Čo si myslíte o správe od chlapa?
Ahojte ja som tu písala včera o tom ale tu konverzáciu som pridala až neskôr a teda nemám veľa názorov k tomu aj sa to tam doplietlo v predošlej konverzácii. Takže dávam sem rovno foto. Že čo si o tom myslieť. Píšem s jedným chlapom, chce vraj vzťah, usadiť sa. Nepije, nefajci, občas si vypije len na nejakej akcii. No a bola téma o alkohole tak som mu napísala že keď si vypijem tak plačem väčšinou :D a on na to odpísal toto. Foto v komentari
Nedoplietlo sa v tej komunikácii. Len si sa ukázala ako vadná osoba a nepáčili sa ti komentáre. Cielene vystupuješ v komunikácii s chlapmi tak, že pôsobíš, že nezáväzný sex je pre teba ok, aby si zisťovala aký postoj majú k sexu. K tomu si sa v tej komunikácii vyslovene priznala. A keď potom napíšu, že taký sex mávajú, tak to kritizuješ. A to, že znovu ideš v ďalšej diskusii riešiť chlapa, od ktorého si vytiahla informácie, že preťahuje opité ženy, len dokazuje, že ozaj nie si v poriadku. Žena, začni sa správať ako dospelá a mentálne zdravá žena.
Akože, "zbožňujem", keď sem napíše anonym, že "to som ja, čo som sem už písala". Veď aspoň link na predošlú diskusiu sem daj, ak sa máme vyjadriť.
@melanta ja sa pýtam na to na čo mi napísal nie na to, čo som riešila v predošlej konverzácii, lebo sa to zvrtlo. Chcela som vedieť názor čisto na toto len . Ďalej sa nemám o čom bavit
Ale ty načo ho vôbec riešiš? Naozaj nie si v poriadku. Ak by si bola, ukončíš s ním dávno komunikáciu. A nebudeš s ním komunikovať ďalej a ešte to aj rozoberať. K čomu ti to je? Máš tak nudný život? Nájdi si radšej iné hobby, napríklad šport, knihy, učenie jazykov - to bude mať na teba oveľa lepší efekt ako živenie takýchto diskusií.
Mám taký blbý pocit, že viem ktorá z mk si.
A ak sa nemýlim, tak mi je ľúto že si až taká zúfalá.
Názor na tú správu- no počká si kým sa opiješ, budeš ľahšia korisť.
@melanta a prišla som tu po radu, užitočnú pre mňa , a nie po hodnotenie toho aká podľa niekoho som. Neprišla som si sem po nadávky a zbytočne otazky ktoré mi nepomôžu. Ty si presne ten typ človeka ktorý si ide na modrého koníka vybit svoju frustraciu zo života na iných ľudí. Aj keby som neviem aká, hentaka, to ti neznamena že máš na mňa útočiť. Jj nesom dokonalá však ja to viem ;) viem že mám chyby, a určite ich máš aj ty , tak prosím ťa, chod sa vybit inde
Veľa žien to tak berie vážne, že ideálny partner do života by vlastne mal byť panic.
Čo chceš vedieť. Primitív. Kamártka😃Títo ani nevedia, čo slovo kamarát znamená. Presne tie typy sú potom vo vzťahu a svojej polovičke hovoria, že neboj, tá baba je len kamarátka. To je max známa. A áno, sú primítvni chlapi, ktorí radi využijú prípitú. Pre normálneho chlapa úplne antisexuálne. Že ty s ním "dílujes" a riešiš sa, zase veľa hovorí o Tvojom vnútornom svete a nastavení. Tak už vieš.
Nemám na tú správu žiadny názor, je to vytrhnuté z kontextu. Záleží ako sa k nemu postavíš ty.
@enmery práve preto , mi spomenul sem tam nejakú kamarátku a zrazu že s jednou spal :D a teraz odkiaľ mám vedieť vlastne že ktorá je naozaj kamarátka. Hej hej tak snim dilujem že už 3 dni rozmýšľam nad tou správou poondenou a neviem sa pohnúť
@enmery neviem jak na tú správu zareagovať ani. Neviem čo mu odpísať tak .
@misiak7777 aby si nezmeskala, tejto nie je pomoci.😀
Ja tej správe ani nerozumiem. Tomu poslednému riadku. Že čo? 🤦🏼♀️Vysvetli mi to niekto prosím?
@melanta ja sa ti normálne ospravedlňujem, na začiatku bývalej diskusie som si myslela, že ty ju nechápeš a ona len to myslela vtedy "nevinne", že sa jej chváli a to bol jej problém. Nakoniec si od začiatku rozumela, že je mimo, zatiaľ čo ja som jej dávala šancu a myslela si, že len sa zle vyjadruje a nevie pomenovať. Po xy odpovediach kde zmenila rétoriku, si vravím, že toto už je fakt na odbornika. 🙈
@sevrin nie ale mi napíše že má kamarátky ktorá keď sa opije nevie čo robí a akurát snou pár krát spal :D .. tak neviem no. Keby povedal že známa .. alebo s jedným dievčaťom. Ale kamarátka ? :D vieš ja to budem potom brať tak že nemá problém sa vyspať len tak s kamarátkou. Pritom viem že kamarátky ma. Neviem akože :D
Kam sa chceš pohnúť?Chlap, ktorý označí ženu za kamarátku a pritom ju vpohode ohne, keď je opitá, je emocionálny suterén. Ak chceš len skackať na mužovi, ideál. Ak riešiš city a lásku, stojíš na zastávku autobusu do Stopkova a očakávaš, že vystúpiš z lietadla v Net Yorku.😄Asi tak si na tom.
@mimka1402 no vidíš , rada budeš vašou zamienkou na utuzenie kamarastva
@enmery konečne som dostala odpoveď na svoju otázku :D diky. To je všetko čo som chcela vedieť.
@melanta počkaj počkaj a keby naozaj je človek chorý tak tvoj postoj je taký že haha poďme si doňho kopnúť ? Tak zrovna ty to tiež nemáš v hlave v poriadku 😀
A nie je to jedno,či spáva s kamoškou, alebo inou,ktorá mu príde do cesty? Akože nad čím rozmýšľaš,či budeš kamoška, alebo známa?
Ak je človek chorý, potrebuje odbornú pomoc, už to som ti písala v minulej diskusii, že žiadna žena ktorá ma kúsok sebaucty nemá dôvod takto diskutovať, či pokračovať v debate a už vôbec by sa s ňou takto chlap nebavil. Lebo by mu nedala priestor aby sa k nej choval takto. Ale ty chceš všetko vedieť, štýlom ani nechcem vedieť. Keďže nie si objektívna. Mala si dat cele screenshoty, nie len jeho odpovede. Lebo stačí iná reakcia a už by ti možno odpisoval inak. Okrem toho, že sa ho snažíš manipulovať - tak strácaš čas už tretí deň s uvažovaním o niekom koho vlastne nechceš lebo ti príde "fuj fuj", ale je očividne stále dosť zaujímavy aby si o ňom zakladala diskusie.. Dievča, vyhľadaj terapeuta, lebo dopadnes rovnako ako tvoja mama.
To si vazne tak zufala? Ved ukaz co mu vypisujes ty za hovadiny.