Čo si myslíte o takom mužovi?
Co si myslite o takom muzovi?

To ste si posielali ako ťahák cez hodinu?
To je list od milenky? Či ty si mu písala, či čo je to za ľúbostný list? 🙏
ze nevie pouzivat e-mail
neviem, co si mam mysliet o tom muzovi, no o tebe si myslim, ze si drama queen (teda ak si ten list pisala ty 🙂)
Pane bože 🫣
@dadis normálne si to prečítala? Ja nech luštim ako luštim nedávam to🤦♀️
Pred 17timi rokmi ste rozbili pohár,ktorého črepy sa snažíte zlepiť?
ja tam ani nič nevidím... napíš to ty resp. prepíš.
@deti95060810 už som sa bála že aom jediná ktorá to nevie prečítať
nepisala som ten list ja, nasla som ho. ja len ze tie veci co su nemu adresovane teraz pocuvam ja 🤷♀️ teda uz nie, pretoze som to ukoncila.
Ani ja to neviem prečítať, len viem, že je to písané v ženskom rode, od koho a pre koho, už neviem. Len že odchádza a oluz ju neuvidí, ak to tak chce. 😃
Ved mal nejaku zenu a po 17rokoch jej znova zlomil srdce, stava sa. A preco si sa s nim rozisla? Riesili nieco pocas vasho vztahu, ci to bolo pred tebou?
Tak potom to nerieš, keď si to ukončila, aj list aj jeho zahoď. 🙂
@lenkasarka Jo, v telefone to ide, asi len 3 slova som nevedela rozlustit..
asi som to sem nemala davat, ale bola som z toho mimo pred rokom a pol ked som to nasla, mali sme 4r vztah. dnes po tej dobe som si na to spomenula a citam vlastne slova na seba ktore boli kedysi pre neho. Mozno autorka sa tu najde 🤷♀️ Ale je to jedno, som rada uz kde som
A teda riesil vas dve sucasne? Ci s nou to riesil pred vasim vztahom? Evidentne nema velku uctu k zenam, ked pouziva spojenia typu: Pica, co sa ma dat liecit.. toto povedal aj tebe? Skoda, ze si mu uz pred tym rokom nedala papa 😀 a dufam, ze ty si mu ziadne peniaze za kvety a práinky nevracala 😀
@dadis to nema, to som si uvedomila neskoro. Mala by som mat uz viac rozumu vo svojom veku 🙈
@dadis s nou to riesil pred nasim vztahom. mna sa to netyka, ale tykaju sa ma slova ktore pise. Stratila sim ovela viac ako peniaze a to cas. Nevadi, zivot ide dalej 💪🏻
a teda vtedy mal dlhodoby vzťah. ale vraj sa zmenil, uvedomil si hodnoty, to pochybujem kedze som si vypocula v roznych suvislostiach ze som pica, chudera, odpad zeny. ale komu nietrady, tomu pomoci, mam ponaucenie
@chodec15 to mas pravdu. mozno je to teda zvelicene, no nic, kedze je to anonymne, je to uplne jedno. mne islo iba o nazor, pretoze viem co som zazila
@kittykat22 novy vztah nepotrebujem, neskacem zo vztahu do vztahu, uz davno mam tieto veci za sebou. na novy vztah nemam ani cas a ani energiu. ale ano, mohla som to prepisat. ja som ten vztah ukoncila len nedavno, neutapam sa. len ma zaujimal nazor
Toto sa ani nedá prečítať, nie ze o tom niečo normálne myslieť.
Nemáš nič vyriešené. Načo inak by si tu dala príspevok. @kittykat22 má úplnú pravdu. 🙏 fakt vyhľadaj pomoc a nenadväzuj nič nové, lebo si to odnesieš aj Ty aj Tvoj nový partner.
ked mas tieto veci davno za sebou, preco si tu davala ten list a rozbiehas diskusiu?
Nie, nemas nic za sebou. Pisat ze neskaces zo vztahu do vztahu? To by bolo keby si v pondelok bola v jednom a v stredu v druhom. Alebo skakala paralene z jedneho do druheho. Ale rok a pol je pomerne dlha doba zostavat sama.
@kittykat22 Ona sa nerozisla kvoli listu pred rokom, ale teraz kvoli nadavkam, ktorymi ju castoval. Ja nerozumiem naco tu dala ten list. Ten chlap stal za nic pred 17rokmi, pred 4, pred rokom i teraz. Zbytocne tu zverejnovat sukromnu komunikaciu dvoch cudzich ludi.

Z tých pár viet, ktoré som rozlúštila si nedovolím spraviť si názor, vôbec netuším čo presne sa stalo...