icon

Dá sa v 45 rokoch s 3 deťmi nájsť ešte partner?

1. jan 2025
Strana
z2
oblaacik
1. jan 2025

Ano 🙂) poznam podobny pripad.

deti95060810
1. jan 2025

záleží aj čo hľadáš... aké máš nároky aj ty.
držím palce...

sleepy_joe
1. jan 2025

Ako vraví jedno české príslovie "Na každé zboží se najde kupec."

veklipo
1. jan 2025

Ano, a dokonca s 2+ 1 so silnym autizmom.
Pripad mojej sesternice.

barka1
1. jan 2025

Áno. Ale hladala som ho dlho a intenzivne.
Mám 44, 2 deti a skveleho partnera. On je vdovec a žije so svojimi 3 detmi, ja mám striedavku. Nebývame spolu, občas prespi u mna, občas ja trávim víkend u nich. Občas sa odtrhneme na spoločný víkend bez deti.
Nechcela som pre deti nového "otca", ani pre seba živitela. Respektujem, ze ma na prvom mieste svoje deti a on respektuje to iste u mna.

kiki68
1. jan 2025

Urcite, moj svagor mal taku partnerku, rozisli sa skrz to, ze ona postavila dom v zahranici a zacala tam zit a uz to neslo. Teraz ma tiez partnerku s uz vacsim dietatom, vlastne nechce. Hoci deti miluje a pracuje s nimi. Tak spoznal obe partnerky

bystrozraky
1. jan 2025

Jasne, ze sa da. Kolega vdovec s dvoma detmi si nasiel rozvedenu s troma detmi (uz mali svadmu). Chodia vsade na dvoch autach 🙂

martinmmartin
1. jan 2025

Otazka je co prinesies dobre do vztahu ty.

gelifil
1. jan 2025

@barka1 a kde si ho nasla?

barka1
1. jan 2025

@gelifil na speeddatingu 😁

laila22
1. jan 2025

@martinmmartin čo má priniesť? Dom, auto?

sissy27
1. jan 2025

@martinmmartin a kde si nabral, ze ona od partnera ocakava nieco viac ako spolocne straveny cas, prijemnu spolocnost, intimitu? To si snad daju navzajom, tak co akoze by este ona mala priniest??

anonym0001
1. jan 2025

@martinmmartin silikonove prsia, umele zuby a vlasy to nebudu, jasny pane 🙂

autor
1. jan 2025

@martinmmartin ako je toto prosím myslené? Nehľadám za každú cenu a uz vôbec nie z kalkulu. Nič nesilim. Čo ma prísť to príde a keď nie, tak nie. Len sa pýtam , či je to v takom veku s 3 deťmi ešte vôbec možné.

martinmmartin
1. jan 2025

@janasher Vsetky vztahy (priatelske intimne...) maju sancu na prezitie iba ak obidve strany zo vztahu dokazu ziskat nieco co inak nevedia ziskat. Co vies priniest ty do vztahu (akehokolvek) co nedokaze len tak hocikto? Aku vyhodu ma vztah z tebou pred vztahom s hocikym inym?

zmrzlinka2021
2. jan 2025

autorka, mozne to je. Podstatne je mat kvalitny zivot aj bez potencialneho manzela. A ak pride, bude to len dobre, a ak nepride, tiez to bude dobre

zmrzlinka2021
2. jan 2025

@martinmmartin Laska vsak nie je o vyhodach, o kalkulacii. Bud dotycnu chces lubit v dobrom aj zlom alebo potom sa s nou nedavaj dokopy, nezen sa.

martinmmartin
2. jan 2025

@zmrzlinka2021 Zalubis sa iba do niekoho kto je pre teba vynimocny a ma nieco z coho ty si paf. Nikto sa nezalubi do niekoho kto nieje vobec niako odlisitelny od priemernej masy pripadne ma nad hlavou velku cervenu zastavku ze prinasam iba same problemy, kupte si ma

nevenka
2. jan 2025

@martinmmartin kazdy jeden clovek je niecim vynimocny, jedinecny. Co sa nepaci Tebe, inemu sa moze..strasne kalkulujes a vnasas do hladania partnera uctovnictvo - ma dat, dal...🙃😅.

grof_monte_christo
2. jan 2025

@martinmmartin Úplne mi stačí člověk z priemernej masy, ktorý ma dokáže mat uprimne rad. Už som vo veku, kedy nepotrebujem byt z niekoho paf, mam iné priority. Každý sa musí snažiť robiť svoj život pestrým a zaujímavým a nečakať, že práve partner mi dá to, čo sama nemám.

la_dolce_vita
2. jan 2025

Ano, samozrejme. Poznam take pripady a najma ak su deti vacsie/dospele, tak je to jednoduchsie. Vek nehra rolu, v kazdom veku sa najde niekto vhodny.

snowflakenel
2. jan 2025

Ano, da. Poznam take zeny 2. Jedna z rodiny,,nasla.si v 45-ke.
Druha rozvedena, no 30nicka, si nasla tiez. Obe mali po 3 deti z predoslych vztahov.

martinmmartin
2. jan 2025

@grof_monte_christo lenze ci to co ty ponukas bude "uplne stacit" aj partnerke/ovi , ak ano tak gratulujem

martinmmartin
2. jan 2025

@nevenka bohuzial je ale velmi vela ludi co vynimocny niesu- clovek milion. Ak by takeho dnes mimozemstnia vycucli na svoju planetu tu sa absolutne nic nedeje a nikto si to ani nevsimne. A taky si vztahy hladaju velmi tazko

miadi
2. jan 2025

@martinmmartin a Ty si hladas partnerku? Ked sa jej pytas ci ma co ponuknut a davas tu svoje kriteria. Jej otazka bola o inom. Samozrejme ze ma co ponuknut no tebe to tu nemusi vysvetlovat toto nie je zoznamka .

miadi
2. jan 2025

Autorka Jasne ze sa to da. Kto hlada ten najde. Moja mama stretla svojho priatela v 50ke .

emiw
2. jan 2025

@martinmmartin radsej mlc, ako maj takyto trapny komentar omg 🤦🏼‍♀️

martinmmartin
2. jan 2025

@emiw S com presne nesuhlasis? Kde konkretne sa mylym?

filipsvk123
3. jan 2025

A čo tak sa starať o tie tri deti a neriešiť vzťahy? Aj tak každý normálny si radšej zoberie mladú a bezdetnú

autor
3. jan 2025

@filipsvk123 ďakujem za názor. O deti sa starám a vychovávam najlepšie ako viem. Čo sa týka vztahu neuhanam nikoho, nevyhladavam príležitosti, ani nic podobne že za každú cenu. Čo ma prísť to príde. Len ma zaujímal názor, či je to vôbec ešte možné v takomto veku navyše s 3 deťmi. A sú aj opačné prípady, kedy je muž v zrelšom veku rozvedený s deťmi, tam si to mladá bezdetná zrejme tiež potrebuje zvážiť čo to všetko obnáša.

Strana
z2