Čo si mám o nej myslieť?

12. jan 2024

Zdravim, dievcata. Niekedy davno som sa bavila s jednou zenou, boli sme tak trochu kamaratky, alebo skor zname. Ona byvala v inej dedine, ako ja. Ale nedavno sa vydala do nasej dediny a just este na nasej ulici byva. Nieco sa medzi nami pokazilo skrz tretiu osobu. Ona je vydavata a ma uz aj dieta. Ja som vydata, ale deti este nemame. A ide mi vlastne o to, ze kazdy den chodi s malym na prechadzku a vzdy sa ako nahodou zastavia pred nasim domom, stoji tam aj 15 min a stale pozera do okien. Ked vsak okolo seba prechadzame, tak sa ani nepozrie. Pride mi to divne, a tak sa pytam..dava mi signaly, ze by chcela mozno kamaratstvo obnovit? Je tu sama, nema kamaratky ani mamicky na kocikovanie.

ibatanecnica
12. jan 2024

keď ju uvidíš vídi von a rovno sa jej opýtaj či niečo nepotrebuje. Odkiaľ my máme vedieť o čo jej ide?

radkaradix
12. jan 2024

keby chcela obnovit kamaratstvo, tak sa praveze prihovori, ked sa stretnete.. mozno mate pri dome nieco zaujimave, co sa paci jej dietatu, tak sa tam motka..

lienka.7
12. jan 2024

@autorka vsak ju oslov a uvidis... ako sa vravi, co bolo, to bolo, terazky je teraz 👍

sense
12. jan 2024

Vyjdi Von a povedz, ahoj Jana, pomôžem ti nejako /potrebujes nieco ?

diewcatqoo
12. jan 2024

A dieta ma v kociku alebo chodi pesi? Totiz my sme sa so synom zastavoval skoro vsade na 10-15 min, pretoze tu boli take kamienky na zemi, tu hentake, tam rastli zaujimave kvety, ina trava, niekde bola kaluz, tak tam sme postali aj 20 min... nemalo to absolutne ziaden suvis s tym, kto byval v blizkom dome. A az teraz mi dochadza, ze som na tych ludi, ktori byvali v mieste nasich "zastavok" asi posobila divne... 😬

zooeynka
12. jan 2024

Vyjdi vod a pozvi ju na kavu. Podla jej reakcie hned budes vediet ako to medzi vami je. Toto su fakt problemy...co chce exkamaratka ked kuka na vas dom....my jej do hlavy nevidime, mas usta, opytaj sa jej.

jaskolka
12. jan 2024

Skus vyjsť von a pozdrav normálne, možno začnete debatu. A možno sa ukaze, ze len dieta niečo v okolí zaujíma, tak tam stoja a vyzerá to tak, ze pozerá do okna, pritom možno "nepozerá nikam" konkrétne.
My sme tak chodili na prechádzke vždy k jednému domu, lebo tam mali kozy a syna to veľmi zaujímalo, ako sa pasú, mali také "jasle" kde mali seno ci trávu a bol schopný aj pol hodiny tam stať a pozerať, ako žerú. No a ja som stála a pozerala okolo, ved kde som mála pozerať, do zeme? A možno to tiez vyzeralo, ze pozerám susedom do okien, pritom vôbec netuším, ani aké mali tie okná ci závesy, žalúzie a podobne 😆😆😆

jaskolka
12. jan 2024

@diewcatqoo presne, človek si to ani neuvedomí, ze ako to musí vyzerať 😊😊

autor
12. jan 2024

@diewcatqoo pesi..ale to dieta tiez iba stoji, teraz je sneh, tak je vsetko pokryte

autor
12. jan 2024

@jaskolka ona doslova pozera hore na poschodie

autor
12. jan 2024

len som chcela poznat vas nazor, kedze ja nejako nemam zaujem sa s nou dat zas do reci..ale otvarala som okna a ona sa vtedy zhacila a volala uz dieta prec

pjosa
12. jan 2024

ťažko radiť, otázne je, kto sa s kým prestal rozprávať. Ak ona, tak má problém prvá sa ozvať a možno očakáva prvý krok od teba. Ked nemáš záujem, to je zase druhá vec. Možno časom ju to prejde

h2
12. jan 2024

Veď keď ju tam vidíš, tak otvor okno, alebo rovno vyjdi von a opýtaj sa. A keď okolo seba prechádzate, ona sa nepozrie, nepozdraví, neosloví ťa... a čo ty? Prečo sa jej ty neprihovoríš?

madeincssr
12. jan 2024

Mne sa to javi tak, ze mozno ju vase rozidenie trochu trapi, mozno nabera odvahu povedat prepac, alebo nejako sa opat s tebou skontaktovat, skamaratit. A ked sa stretnete osobne niekde (na blizko), nenaberie odvahu pozriet sa na teba.

mikadooo
12. jan 2024

Najskôr by som jej zakývala z okna. Ak by odkývala, asi by som vybehla za ňou von pokecať. Ak by sa rýchlo obrátila a zdrhla by, tak by som za ňou nebežala. Možno malého na vašom plote niečo hrozne fascinuje, tak tam ona len postáva a čaká...🤷.

autor
12. jan 2024

@mikadooo skusim si vsimat, ci takto postava aj inde, ale ak nie, tak mozno sa jej aj prihovorim..lenze neviem, ako. Vlastne uz ani neviem poriadne, co sa medzi nami stalo.

danica2711
12. jan 2024

a ty sa s ňou chceš znovu kamarátiť? Ak áno, nadviaž kontakt, keď tam stojí, Ak nie, tak si ju proste nevšímaj, máš určite aj inú robotu. Ono ju to prejde

domkakvet
12. jan 2024

Ja si nemyslim, ze by sa chcela s tebou kamaratit.