Čo si myslíte o takejto kamarátke?
Ahojte.. čo by ste si mysleli o takejto kamarátke? Som sklamaná a potrebujem troška podporu.. Ide o jednu z mojich najbližších kamarátiek, ktorá sa za poslednú dobu troška zmenila, všimla som si že si veľmi začala veriť a myslieť o sebe a viem, že v minulosti trpela nízkym sebavedomím a komplexami. Ja jej stále dávam komplimenty, podporovala som ju, stála pri nej a chcela jej dobre. Prvá kontrolka mi začala blikať keď bola v toxickom vzťahu ale veľmi zlom, ja som jej celú dobu hovorila, že to že ťa muž uráža na dennej báze a zašlo to až do fyzického konfliktu, že to nie je normálne a on jej to stále odôvodnil, že si to zaslúžila a ona si ho obraňovala, tak som s ňou dočasne prerušila kontakt. Neskôr som sa dozvedela, že ma ohovárala pred našimi spoločnými známymi, že sa o seba nedostatočne starám a som zanedbaná, pretože mi videla koreň chlpu pod pazuchou - alias mám tmavé chlpy a po dni tam mám čierne bodky a holila som sa deň predtým a mala som na sebe riflovú bundu, ečiže to aj tak nikto nevedel.. Kašlala som na to a ona sa mi ospravedlnila a povedala, že to zo žiarlivosti na mňa povedala.. Potom bola pár mesiacov ok a zarazila ma reakcia na moje posledné dve randenia s mužmi, na jedného povedala, že som lacná a každý ma má len na sex a ako lacnú za to, že som mala s jedným silnú chémiu a sme sa v aute začali bozkávať a išiel mi do nohavičiek a nič viac, za to ona sa vyspala s rôznymi mužmi na 2-3 rande a to je už okej.. Ja som jej opäť nič nepovedala na to. Je to jej život.. Čo som totálne vybuchla bolo, keď mi skritizovala muža, ktorý sa o mňa snaží, zaujíma a nerobí nič zlé a ona začala na ňom hladať zádrhel, prečo sa správa tak vzorne a o čo mu ide a že je divný a podsúva mi aby som sa naňho vykašlala.. Keď som jej niekoľkokrát povedala, že sa mi páči a chcem s ním randiť mi poevdala, že nemám byť hlúpa a ešte príde na jej slová.. Ja som jej vyslovene povedala, že mi nie je príjemné aby mi vnucovala, čo mám a nemám robiť, môže mi poradiť ale nie mi to vnucovať a ona sa na to ešte urazila...
Nechapem cele vase "kamaratstvo". Kolko mate rokov? 20? Vazne sa pytam. Lebo inak nechapem.
@anonym_818dc8 28
@anonym_autor toto je vážne tvoj najväčší problém v živote? Tak to ti závidím
Dievčatá, spravate sa ako stredoškoláčky. A podľa všetkého by ste sa ani nemali kamarátiť.
Plus nevešaj jej na nos každú info o sebe a tvojich frajeroch, nerobí to dobrotu.
@anonym_autor a vy dve ste teda kamaratky hej? Sak to ako dve slepice co sa idu dosklbat, doohovarat a nie ze jedna z najblizsich kamaratok. To su fakt ludia taki zufali ze toto volaju kamaratstvo? V 28 rokoch? Nesrandujte.
@anonym_autor ty ju preco nazyvas kamaratkou? Ved vy viditelne nie ste kamaratky
@anonym_autor Ahoj, nejdem ta urazat ako niektore. Zial zivot je nevyspytatelny a ked toto realne zazivas, nie je co zavidiet a este s clovekom, ktoreho nazyvas kamoska. Ale k veci. Dost mi tam udrelo do oci v tvojom texte, ze to spravila zo ziarlivosti, tu konktetnu situaciu. Avsak ja mam dojem, ze tej ziarlivosti a zavisti voci tebe to nebolo len v tej jednej veci, ale ziarli a zavidi ti tak nejak celkovo, co teda su dokazom jej neustale blbe reci, ponizuje ta, potrebuje si nieco dokazovat. Ona vobec nema vysoke sebavedomie a vobec si o sebe nemysli priliz, prave naopak, pretoze keby to tak bolo, spravala by sa k tebe s uctou ako kamoska a nie toto co ona predvadza. Ona sa snazi tymto svojim spravanim zakryvat,ze ma sebavedomie na bode mrazu, skratka je dole oproti tebe. Takze byt tebou a taha ta to dole, nici ta to, tak s nou kontakt bud obmedz v znacnej miere alebo sa ozaj na takuto "kamosku" co ta neustale atakuje jej "povyseneckymi" recami, vykasli uplne. Toto nie je kamoska, toto je osoba co ta vyciciava z energie len za to, ze sa nevie dat ona sama doporiadku a svoje frustracie si kvazi vybija na tebe. Drzim palec
vážne 28 rokov? Neverím. Som myslela že 15.
Je to zakomplexovaná krava, ktorá sa na tebe ventiluje a ohovára ťa za chrbtom, toto nie je kamarátka...
Môžeš mi vysvetliť podstatu vášho kamarátstva? Lebo ja tu čítam len o závisti a ohovarani.
na to že obe máte 28 rokov, už by si aspoň TY mohla mať rozum a preťať s ňou kontakt, to nie je kamarátka, ale celkovo jej aj tvoje správanie mi príde ako keby si mala 15-16 rokov..ale celkovo keď to mám uzavrieť, nie je to osoba vhodná, aby bola v tvojom živote..
Vy ste obe kamaratky k pohledani...🤦
opravím ťa, nie, nie ste kamarátky. Ak ti človek nevyhovuje, skrátka sa s ním nestretávaj. Kamarátka ti povie, že tvoj nový chlap stojí za hovno ak to tak je a ty to nevidíš, ale to ako sa ona správa je zrejme spôsobené tým, že ju chlap ponižoval a urážal a ona to vybíja na tebe. Nad svojím životom kontrolu nemá tak ju chce mať nad tvojím. A zhadzuje ťa presne preto, aby sa sama necítila tak nahovno ale aby ste sa tak cítili obe. Normálne sa s ňou prestaň baviť a nájdi si normálnu kamarátku.

Nechapem cele vase "kamaratstvo". Kolko mate rokov? 20? Vazne sa pytam. Lebo inak nechapem.