icon

Čo znamená jeho zmätočná reakcia?

15. dec 2024

ahojte, potrebovala by som poradiť, alebo aspoň počuť názor, že čo si o tomto myslíte, lebo ja sa v tých mužoch nevyznám :D Už dlhšie som slobodná..cca pred 3 mesiacmi som stretla jedného muža, najskôr som ho ani nejako extra neregistrovala, nie je to môj typ, ale tým, že je milý, skromný, na mňa zapôsobil..vedela som, že sa mu páčim, tak som teda súhlasila aj so stretnutím.. boli sme spolu pár x vonku, keďže aktuálne kvôli pracovným povinostiam je mimo mesto. Ale v skratke rozumiem si sním, je trošku hanblivý, čiže je to trošku ťažsie. Pýtal sa má aké mám plány na tento víkend..napísala som, že máme firemný večierok a idem tam aj s kolegyňou (pozná aj ju) ale že v sobotu budeme mať voľno, tak budem rada, keď príde a stretneme sa..dáme obed atď.. (to miesto bolo 1 hod od jeho aktuálneho domu) on nato, že dobre, že si dáme vedieť, že si napíšeme..písali sme si o tom už viac x , že teda tento víkend by sme sa mohli vidieť, keďže to nemá ďaleko a mohol by prísť.. ešte som mu napísala v piatok, že sa teším na stretnutie..v sobotu ráno som mu napísala, že či teda príde, aby som sa aj ja vedela zariadiť, kedže ma bude čakať dlhšia cesta domov.. a on mi na správu že či príde odpísal toto :hmm kam mam prísť? a čo tam ako? :D ....no ostala som ako obarená..Keď som sa s niekým stretávala tak muž bol ochotný prísť za mnou aj väčšiu diaľku, len aby ma videl pár minút..nepoviem, že by som mu to dnes napísala len tak..ale bavili sme sa o tom. Čo si o tom myslíte? Ja som ani neodpísala, pretože neviem čo si o tom myslieť..má alzhaimera ?

Strana
z4
autor
16. dec 2024

@0silvia0 nie 😆

autor
16. dec 2024

@h2 nie, nijako to neriešil, ako keby sme sa ani nedohodli

anna777115
16. dec 2024

Tak, mal asi iný program a zahral to do stratena. Si si ista, že je "voĺný"?

autor
16. dec 2024

@anna777115 áno je, zoznámil ma sním jeho bratranec

gerber58
16. dec 2024

V hre je viacero moznosti. 1. Pretvaroval sa ukazal sa kvietok. 2. Nasiel zaujimavejsiu od teba a uz ta neberie za prioritu.

anna777115
16. dec 2024

Tak, sa vyprdni na neho. Takto sa nesprava chlap, ktory má o nejakú ženu vážny záujem.

autor
16. dec 2024

@gerber58 no jasné, všetko je možné , alebo ma fakt začínajúci problém s pamäťou 🙈

earlgrey
16. dec 2024

Alebo, kedže si sa už neozvala, vydýchol si, že nemusel na stretnutie...bral to ako uzavretú vec a tým pádom to ďalej nespomínal a neriešil 😀 ja by som sa zachovala rovnako...načo to dookola omieľať a rozoberať...víkend je preč, je to minulosť, dovidenia 🤣

autor
16. dec 2024

@earlgrey ja sa v ňom nevyznám, keď mi volal, pozval ma na ďalšie stretnutie, nevyznám sa v ňom

anna777115
16. dec 2024

Tak, si sa ho mala spytať, že čo tam. Ako, on.

autor
16. dec 2024

@anna777115 aj som tak urobila 😀

anna777115
16. dec 2024

A čo ti povedal ?

enmery
16. dec 2024

Ja sa Ti čudujem. On sa Ti evidetne vôbec nepáči. Nevyzeráš byť odkázaná na prvého, ktorý ide okolo. Víkend skončil, on sa preukázal ako po lobotómii, nevie ani komunikovať. Akože nechápem. Celá zlá konštelácia už na začiatku. Veď ho môžeš mať rada, ako kamoša, žiadne prevratné partnerstvo z toho nepozerá. No nemusím všetkému rozumieť.🤷‍♀️

autor
16. dec 2024

@enmery Ja to už ale neriešim, keď volal zdvihla som a tam to hasne 🙂

lavender273
16. dec 2024

O jeho reakcii by som si myslela ze nema zaujem.

bielasovicka
16. dec 2024

Samozrejme ze nemá záujem. Keby mal, tak nezabudne na také niečo že sa máte stretnúť. Logika.

autor
16. dec 2024

@bielasovicka presne, tiež som toho názoru

grof_monte_christo
16. dec 2024

Na ďalšie stretnutie by som už nesla a pustila ho z hlavy. Nakoniec aj dobre teba, nie je tvoj typ.

retatka
17. dec 2024

Asi má rozrobených viac báb,stretiek,takže samozrejme, že si nepamätá.Nemá o teba vážny záujem, pustí ho z hlavy.

alialialica
11. feb 2025

Kašli naňho
Nestojí za to

Strana
z4