icon

Čo sa to deje s ľuďmi/s mužmi?

15. sep 2023

Pekný večer prajem.Prosim Vás,čo sa to deje už s tými ľuďmi v tejto dobe?Stala sa mi veľmi nepríjemná vec.Ako slobodná žena som zaregistrovaná v jednej zoznamke.Napisal mi jeden muž.Chvilocku sme si písali,ale prišiel mi dosť nesympatický z toho ako písal,ako sa vyjadroval.Proste jeho slovník.Tak som mu napísala že nechcem pokračovať ďalej v písaní atď a on mi odpísal na to že som štetka sprostá prašivá a ďalšie veci.Zanechalo to vo mne naozaj nepríjemné pocity až strach a nechuť na ďalšie písanie si s mužmi či hľadanie spriaznenej duše.

Strana
z2
autor
17. sep 2023

@bloger Niečo s ním nebolo v poriadku (nemyslím v zlom a ani ako urážku).Ako prvé mi napadlo,že by mi takto nadával stále,ak by sa mu niečo vo vzťahu nepáčilo alebo by nebolo po jeho.

autor
17. sep 2023

@libertz Áno.Tiež si myslím,že sa ukázal.

bloger
17. sep 2023

@autorka Chápem ako si to myslela. Už sa preto netráp. Podľa mňa si ani plnohodnotný vzťah nenájde. Možno tak s nejakou masochistkou.

libertz
17. sep 2023

@autorka to si pis zeby toto robil vo vztahu, mozno aj horsie. Su vselijaki psychopati manipulatori co takto maju masky, obmotaju si ta a potom ta tyranizuju... len niektore zeny si to nechaju lubit, ale tie uz podla mna nemaju sebauctu...

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
autor
17. sep 2023

@kittykat22 Keď mi to napísal,tak som mu neodpísala.A hneď aj zablokovala.

autor
17. sep 2023

@libertz Máš úplnú pravdu.

Strana
z2