icon

Čo robiť, keď váha s osobným stretnutím?

30. jún 2025

Písal som tu už pred pár mesiacmi a chcem sa poradiť znovu. Pred 6 mesiacmi som stretol jedno dievča. Obaja máme nad 20. Oslovila ma ako prvá. Na oboch stranách sú sympatie. Píšeme si s prestávkami od doby čo sme sa stretli. Niekedy odpisuje relatívne rýchlo a niekedy čakám na odpoveď aj pár dní 🤷

Ide o to, že neviem čo ďalej robiť v tejto situácii. Pozval som ju už dokopy 4x von a vždy niečo mala. Naposledy sme sa mali stretnúť cez víkend v sobotu ale pracovala cez noc tak bola unavená..

Hocikedy sama napíše ako sa mi darí alebo niečo podobné ale keď príde na osobné stretnutie tak z jej strany stále cítim váhanie - očakával som väčšiu iniciatívu z jej strany.

Mne už príde tak trochu trápne ju opäť volať von a určitým spôsobom sa jej prosiť - na druhú stranu pokračovať v písaní ako nejakí tínedžeri sa mi tiež nepozdáva..

anos18
30. jún 2025

Tak sa na to vykašli. Ak si chce len vypisovať a ty chces niečo viac, tak to nemá význam.

petamich
30. jún 2025

Ak by zaujem mala, davno by ste sa stretli, vyplnas jej chvile, ked sa nudi. Kto ak ma o niekoho zaujem zrusi rande alebo odmietne pozvanie 4x? Ak velmi chces zavolaj ju poslednykrat a ak aj teraz odmietne, tak sa na to vyse...

enmery
30. jún 2025

Prebohaaaaa nie zase ty. Nemá záujem. Ešte koľko tém o nej založiš a času čakaním na Godota stratíš??

elenka74
30. jún 2025

Presne, ako je tu písané vyššie, keď sa veľmi nudí, tak ti napíše. Vykašli sa na ňu, nemá o teba záujem.

1natasa1
30. jún 2025

Tak potom by som s tým sekla. Lebo to písanie asi nie je to, čo presne chceš. A keď sa nemá k tomu, aby sa stretla aj takto po niekoľkých pokusoch...

januska12323
30. jún 2025

Nemá záujem hľadaj inde.

zic
30. jún 2025

Mozno je na druhej strane chatu velky chlpaty kamionista 🙂 🙂

zuzikak
30. jún 2025

tak uz druhy krat ked ti odmietla si mohol skusit nieco v zmysle, "ked to teraz nevyslo, skus navrhnut nieco ty a ja sa rad prisposobim". Ak ta uz 4x odmietla lebo vzdy nieco mala a sama neprichadza s iniciativov tak sa na nu vykasli. Seriozne vyplnas jej len chvilky kedy sa nudi. Normalne slusne jej napis, ze hladas serioznejsi vztah zalozeny na osobnych stretnutiach a na jej strane nemas pocit, ze by o to stala tak ze sa posuvas dalej a prajes jej pekne leto. Bodka. Uz na nu zabudni lebo sa budes v kuse okolo toho motat ako sopel a nicomu to neprospeje. Mozno ju tato tvoja veta inspiruje na stretko. Ak ano daj jej poslednu sancu. Ak nie, hyb sa smerom dalej a daj priestor a moznost inej prilezitosti.

laurinka27
30. jún 2025

Preco sa nechavas 6 mesiacov vodit za nos? To fakt si si doteraz neuvedomil, ze NEMA O TEBA ZAUJEM a len sa vyhovara? Tym, ze v tom pokracujes, sa spravas ako zufalec, tak porozmyslaj, ci to tak chces.

bystrozraky
30. jún 2025

Keďže ti píše aj ona ako prvá, tak podľa mňa má záujem — ale buď má ešte niečo z bývalého vzťahu, alebo možno je vo vzťahu. Takže jej napíš, že sa ti s ňou dobre chatuje, ale ty nie si na takéto čisto virtuálne chatovanie a rád sa stretávaš v reálnom živote ako normálni ľudia. K tomu jej napíš niečo v zmysle: preto ťa pozývam do reštaurácie tam a tam o toľkej a toľkej. Daj mi vedieť, ktorý deň ti to vyhovuje. Tým spravíš nepriamo tlak a vyjadríš presne tvoje pocity, o ktorých tu píšeš.

nyusika
30. jún 2025

sest mesiacov si s nikeym pises a este ste sa nestretli ??
kks, chora doba

evcagabi
30. jún 2025

Aj ja som mala kedysi takych trulov na vyplnenie casu ked som sa nudila. Cakaj na chvilu, kedy sa jej nepodari najst lepsi program, potom sa mozno stretnete 😅

zelenina1
30. jún 2025
@evcagabi

Aj ja som mala kedysi takych trulov na vyplnenie casu ked som sa nudila. Cakaj na chvilu, kedy sa jej nepodari najst lepsi program, potom sa mozno stretnete 😅

@evcagabi ty ich volas "trulovia na vyplnenie casu", to ze si bola ochotna si ich "vydrziavat" v zalohe svedci nieco o tebe 🙂

zelenina1
30. jún 2025

Kamo. Ja by som ju zavolal maximalne 2x. Uz pri druhom pokuse by ma fackalo moje ego.

evcagabi
30. jún 2025
@zelenina1

@evcagabi ty ich volas "trulovia na vyplnenie casu", to ze si bola ochotna si ich "vydrziavat" v zalohe svedci nieco o tebe 🙂

@zelenina1 ale mne je uplne jedno, ze to o mne nieco vypoveda. Takeho trula mala kazda druha. Taketo typy, ako autor, lahko vhupsnu do friendzony a uz sa z nej nevyhrabu a je to chyba len a len ich. Ty pises, ze max 2x a uz to by tvoje ego tazko nieslo - zato autor ju ako blbecek zavola este aj 5krat a bude sa cudovat, ze zase nic z toho.

klotildabazarik
30. jún 2025

Sa nato vykasli, alebo jej zavolaj a normálne sa spytaj ci pojde von, naco si dopisovat zbytočne

vilma7
30. jún 2025

Nemá záujem o stretnutie, asi si chce len popísať