icon

Čo robiť so zlatou retiazkou od bývalého?

8. apr 2024

Zeny , mam doma zlatú retiazku s príveskom od bývalého chlapa , taktiež aj zlate náušnice ,..mam to odložené nechcem to nosiť mam z toho blbý pocit pred terajším manželom a proste jednoducho mi to vadí ..no rozmýšľala som ze co s tým 😂 ja mam rada zlato mam Toho viac takže nechcela by som to len tak sa toho zbaviť ale napr vymeniť za inú retiazku z ktorou má nič nespája, alebo pripadne predať v zlatnictve ? Záložní? A kúpiť za to druhe? Alebo existuje dáka výmena niekde inde zlato za zlato ?
Ďakujem Vám 🙏

Strana
z2
autor
9. apr 2024

@mircalla bolo to komplikovane ale zároveň veľmi silné, nebolo tam podvadzanie ani nič také len proste sme nemohli byť spolu z určitých dôvodov a nechcem si to ničím pripomínať nakoľko som veľmi šťastná s mojou rodinou teraz ♥ 🙂 skúsim pobehať zlatníctva propadne ma napadlo ze jeden chlap v okolí vyrába šperky zo zlata

mantilka
9. apr 2024

Veď už nejaký rôčik s ním nie si, keď máš manžela. Ja mám tiež a nosím na výmenu. Zbytočne doplácať. Je to len vec.

sisska96
11. apr 2024

Určite nevrátit. V zlatníctve vedia zo zlata vyrobiť iný šperky. Ja som to tiež tak robila. Však som sa nebláznila aby som vrátila šperky 😅

Strana
z2