icon

Čo znamená sen o partnerovej nevere?

24. apr 2025

Ahojte co si myslite o tomto sne? Mame s partnerom vela nezhôd dokonca 2x som mala podozrenie ze ma naozaj podviedol. Zili sme spolu a mame spolu jedno dieta ale odstahoval sa pretoze nam to v spoluziti neklapalo. Teraz fungujeme tak ako vo vztahu ludia ktori spolu neziju. Tuto noc sa mi snivalo ze si nasiel inu ze bola slobodna matka troch deti a ze som s nou mala slovne konflikty len cez spravy viackrat. Teraz pred obedom som si zdriemla zase a ten sen mal normalne pokracovanie. Stale ta ista zena v tom sne.

jamidea
24. apr 2025

V sne spracovavame veci z realneho zivota, plus si primyslime lietanie a pod 🙂. To je uplne normalne. A prave preto sa si popletie milion veci a vznikne hovadina. Kolegyni sa sniva s podriadenymi, lebo ma s nimi problem. Atd. Snaz sa to vykorenit z mysle, hoci ak mas podozrenie, budes to mat v mysli stale.

evcagabi
24. apr 2025

Ako sa da pri dietati fungovat ako par, ktory spolu nezije? 😶

autor
24. apr 2025
@jamidea

V sne spracovavame veci z realneho zivota, plus si primyslime lietanie a pod 🙂. To je uplne normalne. A prave preto sa si popletie milion veci a vznikne hovadina. Kolegyni sa sniva s podriadenymi, lebo ma s nimi problem. Atd. Snaz sa to vykorenit z mysle, hoci ak mas podozrenie, budes to mat v mysli stale.

@jamidea Toto ze dvakrat mam podozrenie ze ma podviedol.

viestta
24. apr 2025

Vsak spolu nezijete, tak ako ta moze podvadzat?

mirola
24. apr 2025

ja si myslim, ze nevera by teraz u Vas uz asi bol ten najmensi problem.. kazdopadne snom netreba prikladat vacsiu vahu ako je to nutne.. sny si vieme do urcitej miery navodit aj sami... s realitou to ale nemusi mat nic spolocne ...

premyslena
24. apr 2025

Neriešila by som sen, ale realitu - problémy vo vzťahu. Sen by aj tak nebol argument, nič ním mužovi nedokážeš. Je to koniec koncov otázka dôvery, ktorá sa u vás zrejme vytratila...

januska12323
24. apr 2025

Mozog sa ti snaží povedať aby si ho konečne nechala ísť.

milos81
24. apr 2025

Ako si predstavuješ ďalšie fungovanie tohoto partnerstva alebo teda vášho vzťahu ?, teda ak to je ešte možné nazvať vzťahom. Pretože ak spolu nežijete, je to vlastne už koniec

janickacrazy
24. apr 2025

Keď sa muž odsťahuje od ženy, s ktorou má dieťa, znamená to koniec vzťahu. Tvoje podvedomie to vie. Ty sa zúfalo snažíš presvedčiť sama seba, že fungujete vo vzťahu. No zjavne nefungujete. A veľmi pravdepodobne má tvoj priateľ inú ženu alebo možno je len zamilovaný a ešte k ničomu nedošlo. Keby chcel teba, tak je s tebou.

lindusss2016
24. apr 2025
@viestta

Vsak spolu nezijete, tak ako ta moze podvadzat?

@viestta to si len nepochopila... Oni spolu predsa "chodia" ako dvaja mladi bez zavazkov 🤷 Spoluzitie im nevyhovovalo, ale na sex mu je dobra 🤷 Zasnem, ako hlboko sa da klesnut v jej pripade. V jeho pripade sa mu splnil sen kazdeho muza, ktory nie je schopny dospiet. Ma aj rodinu, ked ho chyti chut sa pohrat s dietatom, ale zachoval si aj slobodu a minimum povinnosti 👏👏👏

lindusss2016
24. apr 2025

Otec tvojho dietata sa od vas odstahoval a vy dvaja teraz fungujete ako ludia, ktori spolu chodia, ale neziju... A ty naozaj riesis sen? To sa len snazis oklamat samu seba, ze toto je vas problem. Prosim ta, napis nam podrobnosti o tom vasom byvani. Kazdy mate svoju nehnutelnost? Ci zijete v najmoch? U rodicov? Ako to je? Ako ti oznamil, ze sa odstahuje, ale chce s tebou nadalej udrziavat vztah? Ako si na to reagovala? Ako to vnima dieta?

ivangeline
24. apr 2025

Sen ti hovorí o tvojich emociach. Máš jednoducho obavy a strach z nevery. Si žiarlivá. Atd… nič to nehovorí o tom druhom. Sen je vždy o tebe. Ak nie je prorocky a to už bavíme o nadprirodzenom..

kassandra25
24. apr 2025

Cítim z teba, ze chlap uz nevie, ako sa ta má zbavit.

svokrinjazykmonika
24. apr 2025

Mne sa skutočne raz snívalo že ma bývalý podviedol, nehovorila som mu o tom, a o dva dni na to sa mi priznal že ma skutočne tú noc podviedol. Prisahám fakt sa mi to stalo.

kinderko93
7. máj 2025

Mozno niektori nedavate snom dolezitost, ale velakrat nas sny bud upozornia na to co sa ma stat alebo co sa deje. A zaujimave, ked sa ti aj sniva tak stale s tou istou zenou.