icon

Čo robiť s rozbíjačkou manželstiev?

22. dec 2025

Ista zena zbalila svojho kolegu v praci, ktory mal rodinu, male deti (mensie 2 roky, cize doma narocne), za pracou dochadzal do ineho mesta, cez vikendy domov. Pouzila paradoxne nie postel, ale fyzicke dotyky, bozkavanie tam boli, jednoducho ho navnadila a potom zahrala tu pocestnu, ze ona to takto nechce, ona nie je taka. Samozrejme spravy - sladke reci, vecne vysmiata, koketna, a pod. Nakoniec ho zlomila, on sa rozviedol, ju si asi o rok zobral za zenu. Ona z pochopitelnych dovodov zmenila pracu. Po 2 rokoch manzelstvo krachlo, detaily neviem, ze preco. Presli dalsie 2 roky a robi to zase. Sice to nie je kolega, takze nebude musiet menit pracu, ale princip ten isty. Nasla si zenaca s detmi, deti su sice troska vacsie, ale on je dost ovplyvnitelny a taky slabsi typ v urcitych veciach, nezvlada ten rodinny zivot s nadhladom. Mechanizmus ten isty, navnadila ho, potom ona taka nie je, a pod. Manipuluje ho nenapadne, aby zenu opustil, pise mu sladke reci, posiela mu fotky ako sa zabava, s kamoskami, s kamosmi. ze jej je smutno... Muz sa uz bali a odchadza od manzelky.
Co s takou zenou? Ako jej zabranit v rozbijani dalsieho manzelstva? Zjavne asi nie je v poriadku, aj ked pracovne funguje normalne. Este napisem, ze ked rozbila prve manzelstvo, uz nebola mladica, mala uz 40 rokov, ziadne deti dovtedy, ani neviem, co robila dovtedy co sa sukromia tyka, kedze sme sa spoznali az neskor. Teraz ma 45-46.

Strana
z4
anonym_50ab27
24. dec 2025
@anonym_3e223a

@anonym_autor nenarobis nič. Ja som mala tú česť osobné,môj ex bol jej posledný už išla do penzie,aj keď ľúbi iného a tiež len bozkavacky atď ale tak už ma riadne cez 50 a nevedela by čo robiť zjedzte v živote riadne nerobila. Ta ma na rováši pekných pár vzťahov. Sú také chudery,čo ich hecuje,že je ženatý a že vyhrávajú. To treba nechať,ideál bez boha,to ju prestane baviť

@marca12
@anonym_autor
@anonym_3e223a ale zas premyslam, nie je to práve to, čo sa tu všade radi, nebyť milenkou, nemať sex so ženatým, počkať až kým sa rozvedie a svoj vzťah ukonči? Veď práve to ona robí, nie? 🤔

anonym_84040f
Odpoveď bola odstránená
autor
24. dec 2025
@marca12

@anonym_autor Co si budeme hovorit,je to svina a kazdu jednu z nas by nastvalo,ak by sa taka koketa motala okolo nasich chlapov. Ale ty s tym nenarobis nic. Ani keby dostala po papuli,neuvedomila by si nic.

@marca12 to si dobre napísala. Presne tak. Aj keby sme mali doma chlapa s neviem akou morálkou a láskou k manželke, neverím ze by sa neobzrel za nejakou veresovou, ci sklenarikovou. A keby sa taka kocka pred nimi denne v práci krútila a prsila 8 hodín, chcem vidieť, ktorá z nás by bola s tým v pohode.

autor
24. dec 2025
@anonym_50ab27

@marca12
@anonym_autor
@anonym_3e223a ale zas premyslam, nie je to práve to, čo sa tu všade radi, nebyť milenkou, nemať sex so ženatým, počkať až kým sa rozvedie a svoj vzťah ukonči? Veď práve to ona robí, nie? 🤔

@anonym_50ab27 no iste. Akurát že to robí manipulativnymi metódami a provokáciami. Tak o tom tu asi diskusie nebývajú. Ale už teraz chápem, ako asi dotyčná uvažuje a ako si očistí svedomie. Iné je sa úplne stiahnuť a počkať kým sa to vyrieši.

autor
24. dec 2025
@anonym_84040f
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_84040f tej sa nevycasi, keď sa jej po prvom nevycasilo. Akurát nechápem ako to bude spätne prezentovať v rodine. Neviem ci jej ešte rodičia žijú. Ale 1x rozvedeného s detmi a teraz zase... Mne by to bolo trápne.

anonym_50ab27
24. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_50ab27 no iste. Akurát že to robí manipulativnymi metódami a provokáciami. Tak o tom tu asi diskusie nebývajú. Ale už teraz chápem, ako asi dotyčná uvažuje a ako si očistí svedomie. Iné je sa úplne stiahnuť a počkať kým sa to vyrieši.

@anonym_autor áno, pravda, v tom je podstatný rozdiel. Je iné, ak človek úprimne vyjadrí city, zaľúbi sa, možno sa i nezdrží to druhému dávať najavo a rozdiel, ak to robí vedome a presne za istým účelom, z taktických, manipulatorskych dôvodov, no tie city sú len predstierané.
A ty vieš, že to všetko len hra? Že v skutočnosti k nemu nič necíti?

anonym_1c5034
25. dec 2025

S tym neurobis nic, ani ked jej to povies. Po prve, ci Ta do toho nie je a po druhe, ma to v povahe, bude to robit stale. A nakoniec z toho aj tak vijdes, ako najhorsia. Stataj sa Ty pekne o seba a v praci sa venuj praci, za to si platena, nie za umravnovanie kolegov.

muchotrafka298
25. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_84040f tej sa nevycasi, keď sa jej po prvom nevycasilo. Akurát nechápem ako to bude spätne prezentovať v rodine. Neviem ci jej ešte rodičia žijú. Ale 1x rozvedeného s detmi a teraz zase... Mne by to bolo trápne.

@anonym_autor teba nic do toho, ako ona zije ani ako prezentuje partnerov v rodine. Nie je tvoja vec. A ked si myslis, ze sa "napravi" tym ze jej povies svoj nazor, tak na toto Ti napisem len ze vyskusaj. Preco tak urputne chces tuto osobu menit, hovorit druhym co robi? Tyka sa to teba priamo? Ak ano, tak to s nou ries ako uznas za vhodne. Ak nie, tak nerob nic, lebo este budes ty najhorsia. A ak si ta osoba ty, tak si rob ako chces.

autor
25. dec 2025
@anonym_50ab27

@anonym_autor áno, pravda, v tom je podstatný rozdiel. Je iné, ak človek úprimne vyjadrí city, zaľúbi sa, možno sa i nezdrží to druhému dávať najavo a rozdiel, ak to robí vedome a presne za istým účelom, z taktických, manipulatorskych dôvodov, no tie city sú len predstierané.
A ty vieš, že to všetko len hra? Že v skutočnosti k nemu nič necíti?

@anonym_50ab27 neviem ci cíti alebo necíti, z môjho pohľadu je to jedno. Teda v tom zmysle, ze aj keby jej cíty boli úprimne, co verím ze su, stále platí, ze sa ma úplne stiahnuť, nech sa ten chlap rozhodne slobodne a dobrovoľne. Jednoducho nereagovat vôbec.

autor
25. dec 2025
@anonym_1c5034

S tym neurobis nic, ani ked jej to povies. Po prve, ci Ta do toho nie je a po druhe, ma to v povahe, bude to robit stale. A nakoniec z toho aj tak vijdes, ako najhorsia. Stataj sa Ty pekne o seba a v praci sa venuj praci, za to si platena, nie za umravnovanie kolegov.

@anonym_1c5034 to ja už tak mam volajako v povahe, ze aj keď vidím zlodeja jak kradne, tak sa ozvem. Alebo sa zastanem slabšieho pred silnejšim a tak.

marhulka13
25. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_1c5034 to ja už tak mam volajako v povahe, ze aj keď vidím zlodeja jak kradne, tak sa ozvem. Alebo sa zastanem slabšieho pred silnejšim a tak.

@anonym_autor a toto chceš ako teda vyriešiť? Zas sa netvar ako spasiteľ zabludenych duši

autor
26. dec 2025
@marhulka13

@anonym_autor a toto chceš ako teda vyriešiť? Zas sa netvar ako spasiteľ zabludenych duši

@marhulka13 Neviem, preto som si sem prisla po radu.

anonym_50ab27
26. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_50ab27 neviem ci cíti alebo necíti, z môjho pohľadu je to jedno. Teda v tom zmysle, ze aj keby jej cíty boli úprimne, co verím ze su, stále platí, ze sa ma úplne stiahnuť, nech sa ten chlap rozhodne slobodne a dobrovoľne. Jednoducho nereagovat vôbec.

@anonym_autor čiže jej sa páči zadany muž, aj ona jemu, ona s ním nechce žiadne intímnosti, dokym si to on nevyrieši a nerozhodne sa, či terajší vzťah ukonči alebo nie. Tvoja predstava je, že ona ma dovtedy čakať v úzadí a nevyvijat žiadne úsilie, nebyť s ním v kontakte.
Tvoj vnútorný svet je narušený, je v rozpore s tým, čo sa deje v skutočnosti.
Aby si opäť ziskala rovnováhu a pokoj, prisla si sa sem poradiť. Doterajšie nazory, že ti ludia si môžu za svoj osud samy, odmietaš, pretože ty by si to chcela inak. Že by si mala popracovat na sebe a k tomu celému zaujať iný postoj, odmietas, lebo to nechceš nechať tak. Nechces urobit nič, čo by vyžadovalo tvoje konanie, pretoze to považuješ za zbytocne. Možno čakáš nejakú zazracnu, jednoduchú radu, ktorá by dala veci do poriadku sama od seba?

autor
26. dec 2025
@anonym_50ab27

@anonym_autor čiže jej sa páči zadany muž, aj ona jemu, ona s ním nechce žiadne intímnosti, dokym si to on nevyrieši a nerozhodne sa, či terajší vzťah ukonči alebo nie. Tvoja predstava je, že ona ma dovtedy čakať v úzadí a nevyvijat žiadne úsilie, nebyť s ním v kontakte.
Tvoj vnútorný svet je narušený, je v rozpore s tým, čo sa deje v skutočnosti.
Aby si opäť ziskala rovnováhu a pokoj, prisla si sa sem poradiť. Doterajšie nazory, že ti ludia si môžu za svoj osud samy, odmietaš, pretože ty by si to chcela inak. Že by si mala popracovat na sebe a k tomu celému zaujať iný postoj, odmietas, lebo to nechceš nechať tak. Nechces urobit nič, čo by vyžadovalo tvoje konanie, pretoze to považuješ za zbytocne. Možno čakáš nejakú zazracnu, jednoduchú radu, ktorá by dala veci do poriadku sama od seba?

@anonym_50ab27 Dik za zhrnutie.

anonym_50ab27
27. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_50ab27 Dik za zhrnutie.

@anonym_autor nemáš za čo, ono to vie byt dosť užitočné 😉

margotka17
30. dec 2025

@anonym_autor chlap je len do takej miery ovplynitelny, do akej miery sa dá sám. Chlap, ktorý svoju ženu ľúbi a rodina je pre neho alfa a omega, neskoci po žiadnej cacorke, čo sa okolo neho motá. Veď ak je to tvoja kolegyňa v práci, spýtaj sa jej, prečo to robí? Možno ju nechal manžel a tak to robí naschvál ona druhým.

Strana
z4