Dá sa to brať ako vážny vzťah?

1. apr 2024

Podľa vás, dá sa brať skoro 1,5 ročný vzťah ako vážny vzťah?

dominikac321
1. apr 2024

raz mi niekto povedal ze vazny vztah je ten z ktoreho pochadzaju deti... je to uhol pohladu

veronika_sk000
1. apr 2024

podla mna nezalezi na dlzke vztahu, ale na jeho "prevedeni"

janai1
1. apr 2024

no ak sa stretávate raz do týždňa a nerozprávate sa o budúcnosti tak to nie je vážny vzťah

pribinak
1. apr 2024

Dôležitá je hĺbka a intenzita vzťahu. Niekto za 1.5 roka mamvazny vzťah, iný len lepšie kamarátstvo

Je iné, ak za 1.5 roka ste niečo aj prežili a iné keď sa len prechádzate v parku či príležitostne máte sex

pribinak
1. apr 2024

@dominikac321 a čo ľudia ktorí žijú celé roky spolu či v manželstve, ale deti nemaju ….to nemajú vzťah?
Akosi mi chyba logika v tomto výroku

lindous
1. apr 2024

Ja som každý môj vzťah brala ako vážny hneď od začiatku a tak som sa o neho aj starala (nehovorím úplne o prvých rande a obdobi spoznávania sa), inak by pre mňa nemalo zmysel do neho investovat čas a energiu… naozaj si nemyslím, že sa to dá merať dĺžkou trvania, je to o prístupe k tomu druhému… mám kamošku, ktorá sa po pol roku vo vzťahu vydávala, aj takú, ktorej “kamoš” po 2 rokoch sporadickeho stretávania sa povedal, že začína na neho moc tlačiť a on sa na vážny vzťah necíti 😅😅

nikpa
1. apr 2024

Z toho co si napísal/a sa nedá nič posúdiť. Ja som napr. mala ,,vzťah,, tiež ktorý trval cca 1,5-2roky ale bol to čisto milenecký vzťah. Čize vzťah ale len o sexe 🤷 Potom som mala vzťah kde sme sa stretávali, chodili na výlety, trávili spolu čas, aj to bol vzťah ale zase o niečo plnohodnotnejsi. Je to uhol pohľadu ale z toho co ty uvádzas ti nikto nepovie čo máte vy medzi sebou. Lebo údaj 1,5 roka nič nehovorí.

tykat
1. apr 2024

2 mesacny moze byt vaznejsi ako 1,5 rocny. Hlavne tie "akozevztahy" typu piseme si uz dlho aj sme sa chceli stretnut ale zatial nevyslo.

mandzula
1. apr 2024

Nejde o kvantitu pocitanu v jednotkach casu, ale o kvalitu - sposob, akym travite cas, ci si tak vseobecne rozumiete a najma o to, ci a co spolu planujete do buducnosti.

minenkak
1. apr 2024

Niekto má vážny vzťah od prvého týždňa ,niekto ani po štyroch rokoch.Vsak sa treba porozprávať s partnerom, partnerkou

zuzanka.zuzu
1. apr 2024

súhlasím, že je dôležitá hĺbka a intenzita... ak je to len pár centimetrov raz za mesiac, tak kašli naňho a nájdi si niekoho na hlbší a intenzívnejší vzťah 😉

levandula7
1. apr 2024

aké sú okolnosti? žijete spolu? predstavil ťa rodine, kamarátom? plánujete spoločnú budúcnosť? si súčasťou jeho života, alebo každý žijete separé a stretávate sa cez víkendy a po večeroch? na tom záleží viac, ako na dĺžke vzťahu.

kluska
1. apr 2024

Ked uz dvaja spolu byvaju nejaky ten cas, riesia spolu financie a spolocnu buducnost.

cimage
1. apr 2024

Zalezi kolko casu a ako ho travite spolu. Mozete byt spolu rok, jeden robi v zahranici a vidite sa 2x do mesiaca. A ine je ked ste spolu kazdy den, alebo byvate spolu.

komplikovana
1. apr 2024

casovy horizot neurcuje ci je vztah vazny, alebo nie. Zalezi na tom, co ste si povedali, ci sa vnimate a chcete byt par. Aj o tom sa treba rozpravat.

rozculena
1. apr 2024

@dominikac321 a bezdetné vzťahy,bezdetné manželstvá nie sú vážne?

marseillefan
1. apr 2024

@zuzanka.zuzu výborný príspevok... škoda, že ho tu ženy nevedia doceniť...

dominikac321
1. apr 2024

@rozculena preboha neukamenujte ma za to, napisala som, ze je to uhol pohladu kto co vnima za vazne a aka odpoved sa na tuto otazku raz dostala mne. dieta je zavazok a je vazne ked do vztahu pride, bezdetne vztahy ci manzelske ci nie sa mozno ukoncuju jednoduchsie ako tie, kde tvoje rozhodnutie o odchode neovplyvni dalsieho cloveka na niekolko rokov a mozno na cely zivot.

mon8060
1. apr 2024

Za mňa je vážny vzťah keď spolu bývate, zdieľate spoločne záujmy,plánujete spolu budúcnosť...preto píšem aj tie ďalšie veci lebo môžte spolu bývať ale ak každý žije svoj život sám bez toho druhého so svojimi známymi tak to nie je vážny vzťah.. samozrejme je to uhol pohľadu.tento je môj

domkakvet
2. apr 2024

Zalezi od okolnosti, v niektorych pripadoch ano a v niektorych nie.