Čo robiť, keď zistím, že ma partner podvádza?
Ahojte . Mala som podozrenie, že ma priateľ podvadza so svojou ex priateľkou. Moju spolu dieťa netvoria spolu vzťah už 5 rokov ale za celých 5 rokov ma podvádzal s nou.
My sme spolu 5 rokov mame spolu syna .
Jeho podvadzanie sa potvrdilo nasla som všetky jeho konverzácie s ex.
V momente ako som sa to dozvedela som sa chcela odsťahovať ale on ma prehovára a tvrdí mi ze to nie je pravda a ze ma miluje ( aj keď to keď to je čierne na bielom )
Branis kontakt matky a otca,cize sa to odrazi na kontakte s dietatom,a inak co robis druhym cakaj na sebe.To,ze on je debil vies ale ty nie si o nic lepsia drzis sa ho zubami nechtami ako cisty zufalec.Zit v takom cirkuse musi byt radost aj pre vase spolocne dieta.
Ak je šikovný, čo je,ak 5 rokov mal bokovku, tak už má druhý telefón s novou simkou a pokračovanie bude čoskoro. Snáď si nemyslíš,že z teba si robí ťažkú hlavu ak si ju x rokov nerobil.
🍿😅
A kde je otázka? 🙂
Veď je to hádam logiské, ak si presvedčená o tom, že ma sex s bývalou, tak vzťah s ním nemá zmysel.
Evidentne "má, resp. našiel napriek času" u nej niečo, čo u teba nenašiel??
Neťahaj do toho dieťa, pretože to je blbosť.
Dieťa bude vždy šťastné, tam, keď cíti, že mama je šťastná 😉
Treba sa odsťahovať (i keď je to emočne veľmi ťažké) a postaviť sa na vlastné nohy.
Hlavne buď silná a žiadne emočné výbuchy, treba ísť sebavedomo so vztýčenou hlavou 😉 Veľa síl prajem.
Chlap, ktorý podvádzal raz, bude znova. Podvádzal svoju bývalú, bolo len otázkou času, keď bude podvádzať teba. Nie je to o tebe ani jeho bývalej, je to o ňom. Je to proste ku.evnik, taký bol a taký bude.
Si hlúpa a naivná ak si myslíš, že sa už do konca života nebudú nijak kontaktovať ani sa nestretnú.
Aj keď som sa tu ocitol celkom náhodne rád by som ti pomohol, najmä kvôli vášmu chlapcovi. Ak máš záujem počuť úprimnú radu muža, pridaj si ma, pokecáme a uvidíš že bude lepšie. Určite sa neuspokoj s tým že si ju "zablokuje"😅 (to sa vôbec dá v dnešnej digitálnej dobe 😛)
@vikiki29 🫡 uvidíme
A pre ich spoločné dieťa chodí kde? Ako sa dohodnú na čase a mieste? Keď sa niečo stane v škôlke / škole, keď bude treba dieťa vyzdvihnúť skôr a matka nebude môcť, alebo ísť s ním k doktorke, zubárovi, vybaviť hocičo… ak bude treba niečo kúpiť, zaplatiť… ak si naozaj myslíš, že sa nikdy nebudú kontaktovať, tak si stojím za tým, že si naivná a hlúpa, prepáč. Alebo mu chceš zakázať starať sa o vlastné dieťa, bude musieť sa na neho vysrať aby si ty bola spokojná?
@vikiki29 spoločne dieťa si nevyzdvihuje nikde stretáva ju len u svojich rodičov ..oni sú s nou v úzkom kontakte ( pre nich najlepšia bývalá nevesta) ..ak bude treba ísť zubárovi alebo niečo nakúpiť nech si to vyrieši sama ved jej predsa platí výživné
Ospravedlňujem sa všetkým vopred za tieto výrazy. Ale tak primitívnu ženu som dávno "nečítala".
Že najlepšia bývala nevesta… no niečo na tom bude. Našťastie aspoň tí rodičia sú pri zmysloch. A hádam nasmerujú aj synáčika keď sa očividne sám nevie rozhodnúť a ťahá to roky na dve strany. A aby si si potom ty neriešila veci sama, skrz výživného.
Tak nulový charakter a prázdnu osobu som tu už dlho nečítala. Doslova zloba ide z Teba. Neboj, život Ti dá po papuli. Mimochodom, keď nie s ex, bude Ťa podvádzať s inými. Takýto verný nikdy nebude.
Ty si zena strasny zufalec.
Ty si ta, co tu pisala nedavno, co mu zakazovala stretavat sa s dcerou a mala si mindraky, ze ex je lepsia ako ty?
tým je to vyriešené? Blbosť, čo tak iné t.č. neexistujú a rôzne mená v telefone....a aj tak to nič nerieši....
@evcagabi co to mení na situácii? 😂
Ale ved tlacitko odblokovat funguje. Rano pojde do prace tak ju odblokuje, vecer ked pojde z prace tak zase sup bloknut. Alebo si zo tenue iny mobil kde nic blokovane nebude. Inak nato aby za nou zasiel mobil Ani komunikaciu nepotrebuju, raz za tyzden pride v ten isty cas a vtedy sa dohodnu kedy pride zas.
To si fakt myslis ze ked to robil 5 rokov tak zrazu ked ty chces tak prestane? Mozno to iste slubuje aJ byvalej ze teba necha a s nou bude
Vobec nic, len presne som vedela, ze to takto dopadne a znes, co si zasiala 😅
Rozišli sa kvôli tebe?
Uz si budú svoje "veci" vybavovať len zoči voči a tajne.. Fakt výhra, ze si uz nebudú písať 🎊
@saraxyz ano
Nato ze ju stretava len u rodicov cudujem sa kedy ju stiha pretahovat 🤔
5 rokov
🤣🤣🤣
Spamataj sa zena toto neskonci v tvoj prospech

@mamaaja82 co s tým ma dieta ?