trápili. Nemôže stále vyhrávať len rozum. Niekedy môže nezmyselne vyhrať aj srdce a cit. 😉
@autorka Ok,len toto je vec,ktorá sa môže stať vo vzťahu s kýmkoľvek (manžel,partner,kamarát), ak ľudia spolu netrávia čas,vzďaľujú sa, časom sa odcudzia. Obaja partneri sa musia snažiť budovať vzťah a to nie niekedy v budúcnosti, ale trpezlivo a s láskou každý deň. Všetko dobré ti prajem 🌞
@dominikamacakova nesud ludi podla seba 😉
@fido69 Lenže ja nechcem s kamarátom nič skúsiť,ja nemám toľko odvahy ani sebavedomia že by som ho začala zvádzať alebo by mu niečo naznačila.Tym pádom sa to nikdy nedozvie že k nemu niečo cítim.Ja potrebujem radu ako sa zbaviť tých citov k nemu.
Zbavis sa ich jedine tak, ze obmedzis kontakt s kamaratom a zapracujete na vztahu s manzelom.

Vztah je o dvoch ludoch. Ak nefunguje, tak je to zasluha tych dvoch, treba sa najprv snazit to zmenit, travit cas osamote s manzelom, zazivat s nim pekne chvile tak ako predtym a napravit vztah. Vymenit sucasny vztah za novy nie je riesenie, lebo aj v tom novom bez snahy casom nastane rutina a ochladnutie. A co potom? Zas vymena za niekoho dalsieho?