Čo robiť s rozbíjačkou manželstiev?
Ista zena zbalila svojho kolegu v praci, ktory mal rodinu, male deti (mensie 2 roky, cize doma narocne), za pracou dochadzal do ineho mesta, cez vikendy domov. Pouzila paradoxne nie postel, ale fyzicke dotyky, bozkavanie tam boli, jednoducho ho navnadila a potom zahrala tu pocestnu, ze ona to takto nechce, ona nie je taka. Samozrejme spravy - sladke reci, vecne vysmiata, koketna, a pod. Nakoniec ho zlomila, on sa rozviedol, ju si asi o rok zobral za zenu. Ona z pochopitelnych dovodov zmenila pracu. Po 2 rokoch manzelstvo krachlo, detaily neviem, ze preco. Presli dalsie 2 roky a robi to zase. Sice to nie je kolega, takze nebude musiet menit pracu, ale princip ten isty. Nasla si zenaca s detmi, deti su sice troska vacsie, ale on je dost ovplyvnitelny a taky slabsi typ v urcitych veciach, nezvlada ten rodinny zivot s nadhladom. Mechanizmus ten isty, navnadila ho, potom ona taka nie je, a pod. Manipuluje ho nenapadne, aby zenu opustil, pise mu sladke reci, posiela mu fotky ako sa zabava, s kamoskami, s kamosmi. ze jej je smutno... Muz sa uz bali a odchadza od manzelky.
Co s takou zenou? Ako jej zabranit v rozbijani dalsieho manzelstva? Zjavne asi nie je v poriadku, aj ked pracovne funguje normalne. Este napisem, ze ked rozbila prve manzelstvo, uz nebola mladica, mala uz 40 rokov, ziadne deti dovtedy, ani neviem, co robila dovtedy co sa sukromia tyka, kedze sme sa spoznali az neskor. Teraz ma 45-46.
@calin taktiež sa povie,ak chceš Boha pobaviť,povedz mu o svojích životných plánoch 😉.
@zuzanita1609 a ako to súvisí s temou? Muž, ktorý nepozná hodnotu manželky a naháňa devky pre mňa nemá absolútnu hodnotu a žena, ktorej nie je rodina svätá je pre mňa tiež úplným odpadom - takze sa smeti výnesu samé ..... a ano verím, že Boh si urobí poriadok aj s takými, ktorý naslubovali 🙏ale uz z takej pozície, kde budú môcť len očami vzhliadat k nebu
@anonym_autor a prečo teba trápi, čo s ňou my máme spraviť? 🤣 Kriste pane, prečo riešiš cudziu osobu? Nemáš dosť svojich problémov? By som ti dala takú po papuli, keby si sa kafrala do môjho života, že až…
@anonym_autor veď ale nepísala si, že ona ich napokon odmietne a práveže im do tej postele neskočí?
Pozri, ak ta naozaj trapi ta rodina, máš stále možnosť im to povedať, osobne alebo anonymne. Ak to robiť nechceš z xy dôvodov, tak už len ťažko máš vo svojich rukách inú možnosť niečo ovplyvniť.
@anonym_50ab27 asi som zbabela. Myslím ze aj anonymný tip by mohol viesť ku mne. Zas nepotrebujem aby sa to otočilo proti mne , ze odvedieme pozornosť od podstaty problému, a nájdeme si nejakého vinníka.
@anonym_autor Fuj ,tak toto by bolpripad n liecenie psychiatra,to musi byt nejaka uchylka, co mozu robit len zvierata,,To bude nejaka opičiačka,,mozno a jak vyzera .No Bohuzial,, na toto my na sk zakon nemame..
A este napisem, ze v oboch mne znamych pripadoch mali chlapi okolo 44 rokov, cize v krize stredneho veku.
@anonym_autor tí chlapi sú idioti to je všetko
@anonym_autor tí chlapi sú idioti to je všetko
@renesance80 ale na zeny neverne sa nechytaju 😀😀
@anonym_autor nemyslíš vážne toto. A tí chlapi sú čo, nesvojpravni?? Ona beštia ich zviedla a iní chudacikovia sa museli rozviesť? Mrcha jedna rozbijacka! Vtip samozrejme
ONA JE SLOBODNA. Oni boli ZENATI. Oni sľubovali vernosť, nie ona.
Chápeš? Ti chlapi si robili rodiny, NIE ONA.
No som prekvapena, ake postoje tu mate, tak vam prajem, aby sa vam to nestalo. A co sa vztahu tyka, je to moja byvala kolegyna. Ked sa to stalo prvykrat, tak som to brala ako blbu suhru okolnosti, s presne tymto nazorom, ze keby on nechcel, tak sa nedeje. Ale ze ok, to je zivot. Ked som sa ale dozvedela, ze to robi opät, tak uz mam z toho blby pocit. Kolegu sa nejdem zastavat, obaja rozbili rodinu, kde boli malicke deti.
Mam ale mentalny problem s tym, ze vidim, ze to robi ona znova. To sa mam len tak necinne prizerat?
@anonym_autor mne sa to stalo. A vieš na koho som sa hnevala? No môjho muža. Na dotyčnú vôbec. Ale že VOBEC.
Ved in ma podviedol, nie ona. Keby nieje ona, podvedie má s ďalšou.
@anonym_autor mne sa to stalo. A vieš na koho som sa hnevala? No môjho muža. Na dotyčnú vôbec. Ale že VOBEC.
@anonym_7cc619 presne zdielam tento nazor. Tiez som zazila. Ex ma podvadzal kade chodil. Ked mu nedala jedna, tak mu dala druha. Ale ziadna z nich ho nedonutila k rozvodu.
Ja chapem ze sa chlap moze poklznut jednorazovo v nejakej slabej chvili, ale ked sa rozvadza kvoli milenke tak to je premysleny krok, za ktory je zodpovedny on sam.
Ani jedna z vás tu nepremýšľa nad tým, že sú obaja na vine? Muž je v takomto prípade idiot, ktorému prestalo záležať na rodine a myslí si, že pri nej nájde niečo lepšie. Takzvane, premýšľa vtákom. A tá žena je chorá, manipulatívna osoba, zahľadená do seba a svojich potrieb. Navyše je zákerná a úmyselne škodí druhým ľuďom. Prahne po peniazoch a majetku. Nikto sa však nepozerá na to, že sú tu deti. Tie z toho celého výjdu najhoršie. Nielenže prídu o rodinné zázemie, ale úplne sa im rozpadne ich svet, roztriešti, na tisíc kúskov. Darmo, že sa to všetko nejako utrasie a budú mať striedavú starostlivosť, u oboch rodičov chvíľu. Nikto si neuvedomuje, aký dopad to bude mať na tú detskú psychiku.
Takže autorka, keby som čosi také videla a vedela, že sa deje, určite by som jej to chcela prekaziť. Urobila by som jej takú hanbu, že by sa už ženatého nikdy nedotkla. A keď poznáš toho chlapa, tak aj s ním sa porozprávaj, povedz mu, čo je hentá za ženu, či mu to stojí za to. Verím, že na niečo rozumné prídeš.
@anonym_autor
@anonym_autor a co by si akoze chcela robit? Ved 2 dospeli pricetni ludia ked bez natlaku zacnu nejaki vztah tak hadam su za to zodpovedni obaja nie? Ci ten chlap je nevinna obeť krvilacnej bestie? 😂😂😂 Max co by som urobila je,mierne varovala dotycneho,ze nie je jej prvy zenaty kolega,ktoreho mala.
@anonym_autor nemyslíš vážne toto. A tí chlapi sú čo, nesvojpravni?? Ona beštia ich zviedla a iní chudacikovia sa museli rozviesť? Mrcha jedna rozbijacka! Vtip samozrejme
ONA JE SLOBODNA. Oni boli ZENATI. Oni sľubovali vernosť, nie ona.
Chápeš? Ti chlapi si robili rodiny, NIE ONA.
@anonym_7cc619 ale však ja nevravím ze oni sú neviniatka. Ale toto je jej modus operandi.
@anonym_7cc619 a možno nie. Ten prvý bol krátko ženatý, mohol by byť do manželky ešte zamilovaný. A ten druhy je už 20 rokov, tam by som predpokladala zasa stabilitu.
Ani jedna z vás tu nepremýšľa nad tým, že sú obaja na vine? Muž je v takomto prípade idiot, ktorému prestalo záležať na rodine a myslí si, že pri nej nájde niečo lepšie. Takzvane, premýšľa vtákom. A tá žena je chorá, manipulatívna osoba, zahľadená do seba a svojich potrieb. Navyše je zákerná a úmyselne škodí druhým ľuďom. Prahne po peniazoch a majetku. Nikto sa však nepozerá na to, že sú tu deti. Tie z toho celého výjdu najhoršie. Nielenže prídu o rodinné zázemie, ale úplne sa im rozpadne ich svet, roztriešti, na tisíc kúskov. Darmo, že sa to všetko nejako utrasie a budú mať striedavú starostlivosť, u oboch rodičov chvíľu. Nikto si neuvedomuje, aký dopad to bude mať na tú detskú psychiku.
Takže autorka, keby som čosi také videla a vedela, že sa deje, určite by som jej to chcela prekaziť. Urobila by som jej takú hanbu, že by sa už ženatého nikdy nedotkla. A keď poznáš toho chlapa, tak aj s ním sa porozprávaj, povedz mu, čo je hentá za ženu, či mu to stojí za to. Verím, že na niečo rozumné prídeš.
@anonym_autor
@anonym_412ae1 ved práve preto sa pytam.
Nemyslím ze Konfrontácia je riešenie, ak má on zatemneny mozog, co určite má, inak by to nerobil.
@anonym_412ae1 ved práve preto sa pytam.
Nemyslím ze Konfrontácia je riešenie, ak má on zatemneny mozog, co určite má, inak by to nerobil.
@anonym_autor
Platí staré známe keď sa 👉👌 postaví tak sa rozum zastaví
@anonym_autor
@buminka555
Ale s tým už nič nespravíš, veľa je takých prípadov
Ja tiež osobne poznám pár ľudí čo žijú " dvojitý" život
Doma žena s deťmi a chalan chodí za vydatou 🫣ževraj sa velmi zamiloval - do nej - teda "seks "
@anonym_autor a co by si akoze chcela robit? Ved 2 dospeli pricetni ludia ked bez natlaku zacnu nejaki vztah tak hadam su za to zodpovedni obaja nie? Ci ten chlap je nevinna obeť krvilacnej bestie? 😂😂😂 Max co by som urobila je,mierne varovala dotycneho,ze nie je jej prvy zenaty kolega,ktoreho mala.
@denithestrange1993 premýšľala som. Nemyslím ze to zaberie, určite si to ten chlap odôvodni. Ona mu určite už pripravila smutnú historku v ktorej je ona tou obeťou. Zas nemôžem konať tak aby to poškodilo tu manželku, ze si budú myslieť ze ma Ona poslala a celý rozvod sa ešte urýchli. Ani si nemyslím ze tej "pani" ublíži hanba, lebo veď už prácu raz zmenila, urobí to znova. To by som musela poriešiť celé jej okolie a to už by som aj sebe uškodíla.
@anonym_autor
@buminka555 😉
Zas nejaka zena posadnuta inou zenou 🙄 Nechapem co tolko riesis byvalu kolegynu, ved nech zvadza koho chce
Môj názor je, že každý chlap sa dá zlomiť.. Aj ten s pevnou vôľou a ten so slabou už uplne. Ak si niektorá mysli, že nie, je naivna. Je len dôležité zvoliť dobrú taktiku a dať si na čas.. Aj voda po kvapkách vyhĺbi dieru bars aj do kameňa.. čiže ak sa raz vyzlecie, je jasné, že trochu morálny chlap to nevyužije hneď.. Mrchy však majú svoje metódy..A funguje to aj z opačnej strany samozrejme, nie je vinna vždy len jedna strana..
@anonym_50ab27 asi som zbabela. Myslím ze aj anonymný tip by mohol viesť ku mne. Zas nepotrebujem aby sa to otočilo proti mne , ze odvedieme pozornosť od podstaty problému, a nájdeme si nejakého vinníka.
@anonym_autor Takze ta to asi až tak netrápi, ak nechceš niečo riskovat, stratiť svoj komfort, s niekym z nich sa porozprávať, pričiniť sa o to, nech sa dozvedia pravdu, a mali možnosť sa samy rozhodnut, ako s tou informáciou naložia (v podstate si im vzala to právo dopredu s tým, že im to nepomôže). To prosím nie je výčitka. Len si sa o sebe niečo tým pádom dozvedela, že ti v podstate na nich až tak nezáleží, sú to viac-menej cudzí ľudia. To je v poriadku. No v tomto prípade len radim, buď k sebe zhovievavá, prijmi svoj smutok, akceptuj to, že nemôžeš či nechceš pomôcť všetkým a nenesies zodpovednost nad životmi ostatných.
@anonym_autor ak dotycneho poznas, tak jedine mu povedat o tom, ze ho pouzije a odhodi ako handru a on strati celu rodinu
@anonym_autor nenarobis nič. Ja som mala tú česť osobné,môj ex bol jej posledný už išla do penzie,aj keď ľúbi iného a tiež len bozkavacky atď ale tak už ma riadne cez 50 a nevedela by čo robiť zjedzte v živote riadne nerobila. Ta ma na rováši pekných pár vzťahov. Sú také chudery,čo ich hecuje,že je ženatý a že vyhrávajú. To treba nechať,ideál bez boha,to ju prestane baviť
@anonym_7cc619 a možno nie. Ten prvý bol krátko ženatý, mohol by byť do manželky ešte zamilovaný. A ten druhy je už 20 rokov, tam by som predpokladala zasa stabilitu.
@anonym_autor stabilitu po 20 rokoch? Vtedy sa manželia podvádzajú najviac a nie jednorázovo.
@anonym_autor Co si budeme hovorit,je to svina a kazdu jednu z nas by nastvalo,ak by sa taka koketa motala okolo nasich chlapov. Ale ty s tym nenarobis nic. Ani keby dostala po papuli,neuvedomila by si nic.
Môj názor je, že každý chlap sa dá zlomiť.. Aj ten s pevnou vôľou a ten so slabou už uplne. Ak si niektorá mysli, že nie, je naivna. Je len dôležité zvoliť dobrú taktiku a dať si na čas.. Aj voda po kvapkách vyhĺbi dieru bars aj do kameňa.. čiže ak sa raz vyzlecie, je jasné, že trochu morálny chlap to nevyužije hneď.. Mrchy však majú svoje metódy..A funguje to aj z opačnej strany samozrejme, nie je vinna vždy len jedna strana..
@rayla aj kazda zena sa da zlomit 😂 viem 😆
@anonym_autor mozes to, co si sem napisala, obuchat tomu chlapovi o hlavu. Ale holt - mal by byt dost rozumny, aby vedel sam, ci mu to za to stoji...

Baby, vy to nechápete. Ti chudáci chlapi sa iba potkli a ona sa im rovno tam šupla no. Tak už nie je ich chýba, že sa im tak podarilo.