Čo vám pomohlo prekonať manželskú krízu?
Čo vám pomohlo? Ako dlho to trvalo?
S manželom sa nám narodilo druhé dieťa, začali sme podnikať a náš vzťah sa otriasa v základoch. Všetko sa točí okolo firmy, potom deti, domácnosť. Večer padám na hubu únavou. On rieši len firmu. Všetko ostatné je na mne. Na sex ani pomyslieť, nedajbože by sme ešte mali ďalšie dieťa… nevládzem s ním fungovať a nedokážem sa večer 5 minút pri sexe tváriť, že sme ok. On to k životu potrebuje, ja aktuálne vôbec.
Domov chodí o 6, niekedy až keď deti spia. Pomáha mi s deťmi moja mama alebo občas svokra. On sa tvári, že tak je to správne.
Podľa mňa on by si ten čas našiel, ak by chcel. Ale nemá záujem a takto mu to vyhovuje, lebo doma nemusí nič. A áno, chcelo by to rozhovor a do hĺbky, ale on sa k tomu nemá. Komunikovať vo firme musí a doma sa mi už nechce. A to, že o deti sa starajú cudzie osoby (babky) a on sa im nevenuje a niekedy ich vôbec nevidí, je smutné. Načo si ich potom robil

@anonym_d6c150 lebo ako spomínam vyššie, robíme to po večeroch a nociach, keďže v týždni je manžel mimo , často nemá ani signál, aby to riešil. A žiadny zamestnanec tak nechce robiť - rozumej na zavolanie po večeroch.
@nikolka232 ja hovorim o externej pracovnicke. Mzdy, faktury a podobne papiere Ti robia normalne externe ludia v normalnom svojom pracovnom case. Nechapem co to ma s nocou. Obe sme Ti pisali, ze toto bezne robia ludia, ktorym za to platis, a nemusis po nociach muklovat Ty.