Čo si ženy myslia o mužovi na Instagrame?
Ženy keď chlap zo 178 účtov ktoré sleduje na instagrame tam má 127 účtov iba ženy (áno počítala som to schválne) a pred vami to hrá na super slobodného otecka ktorý nemal ženu x rokov a myslí to s vami vážne uverili by ste mu? Dali by ste mu šancu?
@h2 oki, skúsila som, veď za opýtanie človek nič nedá 😄
@bonboniera Pozri si v mojom profile vek, možno pochopíš. 😉
@bonboniera podľa mňa nie je úplne v poriadku keď niekto pozerá, alebo zdieľa to čo druhý obeduje, alebo kde je, príde mi to divné, ale nech si každý mrhá svojim časom ako chce, len z môjho pohľadu to vytvára priestor pre závisť a v tomto prípade aj nedôveru...
@milos81 vieš len Instagram nie je iba o ľuďoch zdielajucich co jedli alebo o rádoby influencerkach ktoré zdieľajú reklamy na stupídne veci ktoré nikto nepotrebuje, presne ako písala enmery, sociálne siete sú zle vtedy keď ich zle “uchopis”. Je tam bambilion (podľa mňa) inšpiratívnych profilov medzi ktorými si vie každý nájsť co ho zaujíma - ja napr sledujem dermatologicky, profily ktoré sa venujú ručným prácam a izbovom rastlinám, niekto iný zas profily venované cestovaniu, autám, atdatd. Preto mi pride veľmi čiernobiele to vnímanie “chorá doba”, ale zas nech si každý ne/sleduje co chce 🙂
K autorke - áno, mne by bolo divne keby chlap sleduje samé ženské 🤷♀️
Nezacala si si s mojim ex?ak ano,tak mu never😄 a ak to nie je moj ex,aj tak mu never😉
Mate pravdu podvedome mu nedôverujem už teraz preto som pozrela aj koho sleduje v opačnom prípade by ma to ani nenapadlo. Tudy cesta nevede ☝🏻
@ibajaanikiny no zrejme je takých plné more 😀 neverím nebudem to sa ani nedá brať vážne
Ale inak toto celkom vie urobit nejaký obraz o človeku, co followuje..ci je to sport , financie ci cecky
Vďaka Bohu za to, že nemám instagram 🤣
@jovka ano áno veď tam pekne vidno čo ťa zaujíma čo denne sleduješ a keď ti tam vidno že celý deň čumíš iba na ženské zadky cecky a nafúknuté papule asi veľmi zaujímavý nebudeš
@tiezjedna tak určite on je obyčajný muž tieto ženy majú cielovku niekde kde im zafinancuju dovolenky a nie niekde kde sa budú starať o cudzie dieťa večne pracujúceho otca nato mu neskočí žiadna
@earlgrey čo oko nevidí srdce nebolí 😀
@tiezjedna lebo keď si myslím tieto veci iba ja v hlave niesom si istá či niesom zlá či len tak rýchlo neodsúdim niekoho atď. Ďalšia vec je že sama sa už nudím a dobre padne porozprávať sa aj s mužom čiže preto asi držím ten kontakt ale viac tam asi nevidím.
No nehnevaj sa na mňa, ale podľa mňa si divná skôr Ty, to fakt počítaš účty, ktoré sleduje? 😃 On by mal hneď utekať od takej žiarlivej stíhačky ako si Ty, chudák chlap...
@danyelia žiarlivosti? Nie je môj nemám dôvod žiarliť len som opatrná a niesom slepá čo je tiež dôležité pri výbere partnera do života. Netreba zatvárať oči kľudne sa pozri to nie je žiarlivosť to je opatrnosť.
@h2 som rada ze si upozornila na svoj profil (vek mi síce stále nič nevysvetlil ale zrejme mas na Instagram rovnaký názor ako som popisala vo svojom príspevku milosovi) zato som si všimla ze si uverejnila viac ako sto príspevkov, si v niekoľkých skupinách a xy ľudí ta ma medzi obľúbenými - no akú sociálnu sieť mi to len pripomína 😅
Tak neviem, no...môj muž sleduje na Instagrame 1 700 ľudí, jeho tiež cca toľko, na FB má viac ako 2 700 priateľov, aj mužov aj ženy. Ja si neviem predstaviť, každého jedného človeka, resp. ženu mu ,,skontrolovať,, veď by som sa zbláznila 😁 Iné veci sú dôležité, nie toto.
Teraz tak rozmýšľam, načo by bol komu instagram s tým, že by nikoho nesledoval? Ja ho mám tiež a musela som sa pozrieť, koľko ľudí/profilov vôbec sledujem, lebo sama to z hlavy ani neviem. Dokonca ani neviem koho všetkého sledujem. Prídete mi ako paranoidní. 🙈
@h2 ved je to to iste ako fb. Len na insta sledujes,na fb to su priatelia
@danyelia jasné že svojho muža si preverovať nebudeš 😀 aj on keby sledoval toľko účtov kašlem na to samozrejme pozrela som zo srandy zo zvedavosti a stačilo mi
@sashabb nehovorím že nemá nikoho sledovať 😀 ale každú kundu v meste to je už moc vieš to niesu normálne obyčajne ženy
@bonboniera rozumiem ti, ak to takto používaš, ok, možno to aj bolo pôvodným cieľom sociálnych sietí, ale dnes je to myslím si o inom. Ja som pred štyrmi rokmi zrušil FB , iné som nemal a nechýba mi to...
@pochod lepšie by bolo si s ním začať a potom tu plakať akého mám doma kurevnika čo? Potom by som mala aké komentáre? "Načo si si s ním začala to si nevidela aký je?" No tak aspoň som to videla čo máš za problém

@bonboniera Obávam sa, že ti nevysvetlím, čo je z môjho pohľadu choré na sledovaní 178 účtov na Instagrame.