icon

Čo robiť, keď vás zaujíma kamarát expartnera?

4. mar 2024

Bude to dlhšie.
Nachádzam sa v zvláštnej situácii zaujíma ma názor iných žien.
Môj ex je taký ten osudový muž ktorý nikdy nezmizne zo života a behom rokov v podstate stále udržujeme kontakt. Aj sexuálny alebo teda hlavne ten aj keď to nie je často, ale stále nás to ku sebe tak nejak taha. Nepovedala by som že sme milenci lebo to by toho kontaktu muselo byt zrejme viac ako ho mame my možno dvakrát do roka a nejaké to písanie. Proste aj keď malo ale vieme o sebe nie je to take mŕtve.
Ja sa akosi od neho neviem odpútať ( nie že by som ho vyslovene chcela mat za partnera) u mna prevažujú city chcela by som s ním byt v kontakte, písať si s ním vedieť o ňom čo najviac a popravde aj veriť že som aj ja pre neho taká nezabudnuteľná že ma už dávno nezavrhol.
Lenže prestáva mi stačiť intenzita jeho komunikácie a som typ ktorý nie je ticho nenechám si veci pre seba pravdaže viackrát som ho hnala do kuta s tým aby mi povedal ako to so mnou ma ako to vlastne je atd.
On je typ ktorý ma veľa kamarátov ma partiu s ktorými sa stretáva stále všetkých ich poznám ( nie osobne). Jeden z nich sa mi začal veľmi priplietat do života a mne to začalo dosť lichotiť. Zapacil sa mi lebo vždy šlo o nejaké náhodne stretnutie niekde ale dnes už mi to skôr vychádza že veľakrát to bolo zrejme aj naschval. Aj som ho videla ako keď ma uvidel otočil sa a naschval šiel tým smerom ( nevedel že vidím). Ten kamarat vie že sme kedysi boli spolu aj že stále niečo trvá ( neviem čo všetko vie). Najskôr som sa tomu bránila že nechcem byt taká, mat kontakt s jeho kamaratom, dokonca som si myslela či to nie je nejaká hra a ich dohoda ale to som vypustila z hlavy veľmi rýchlo pretože zo strany ex mi príde že záujem o mna upada tak by ani nemal dôvod takéto niečo robiť.
Netrvalo dlho tento kamarat si ma pridal na socialnej sieti klasika lajkovacky a aj sme si napísali. Sme v kontakte ale nie je to intenzívne skôr tak jedna správa raz za 2-3 dni zakaždým odpiseme na to predosle. Začal sa mi páčiť a cítim sa zároveň vínne voči ex. Aj ten kamarat sa veľmi netrhá možno je sám zmätený čo robiť, je evidentne že sa mu pacim ale keď vie že stále niečo s ex mám možno sa nevie nejak pohnúť.

Neviem čo je správne. Najradšej by som to s ex prediskutovala povedala mu že sa ho musím už pustiť pretože to čo spolu mame mi viac berie ako dáva po psychickej stránke, neviem na čom som takisto počas rokov som mu nikdy nedala pocítiť že by tu bol nkekto iny a teraz zrovna jeho kamarat? Tiež si hovorím že keď si to jeho kamarat dovolil ( toto všetko) tak pravdepodobne vie že môže lebo asi teda o mna ex nejaký záujem nemá. Lebo ja by som toto kamarátke určite neurobila jedine keby viem že o dotyčného nejakého chlapa nemá záujem a sama mi dá zvolenie. Urcite by som nechcela hrať niečo na dve strany a mat ich oboch to nie ale ak by som sa viac zblížila s kamaratom tak s ex by bol navždy koniec to je jasne.

Strana
z2
lienka.7
9. mar 2024

@autorka vy nie ste s exom ani kamaráti s výhodami. Lebo mat s niekym sex 2x do roka nie je kamarátstvo s výhodami. On ta jasne nechce, ale keď už ty teda naliehas, tak sa s tebou vyspi (však chlap). Tým ďalším chceš len provokovať exa, klasika tak u 15 ročných.👌 aby mal zase akoze záujem. No skus

Strana
z2