Čo si myslieť o manželovom sledovaní perverzných videí?
Môj manžel mal kolegu v práci takého neviem ako ho nazvať..sexuchtiveho? Vodil si domov prostitútku,alebo do auta a podobne. Prasačiny perverzné posielal môjmu manželovi na messenger, písali si a posielali si také obrázky. Lenže ten kolega mu posielal ako si natajno natáčal viete čo a také videá mu posielal. Aj link na privát mu poslal. Už som sa viackrát vyjadrila že si to neprajem!!!!!! Manžel je szčo a vravel že ide robiť vodo topo do bytu. A ja sa teraz dozviem že je to u toho kolegu? Čo si mám myslieť? Myšlienky mi behajú v hlave kadejaké. Čo by ste si mysleli vy? Som naozaj paranoidna?????
Ty si nepraješ ale tvoj mužík očividne áno inak by to dávno stopol.
To, že si to ty nepraješ, je jedna vec, ale chlapi sú chlapi, kadečo si posielajú, ja robím v chlapskom kolektíve. Proste si pozrú, prípadne okomentujú a to je všetko. Nezabrániš tomu.
nijako tomu nezabrániš si myslím ... 😒
@biba_18 už viem. Som mu hovorila že nechcem aby šiel niečo robiť knemu do bytu a úplne ma odignoroval
Hlavne že na mňa žiarli a ani nemá na čo
Nechutné no.. Ale mal by to riešiť tvoj chlap nie ty
Keby to tvojmu muzovi vadilo,tak to stopne. Evidentne mu to nevadi a paci sa mu to,kym ty vyzeras ako ziarliva stihacka. Ries si manzela,nie kolegu.
Keby to tvojmu muzovi vadilo,tak to stopne. Evidentne mu to nevadi a paci sa mu to,kym ty vyzeras ako ziarliva stihacka. Ries si manzela,nie kolegu.
@iwesska ja som mu povedala že si to neželám a nepáči sa mi to, aj to vypisovanie a aby nešiel niečo opravovať k nemu do bytu. Išiel. Aj včera tam bol, odišiel ráno o 8 a domov prišiel bolo pred 19:30 a aj dnes ráno išiel, aspoň tak mi povedal. Nebere na mňa ohľady
@iwesska ja som mu povedala že si to neželám a nepáči sa mi to, aj to vypisovanie a aby nešiel niečo opravovať k nemu do bytu. Išiel. Aj včera tam bol, odišiel ráno o 8 a domov prišiel bolo pred 19:30 a aj dnes ráno išiel, aspoň tak mi povedal. Nebere na mňa ohľady
@anonym_autor tvoj muž je teda szčo....akého má kolegu v práci? Ak je szčo,tak má zakazky,žiadnu prácu s kolegami.......
@anonym_autor pokiaľ by išlo o sledovanie videí, a tam to končí, tak by som to asi prekusla. Lebo, ja napríklad mám tiež rada nejaké veci, ktoré sa môjmu mužovi nepáčia, ale teda, sledujem si to sama, nezaťažuje ho tým. A hlavne, nevyhľadávam, nezúčastňujem sa. Je to čisto o sledovaní... Ty musíš sama vedieť, či sa tvoj muž pozerá, alebo chce aj viac .. a to je ten rozdiel.. to viac ..
@anonym_autor takto... jedna vec su - nazvyme to - vtipne meme / obrazky ci videa s takouto tematikou... obcas si take medzi kamaratmi posleme... niektore su vtipnejsie, ine menej. Ale nejaky hlboky zmysel ci chtic za tym nevidim... proste "sproste obrazky"... internet je toho plny...Ak pozeraju videa, co si natocil pri sexe, tak to uz proti gustu ziaden disputat ak mu nevadi vidiet aj kolegu v akcii... to by som asi nemusel 🙂
@anonym_autor bože, tieto príkazy a nariadenia dospelým ľuďom. To je dosť úbohé od žien🥹Neprajem si, aby si sa kamarátil s tým zlým chlapom.😂 Veď sa oženil, aby mal druhu matku? Keď to chce robiť, tak to bude robiť. Tiež nerozumiem, aby tebe chlap nakazoval veci, žiarlil. Ste dospelý obaja? Tak sa tak správajte. Keď ti správanie tvojho muža bude prerastať cez hlavu, tak sa s ním rozijdi a nerob zo seba chuderu.
tak na to si daj pozor, chlapi uvazuju divne, lolega ho laka a moze aj on chciet vyskusat
@anonym_autor aj si uvedomuješ, ze si sama príčinou toho, ze ta ma v pazi? Ak povies ze si nieco neželás a on ta odignoruje tak ma prist nejaký dôsledok ale ten z tvojej strany nie je takze on nema preco nieco meniť. Robis zo seba akurat tak handru. Doma varis peries a vecer na želanie roztahujes nohy? Alebo mas kusok rozumu a dala si mu to niekedy vyzrat? Ako si zariadis tak budes mat predpokladám ze ta nikto nenúti s ním byt. A velmi dufam ze nemate deti. Naozaj nerozumiem, naco si vo vzťahu s niekým, kto nespĺňa tvoje predstavy dobrého partnera
@biba_18 už viem. Som mu hovorila že nechcem aby šiel niečo robiť knemu do bytu a úplne ma odignoroval
Hlavne že na mňa žiarli a ani nemá na čo
@anonym_autor co konkrétne ti vadí?
Ze je u toho kolegu doma, zecsi spolu pozerajú videa?
Nemôžeš dospelému zakazovať stretávať sa, ist niekde..si jeho zeba, nie matka.
Zjavne sa tvoj muž na tých videách bavi..ci co mu chceš zakázať??
kazdopadne ja by som urcite kolegyniam neukazovala videa kde sukam, prislo by mi to uchylne, ale chlapi su zvratenejsi ako zeny, ocividne je na ceste do peklicka, davaj pozor
@anonym_autor tak kolega asi potreboval niekoho do trojky
Ako sorry ale on je nechutne prasa spolu aj s kamarátom...a co také prerabaju v tom byte??? Pomaly celý den?
Povedz mu: "keďže budeš celý deň preč, tak aby som tu nebola len tak sama, tak som sa ponúkla kolegovi, že mu poupratujem byt aj mu operiem a niečo napečiem, keďže nemá nikoho a vieš ako to je keď je chlap sám, tak tam v tej domácnosti tá ženská ruka chýba. Aspoň si privyrobím a urobím aj dobrý skutok."🙂
Ako sorry ale on je nechutne prasa spolu aj s kamarátom...a co také prerabaju v tom byte??? Pomaly celý den?
@vilma7 podla toho co vidim okolo mna, aby tam fakt neboli nejake orgie, mala by zajst na navstevu, zazvonit pocas dna

nijako tomu nezabrániš si myslím ... 😒