icon

Čo znamená neistý očný kontakt po rozchode?

borny11
8. nov 2023

Ahojte, v auguste so mnou ukoncil stretavanie jeden chlapec. Dnes sme sa po x mesiacoch stretli a rozpravali o neutralnych temach. Skusila som sa na neho divat - priamo do oci v urcitom momente- a odvratil zrak 3x. Nedokazal udrzat ocny kontakt so mnou pritom ked sme sa spoznavali pozeral velakrat na mna tak mega uprene. Zacal aj trosku spominat na nejake momenty ale nesli sme hlbsie do "zakazanych" tem. Co podla vas znamena ten jeho pohlad ktory nevedel udrzat. Viem ze by som to uz nemusela riesit ved mi dal kopacky ale predsa len ma to zaujima. Viem ze sa ku mne nevrati, je tam vela proti (napr vek - je mladsi).

viestta
8. nov 2023

Keby povedal, chcem ta spat, tak by si si nohy polama, co by si mu skakala do naruce... Vsak? Nie, nechce ta

borny11
autor
8. nov 2023

@viestta Z rozumoveho hladiska plne suhlasim s tym ze to ukoncil. Ja som nemala taku silu to urobit, trosku som sa zalubila tak necakane, tak detsky blaznivo az ma to stve,lebo mam vek, kde hladam nieco seriozne. Zaskocilo ma to ...

borny11
autor
8. nov 2023

Asi to chce len odstup.

bbshop
8. nov 2023

Prečo si sa s ním znova stretla? On to s tebou ukončil a ty si znova pribehla na zapískanie?

tykat
8. nov 2023

@borny11 tak keby ta chcel vyuzil by prilezitost a venoval ti dlhy hlboky pohlad. Takze ta nechce.
Tiez by si asi neopatovala hlboky pohlad niekomu koho si nechala a uz ho nechces.
Kto sa chcel stretnut? Ty ci on?

beata_k
8. nov 2023

Myslim, ze to stretnutie mu bolo neprijemne.

borny11
autor
8. nov 2023

@beata_k robíme v tej istej firme. Volal ma raz na kávu, povedala som nie, ďakujem. Zavolal druhýkrát - išla som si po vodu a na chvíľu si sadli v kuchynke.

borny11
autor
8. nov 2023

@borny11 neprosím nevtiskam sa nikam. Nie som ten typ , ale mám rada jeho energiu niečo pokojne z neho vyžaruje a cítim sa dobre vtedy.

lara45
8. nov 2023

@borny11 Nemuselo to vôbec nič znamenáť.No ak ano tak, to mohlo mat viacere dovody.Mozno vedel ze s toho nic uz nebude tak, nechcel sebe a tebe robit nejaku nadej.Mozno mu nieco bolo, mozno myslel na nieco ine.Skus sa ho opytat.Takto mozes len polemyzovat a docitat sa z komentarov aj to co sa tazko cita.Ja by som sa ho na rovinu opytala preco sa takto choval, ze si si od toho nic neslubovala ze ste sa stretli len ako priatelia tak ,preto tie pohlady nepohlady😊

janickacrazy
8. nov 2023

@borny11 pre niečo ste sa rozišli, kašli nato, neanalyzuj to príliš, my ženy veľmi rady pitveme a rozoberáme, chlapi to tak neriešia. Možno to skúšal inde a keď mu to nevyšlo, tak sonduje, či by z teba ešte dačo nebolo. Drž si odstup, na kávu radšej s kamoškou a máš kľud.

bbshop
8. nov 2023

Tiež som toho názoru, že niečo iné mu nevyšlo (to niečo kvôli čomu teba odstavil v auguste) a teraz to skúša znova.

borny11
autor
9. nov 2023

osobne som rada , ze sme sa stretli, ak by chcel on alebo ja niečo k tomu povedať- povedalo by sa. Vraj sa v ten deň 6krat pomýlil v práci , bol zrejme nesvoj. Nemôžem povedať žeby som ja bola na tom lepšie. Keď sa blížil koniec pracovnej doby, odišla som skôr z prace tak aby sme sa nemuseli stretnúť pri odchode.

borny11
autor
9. nov 2023

@janickacrazy on sa so mnou rozišiel preto, lebo vraj nemá pocit žeby som sa tešila z jeho prítomnosti a potom ze sa necíti na to byt so mnou vo vzťahu. Takze asi tak nejako.

domkakvet
10. nov 2023

@borny11 ja si tiez myslim, ze nema zaujem.

borny11
autor
10. nov 2023

@domkakvet nemá. Bože toto je doba😂. Však človek sa dáva stále dokopy len z tých krátkych lások.

domkakvet
10. nov 2023

@borny11 tak mne pripada uhynanie oci skor, ze nema zaujem, ale tak ako to je naozaj uvidis casom.