Čo robiť s rozbíjačkou manželstiev?
Ista zena zbalila svojho kolegu v praci, ktory mal rodinu, male deti (mensie 2 roky, cize doma narocne), za pracou dochadzal do ineho mesta, cez vikendy domov. Pouzila paradoxne nie postel, ale fyzicke dotyky, bozkavanie tam boli, jednoducho ho navnadila a potom zahrala tu pocestnu, ze ona to takto nechce, ona nie je taka. Samozrejme spravy - sladke reci, vecne vysmiata, koketna, a pod. Nakoniec ho zlomila, on sa rozviedol, ju si asi o rok zobral za zenu. Ona z pochopitelnych dovodov zmenila pracu. Po 2 rokoch manzelstvo krachlo, detaily neviem, ze preco. Presli dalsie 2 roky a robi to zase. Sice to nie je kolega, takze nebude musiet menit pracu, ale princip ten isty. Nasla si zenaca s detmi, deti su sice troska vacsie, ale on je dost ovplyvnitelny a taky slabsi typ v urcitych veciach, nezvlada ten rodinny zivot s nadhladom. Mechanizmus ten isty, navnadila ho, potom ona taka nie je, a pod. Manipuluje ho nenapadne, aby zenu opustil, pise mu sladke reci, posiela mu fotky ako sa zabava, s kamoskami, s kamosmi. ze jej je smutno... Muz sa uz bali a odchadza od manzelky.
Co s takou zenou? Ako jej zabranit v rozbijani dalsieho manzelstva? Zjavne asi nie je v poriadku, aj ked pracovne funguje normalne. Este napisem, ze ked rozbila prve manzelstvo, uz nebola mladica, mala uz 40 rokov, ziadne deti dovtedy, ani neviem, co robila dovtedy co sa sukromia tyka, kedze sme sa spoznali az neskor. Teraz ma 45-46.
A este napisem, ze v oboch mne znamych pripadoch mali chlapi okolo 44 rokov, cize v krize stredneho veku.
@anonym_autor a tí muži chudáčikovia mali zviazané ruky, že? Lebo všetci muži, ktorí majú krízu stredného veku, sa musia zapliesť s podobnou, ináč to nejde
Pocuvaj, ak muz ma jasne zasady a hranice, tak vie a moze hocjaku zensku stopnut.
Ti chlapi slubovali svojim manzelkam vernost pred oltarom, nie ona. Prestan ich ospravedlnovat krizami stredneho veku a blabolmi typu:
"on je dost ovplyvnitelny a taky slabsi typ v urcitych veciach, nezvlada ten rodinny zivot s nadhladom."
Chudacik chlap za to nemoze, fuj rozbijacka manzelstiev. Neviem akoze co Ty chces robit a ako jej branit? Ak by mal kazdy upratane pred svojim prahom, toto sa nedeje. Ty ries svojho muza a nie cudzie manzelstva.
Mňa zaujíma ako to, ze máš taký dobrý prehľad.
Nuz jedine 2x pouzit lopatu. Najprv ju nou ovalit, potom zakopat.
A teraz vazne. Co asi tak chces spravit? Napisat do okresnych novin clanok o nej ako varovanie? A co ti chlapi? Donutila ich s nabitou pistolou v ruke?
@anonym_autor a co jej zavidíš? Ved si zbal aj ty takého.
Ak nebali tvojho muza, tak by som ju neriesila
A este napisem, ze v oboch mne znamych pripadoch mali chlapi okolo 44 rokov, cize v krize stredneho veku.
@anonym_autor posli ju na terapiu
V akom vzťahu si s ňou ty? Prečo ju chceš riešiť? Tých chlapov mi je strašne ľúto, chudáci, museli u toho zvádzania strašne trpieť 😀
To bola zrejme tiež nejaká "prý masérka".
Ludia, Stifflerova mama to bude 😂😂😂
prečo sa staras do cudzich veci? snád im nedržala zbran pri hlave ked sa snou bozkavali
U zvierat funguje, ked suka otrci - pes skoci. Ona moze chodit z holou cely den a u chlapa predpokladame, ze je clovek a vie sa ovladat. Ona ma mozno nejaku vadu, ale na dobrovolny sex treba dvoch … takze ani ona ani ti chlapi si nemaju, co vycitat a pokial sa nejedna o tvojho chlapa … tak ta nemusi trapit, co robia ostatni.
@anonym_autor a tí muži chudáčikovia mali zviazané ruky, že? Lebo všetci muži, ktorí majú krízu stredného veku, sa musia zapliesť s podobnou, ináč to nejde
@anonym_786659 NIe, ale aj to poukazuje na to, ze ake typy si ona vybera.
A čo Ťa je po tom čo ona robí? Snáď tí chlapi sú ženatí,maju rodiny,v prvom rade by oni mali byť zodpovední za to čo robia!
Pocuvaj, ak muz ma jasne zasady a hranice, tak vie a moze hocjaku zensku stopnut.
Ti chlapi slubovali svojim manzelkam vernost pred oltarom, nie ona. Prestan ich ospravedlnovat krizami stredneho veku a blabolmi typu:
"on je dost ovplyvnitelny a taky slabsi typ v urcitych veciach, nezvlada ten rodinny zivot s nadhladom."
Chudacik chlap za to nemoze, fuj rozbijacka manzelstiev. Neviem akoze co Ty chces robit a ako jej branit? Ak by mal kazdy upratane pred svojim prahom, toto sa nedeje. Ty ries svojho muza a nie cudzie manzelstva.
@anonym_de0a89 Nikoho neospravedlnujem, ale kazdy sme nejaky a ona si zjavne vybera take typy, kde to moze zrealizovat. urcite to skusa na roznych chlapov, niekde pochodi, niekde nie.
@anonym_autor napisem kontroverzny nazor ale na vine nie je az tak ona ako ti muzi. Zeny su rozne, nie je spravne to co dotycna robi ale chyba je ja strane muzov. Ak by boli spravni muzi, mohla by ina aj naha okolo nich behat a on by sa len pousmial a odisiel.
@anonym_autor
Ešte si mal napísať že ho znásilnila🫠
No som prekvapena, ake postoje tu mate, tak vam prajem, aby sa vam to nestalo. A co sa vztahu tyka, je to moja byvala kolegyna. Ked sa to stalo prvykrat, tak som to brala ako blbu suhru okolnosti, s presne tymto nazorom, ze keby on nechcel, tak sa nedeje. Ale ze ok, to je zivot. Ked som sa ale dozvedela, ze to robi opät, tak uz mam z toho blby pocit. Kolegu sa nejdem zastavat, obaja rozbili rodinu, kde boli malicke deti.
Mam ale mentalny problem s tym, ze vidim, ze to robi ona znova. To sa mam len tak necinne prizerat?
Však jediná chyba, že vzťah sa rozpadne, je chyba chlapa, keď chlap nechce môže žena aj hola tancovať, strašne ma vytáča ako žena hádže vinu vždy na inú ženu, chlap má rodinu má si vedieť udržať vtáka, za mňa tu je jedine chyba na strane muža
@anonym_autor a tým chlapom držala pistol pri hlave? Keď boli hlúpi a stalo im to za to. Holt, človek sa učí na vlastných chybách. Ale ona raz narazi. Ako nap. taka Zuzka B. To, čo robila sa jej teraz vrátilo naspäť.
Však jediná chyba, že vzťah sa rozpadne, je chyba chlapa, keď chlap nechce môže žena aj hola tancovať, strašne ma vytáča ako žena hádže vinu vždy na inú ženu, chlap má rodinu má si vedieť udržať vtáka, za mňa tu je jedine chyba na strane muža
@zuzubb007 Tak je zjavne, ze ked on dochadzal na tyzdnovky inde, tak cez tyzden so svojou zenou nebol. A netvarme sa ze sme vsetci sväti, v zivote sme sa na ineho chlapa nepozreli a pod.
Poviem taku tichu pravdu, to ze nam nasi chlapi nezavesili na nos, ze mali niekedy inu zenu este neznamena, ze ju nemali. Ziadna z vas doma nevie, ci sa to nestalo.
No som prekvapena, ake postoje tu mate, tak vam prajem, aby sa vam to nestalo. A co sa vztahu tyka, je to moja byvala kolegyna. Ked sa to stalo prvykrat, tak som to brala ako blbu suhru okolnosti, s presne tymto nazorom, ze keby on nechcel, tak sa nedeje. Ale ze ok, to je zivot. Ked som sa ale dozvedela, ze to robi opät, tak uz mam z toho blby pocit. Kolegu sa nejdem zastavat, obaja rozbili rodinu, kde boli malicke deti.
Mam ale mentalny problem s tym, ze vidim, ze to robi ona znova. To sa mam len tak necinne prizerat?
@anonym_autor
A napadlo ti to povedať jej priamo do očí?
@anonym_autor
A napadlo ti to povedať jej priamo do očí?
@buminka555 Napadlo. Rovnako ma napadlo, ze asi nepochodim, hadam ma nejaku sebareflexiu a ked nema, tak pochybujem ze nejake moje komentare s nou pohnu.
Ty s jej veselým životom nič nespravíš, úplne ju vyraď z tvojho okruhu známych. Chlap keby nechcel nenechá sa "zbaliť".
@buminka555 Napadlo. Rovnako ma napadlo, ze asi nepochodim, hadam ma nejaku sebareflexiu a ked nema, tak pochybujem ze nejake moje komentare s nou pohnu.
@anonym_autor
Keď ju poznáš , tak to bude ťažké
@anonym_autor a ty si strazca moralky v danom okrese? Alebo preco to prave ty mas riesit?
@zuzubb007 Tak je zjavne, ze ked on dochadzal na tyzdnovky inde, tak cez tyzden so svojou zenou nebol. A netvarme sa ze sme vsetci sväti, v zivote sme sa na ineho chlapa nepozreli a pod.
Poviem taku tichu pravdu, to ze nam nasi chlapi nezavesili na nos, ze mali niekedy inu zenu este neznamena, ze ju nemali. Ziadna z vas doma nevie, ci sa to nestalo.
@anonym_autor veď nechápem načo to riešiš, nech si ženská užíva a chlap, keď je blbý nech sa dá namotat tiež a užije si, aspoň jeho žena zistí čo je v skutočnosti zač, načo mať toto doma, zásadne riešim svoj zivot a nie život druhých
No ako, skús lobotómiu, vražda ti neprejde 🤭😏. Je vtipné,že oni-tí muži vyšli zo všetkého ako chútatá,normálne že zaklínačka "ftákov" 🤭. Normálny milujúci a vyrovnaný chlap nepotrebuje pchať ftáka do každej, ktorá sa čo i len usmeje 😏.
Mňa zaujíma že akú odpoveď čakáš že dostaneš - čo s ňou chceš akože ty robiť? Zabiť ju? Pochváliť aká je šikovná? Nerozumiem.