icon

Čo si o tom myslíte?

Dnes o 18:42

Mám priateľa už nejaký čas. Minulý rok som riadne chodila k jeho mame, volali sme si, blahoželali sme si na sviatky, narodeniny, na nový rok apd. S priateľom sme mali ťažší záver a začiatok roka a boli sme vtedy nejaký čas od seba. Potom, čo sme sa dali dokopy, som už u nich nebola. Nikdy ma nezavolal ku nim domov, jeho mama ma nezavolala, nie som s ňou nijako v kontakte. Ona mala narodeniny, nič. Ja som mala narodeniny a nič. Bola veľká noc, žiaden kontakt. Viac krát som sa pýtala priateľa, či sa jeho mama nepýta na mňa, či sme vôbec spolu alebo prečo k nim nechodím. Povedal, že nie nepýta sa. Dnes som mu povedala, že teda určite jej to takto vyhovuje viac a je vlastne rada, že ma nevidí. Na čo on povedal, že to som si iba domyslela, že nič také nepovedal. Vlastne jeho mama si asi myslí, že už spolu nie sme podľa mňa.

anonym_b3112c
Dnes o 18:47

Miesto toho, aby ste si užívali spoločný čas a tie pekné chvíle v živote, obraciaš svoju pozornosť na takého hovadiny. Umárať sa takýmito nezmyslami je len plytvanie tvojím časom a energiou. Sústreď sa na veci, ktoré ti robia radosť a nezaoberaj sa chu*ovinami, ktorými si zbytočne kazíš deň.

anonym_66ca87
Dnes o 18:47

@anonym_autor jeho mama ani len netusi, ze ste sa zas dali dokopy, lebo synacik jej to neoznamil. Preco sa mu o tejto veci nechcelo "hubu drat" vie len on.

anonym_5b8c69
Dnes o 18:49

a ty si sa jej preco neozvala? nenapisala,nezastavila sa tam??

anonym_219539
Dnes o 18:50

Bud frajerova matka netusi ze sa k Tebe vratil, alebo druha moznost: napocuvala sa o Tebe nepeknych veci (ci realnych to uz neviem), ked ste mali to "tazsie obdobie" na prelome roka. Ak hovoril doma, cim si prechadzate a urcite padli aj nejake negativa, mozno Ta jeho mama uz vidiet nechce. Klasicky scenar.

autor
Dnes o 18:52
@anonym_219539

Bud frajerova matka netusi ze sa k Tebe vratil, alebo druha moznost: napocuvala sa o Tebe nepeknych veci (ci realnych to uz neviem), ked ste mali to "tazsie obdobie" na prelome roka. Ak hovoril doma, cim si prechadzate a urcite padli aj nejake negativa, mozno Ta jeho mama uz vidiet nechce. Klasicky scenar.

@anonym_219539 práveže on je ten typ, čo nehovorí veci doma a jeho mama nevedela, že máme problém. On nikdy nič doma nepovie. Preto mi je to divné. On tvrdí, že mama sa do neho nestará a nevypytuje sa, že je to jeho život. Ale mne by ako matke bolo divné, keby môj syn bol s priateľkou a ona k nám ani nepríde a nijako zrazu so mnou nie je v kontakte.

autor
Dnes o 18:53
@anonym_5b8c69

a ty si sa jej preco neozvala? nenapisala,nezastavila sa tam??

@anonym_5b8c69 nikdy sme si nevolali napriamo. Buď mi ju dal k telefónu, keď bol tam, alebo mi ona volala z jeho mobilu. A pozývala ma k nim tiež telefonicky. U nich som doma bola jedine vtedy, keď ma zavolali, nefungovali sme tak, že som išla okolo a bez pozvania som prišla. Od januára som od neho ani raz nepočula, že mám prísť k nim, alebo ma mama pozýva na obed apd.

anonym_219539
Dnes o 18:55
@anonym_autor

@anonym_219539 práveže on je ten typ, čo nehovorí veci doma a jeho mama nevedela, že máme problém. On nikdy nič doma nepovie. Preto mi je to divné. On tvrdí, že mama sa do neho nestará a nevypytuje sa, že je to jeho život. Ale mne by ako matke bolo divné, keby môj syn bol s priateľkou a ona k nám ani nepríde a nijako zrazu so mnou nie je v kontakte.

@anonym_autor len aby. Osobne si to nemyslim, ked je tam takyto skok. Kolko vobec mate rokov? Sa bavime o 20tnikoch ci mate po 35 napr?

Druha moznost je, ze matka o Tebe vobec nevie (a mysli si ze ste rozideni) a on s Tebou pokracuje s vedomim, ze je len aby s niekym bol, ale akonahle najde nieco "zaujimavejsie", ide si po svojom.

autor
Dnes o 18:57
@anonym_219539

@anonym_autor len aby. Osobne si to nemyslim, ked je tam takyto skok. Kolko vobec mate rokov? Sa bavime o 20tnikoch ci mate po 35 napr?

Druha moznost je, ze matka o Tebe vobec nevie (a mysli si ze ste rozideni) a on s Tebou pokracuje s vedomim, ze je len aby s niekym bol, ale akonahle najde nieco "zaujimavejsie", ide si po svojom.

@anonym_219539 vie o nás, lebo sa ma jeho sestra pýtala, že ako je to medzi nami, že mama sa nechcela syna pýtať. Tak sa pýtala svojej dcéry a tá sa opýtala mňa. Normálne sa spolu stretávame, chodíme von, chodíme na výlety, kdekoľvek.

doriiis
Dnes o 19:03

Pravdepodobne svojej mame nepovedal, že ste znova spolu. Alebo to vie, ale neschvaľuje to.

autor
Dnes o 19:06
@doriiis

Pravdepodobne svojej mame nepovedal, že ste znova spolu. Alebo to vie, ale neschvaľuje to.

@doriiis ved som sa ho na to priamo pytala, ci vie jeho mama, ze sme spolu, alebo ci jej to ani nepovedal, lebo ma nema rada. Povedal mi, ze jeho mama sa do nas nestara a nepyta sa, a nemam si namyslat veci..

doriiis
Dnes o 19:08
@anonym_autor

@doriiis ved som sa ho na to priamo pytala, ci vie jeho mama, ze sme spolu, alebo ci jej to ani nepovedal, lebo ma nema rada. Povedal mi, ze jeho mama sa do nas nestara a nepyta sa, a nemam si namyslat veci..

@anonym_autor ... No nestará sa radšej. Lebo nechce zle. Možno nesúhlasí, že ste sa dali znova dokopy a mladému vyčistila žalúdok už a tak radšej sa nestará ďalej. Keby s tebou chcela byť v kontakte tak už je. Zjavne nechce

marca12
Dnes o 19:38
@anonym_b3112c

Miesto toho, aby ste si užívali spoločný čas a tie pekné chvíle v živote, obraciaš svoju pozornosť na takého hovadiny. Umárať sa takýmito nezmyslami je len plytvanie tvojím časom a energiou. Sústreď sa na veci, ktoré ti robia radosť a nezaoberaj sa chu*ovinami, ktorými si zbytočne kazíš deň.

@anonym_b3112c Vobec to nie su blbosti. To je zasadna vec a ukazuje to charakter chlapa a aj jeho rodiny. Otazne je,preco ju taji pred mamou. To bude aj v buducnosti tajit kadeco ine? Bude skakat ako mama piska?

anonym_060d72
Dnes o 19:44

Podľa mňa sú dve možnosti
Nepovedal to lebo nevie či vydržíte spolu,ked už raz ste sa rozišli
Alebo jeho mama nemá záujem, keďže vás vzťah nieje stabilný

anonym_0284c6
Dnes o 20:28

@anonym_autor mama to vie od sestry a nechaj to tak.Urcite je nejaký dôvod prečo s tebou prerušila kontakt.Nechce sa mi veriť, že keď ide syn preč nespýta sa ho kam ideš, čo máš v pláne?

cimage
Dnes o 20:34

Ak ti to prekaza, tak sa ozvi prva. Ked ma sviatok, napis jej. Nemusis k nim ist, alebo kupovat darceky. Mozno ona caka, ze urobis prvy krok.

anonym_9878c0
Dnes o 20:39

Bud jej to nepovedal alebo povedal a ona nema zaujem do teba investovat cas a energiu. Tak alebo onak, ja by som na tvojom mieste nebola proaktivna. Nevnucovala by som sa. Ked pride ten cas, ked si tebou bude isty, sam jej to povie alebo sa sama ozve. A ak nie, tak nie. Netlac na pilu.

anonym_8d793f
Dnes o 21:01

Priatel jej to zrejme nepovedal, mozno chce predist tomu, ze ak by ste isli opat od seba tak by bola uz mamina dost zmatena. Uzivaj si s priatelom, budujte si vztah, ked partner uzna za vhodne povie jej to, alebo ta rovno zoberie na navstevu. Mas vztah s nim, nie s rodicmi.