icon

Dá sa v päťdesiatke nájsť správna žena?

zahrie
26. mar 2024

Dufam ze ma nebudete lincovat , Nakolko Pravda je zločin a klamstvo je priorita .

V mojom 50 veku sa neda najst normalna zena? Moje stastie spociva v tom ze trafim zadanu,mentalne nevyzretu, bez charakternu ale ta ktora je klamarka fotkami alebo inak, alebo daleko od realneho vztahu. Vyskusal som vsetko ale nic .Mam vlastne byvanie, praca, pracovity som az az, bezne aktivity, nehnijem v bare senku obcas gaucink zahrada Varenie pecenie, kvety, vyzeram normalne, viem sa usmiat, komunikativny som . Zacinam to brat ze mojom veku uz Normalny chlap neznamena nic.Tie prave, su bud vydate, mozno stastne zadane alebo sa nevedia rozlucit s nefunkcnym vztahom. Alebo potom stastne slobobne? Uz zacinam hladat na sebe chyby, lenze ziadne nevidim, ani moje okolie nema nejake namietky. Manzela deti rodinu uz ziadna nechce. Ci uz len zacat zit pre polygamiu. Nedava mi tento system rozumu, ze normalny chlap je dnes nenormalny, a Hlupak je ideal.

anna777115
26. mar 2024

@zahrie Ale, tvoj úvodný príspevok, tomu nenasvedčuje.

ibatanecnica
26. mar 2024

@belle_vie tetu? Mnohé 50čky vyzerajú lepšie ako 35tky

simona92101
26. mar 2024

@zahrie a naco si sem prisiel?hladas radu preco si sam,ale ked sa ta clovek slusne opyta,chce rozvinut debatu/pomoct,tak prskas..tam bude asi pes zakopany

zahrie
autor
26. mar 2024

@martinami274 Mozno to tu vela zien nasrdi co inklimunuju k nenavisti, ale ja to napisem aj tak deti su najvatsi dar ktory sme dostali za to ze sme tu na tomto pozemskom zivote . lebo ani jeden znas tu nebude vecne, nezalezi kto deti urobil ale kto ich vychova a postara sa o ne, kludne by som prijal aj babo. nemam stym problem mam svoje dospele. kludne tu mozete na mna nadavat.

zahrie
autor
26. mar 2024
ibatanecnica
26. mar 2024

@zahrie pre mňa je chlap, ktorý chodí ,,vyplakávať,, na ženské forum divný.

martinami274
26. mar 2024

@zahrie ano, ale zatial som zažila len reči o tom ako v pohode vo vzťahu príjmu aj dieťa. Aj, ked určite verím, že niekde takí chlapi su.

zahrie
autor
26. mar 2024

@simona92101 kariera dom ani peniaze su nie moja priorita

zahrie
autor
26. mar 2024

@martinami274 uz som tu napisal kto je dneska ideal staci si to precitat

zahrie
autor
26. mar 2024

@ibatanecnica aj chlapy placu

belle_vie
26. mar 2024

@ibatanecnica urcite su aj sarmantne a upravene 50tnicky, ale urcite ich nie je viac ako 30 rocnych. Vek nam zenam nepraje, tiez som pred 10 rokmi vyzerala lepsie.

stvura
Autor odpoveď zmazal
martinami274
26. mar 2024

@zahrie prečo riešiš čo je dnes ideal? ved človek si hladá k sebe partnera, nie ideal.. Ale ak všetky ženy posudzuješ, že ťa len využili, niekde je chyba...na oboch stranách. Ja si napríklad uvedomujem, že potrebujem muža čo je psychicky oddolný, rodinne založený. A tie pred tým vzťahy, som sa velmi prispôsobovala. Takže ma to naučilo,že sa nemám len prispôsobovať a bude to v poriadku.

karolinakr
26. mar 2024

ked niekto v uvodnych 3 vetach spomenie slovo klamstvo, je jasne, že konstruktivna diskusia tu nebude možna, možno si limitovany svojim videním
proste horskosť z teba srší na kilometer, ja tiež nadávam na chlapov, ale ich v podstate milujem..maš ten isty postoj či chceš byť druhý Ondro?

zahrie
autor
26. mar 2024

@stvura myslim si ze gramatika ani vs zdelanie somna nerobi charakter ci opet sa mylim?

la_dolce_vita
26. mar 2024

Samozrejme ze sa da... na zakladanie rodiny je uz samozrejme neskoro, ale mat pekny, seriozny vztah je mozne vzdy. Aj spolocne byvanie, ved vo dvojici je lepsie. Som toho prikladom a moj otec na dochodku takisto. Treba kompromisy somozrejme, ale da sa. Tie zadane a nevyzrete proste neries a hladaj dalej.. Moja kamoska o chvilu 50 bude mat a novy vztah a ani nehladala.

zahrie
autor
26. mar 2024
marcellka32
26. mar 2024

Úprimne - uber z nárokov, ty máš 50, hľadaj najprv kamarátstvo, nečakaj všetko od ženy (dokonalosť neexistuje), zi svoj život a ak nie si typ chlapa čo vsadebol, vsetkovie, vsetkovidel...tak sa tá pravá nájde

zahrie
autor
26. mar 2024

@marcellka32 vsetko neviem. ano takych jednorazoviek by bolo naozaj velmi vela, ale co s toho? nic, kazdy clovek je narocny nie len ja

stvura
Autor odpoveď zmazal
anna777115
26. mar 2024

@belle_vie Tak, záleží, čo, kdo od konkrétneho vzťahu očakáva. Niekomu stačí reprezentácia a druhý očakáva iné komodity. Samozrejme, vždy to musí byť o príťažlivosťi a o vzájomných sympatiach.Dnešne päťdesiatničky, rozhodne nie sú žiadne tetušky a veľa krát zatienia aj tie pomyselné tridsiatničky.

zahrie
autor
26. mar 2024

@stvura sympatia musi byt bez toho to nepojde, a este mentalne vyzreta by mohla byt, nie vo veku mojej matky, ci to je tak narocne??

marcellka32
26. mar 2024

@zahrie pozri mám kamošky 35-40 a sú samé, lebo ich latka nárokov je už tak vysoko, že neprejde nikto... žiaľ
Vekom latka nárokov ide hore, každý kto býva sám má už svoje maniere, zvyky a nechce ich meniť, max.hladaju kamaráta na výlet ale žiť už nechcú s nikým

zahrie
autor
26. mar 2024

@marcellka32 tak a kde sme? tam kde sme uz tu o tom pisaly, pr...............ciach

ibatanecnica
26. mar 2024

@zahrie len nemusia verejne na fore, trošku divné

ibatanecnica
26. mar 2024

@zahrie gramatika svedčí aj o určitej mentálnej úrovni, vyspelosti.

zahrie
autor
26. mar 2024

@ibatanecnica od roku 2015 tu pisu chlapy, aj zeny ktore su v nefunkcnych vztahoch

zahrie
autor
26. mar 2024

@ibatanecnica kupim si pampersky 😲

karolinakr
26. mar 2024

byť na mieste chlapa, ktory si hlada babu, ako prve si dam foto, potom napíšem svoje prednosti, požiadavky na partnerku...hodím laso a čakám...

kaktusik007
26. mar 2024

@zahrie akoze sorry, ale stacilo mi precitat si uvod ako stylyzujes vety a dakujem, neprosim. Ale teda prajem nech si najdes k sebe rovnu 🙂