Dá sa v päťdesiatke nájsť správna žena?
Dufam ze ma nebudete lincovat , Nakolko Pravda je zločin a klamstvo je priorita .
V mojom 50 veku sa neda najst normalna zena? Moje stastie spociva v tom ze trafim zadanu,mentalne nevyzretu, bez charakternu ale ta ktora je klamarka fotkami alebo inak, alebo daleko od realneho vztahu. Vyskusal som vsetko ale nic .Mam vlastne byvanie, praca, pracovity som az az, bezne aktivity, nehnijem v bare senku obcas gaucink zahrada Varenie pecenie, kvety, vyzeram normalne, viem sa usmiat, komunikativny som . Zacinam to brat ze mojom veku uz Normalny chlap neznamena nic.Tie prave, su bud vydate, mozno stastne zadane alebo sa nevedia rozlucit s nefunkcnym vztahom. Alebo potom stastne slobobne? Uz zacinam hladat na sebe chyby, lenze ziadne nevidim, ani moje okolie nema nejake namietky. Manzela deti rodinu uz ziadna nechce. Ci uz len zacat zit pre polygamiu. Nedava mi tento system rozumu, ze normalny chlap je dnes nenormalny, a Hlupak je ideal.
importovať 😲🤭
@zuzanazu85 Aportovať 😲
@zuzanazu85 áno, ale exportovat do Ruska 👍👍👍😯
Izolovať? 🤭😂
@simca06022011 ja nepijem hociake patoky
☝️bacha meníme tému ...🤭........🍿
@h2 tie ktore maju 49 50r a pisu tu, keby neboli prisli rusi 68r tak by sme poznali prd ako sa ludia mali radi pomahali si , prd zarobily, byt prevrat 68 tak sme v ri.........i vsetci a dnes uz by boli iba ty klonovany a hybridny ako auta,, dnes bordel sikana linc osocovanie zavist nenavist, toto som ja pretym nepoznal. aj maricania tu bojovali za mier, a dali vam internet socialne siete aby ste sa zrali navzajom ako kyselina v baterke auta
Ja sa stále obzerám, pozerám,že kde sú tí americkí vojaci a ništ,no nikde ništ...no prečo? 😭🤭😁
@zuzanazu85 v zapadnom nemecku ostali americania od vojne kde boli, ako vychodny nemci?? za vodou my sme isli do sveta z holou ri........v
@zahrie Ozaj prepáč,ale ja ti ozaj nerozumiem. Je mi odpustené? 😁
@zuzanazu85 aj ty hladas? tiez nevidim a reku nejaky fesacisko v USA uniforme na mna zmurkne a nikde nist 😀
tak ja to teda zhrniem
Vsetci uz vieme preco si sam vsak damy? nic v zlom teda ale na tych 10 stranach sa to ukazalo uz vsetkym okrem teba. nevadi. ale inak aj tak si myslim ze stale sancu niekoho najst mas.
@pralinka25 😲
🤣🤣🤣
@pralinka25 🤷♂️😁🤠😲
@pralinka25 no šák,veď sa kvičalo,že nás tu, slovenské devy ,,naháňať" budú a ? A hovby 🤭😁🤣
@pralinka25 🤷♂️
@zahrie opíš ikonami v skratke svoj milostny život
@zuzanazu85 😁🤠😲

@zahrie 😯😯😯