Dá sa v päťdesiatke nájsť správna žena?
Dufam ze ma nebudete lincovat , Nakolko Pravda je zločin a klamstvo je priorita .
V mojom 50 veku sa neda najst normalna zena? Moje stastie spociva v tom ze trafim zadanu,mentalne nevyzretu, bez charakternu ale ta ktora je klamarka fotkami alebo inak, alebo daleko od realneho vztahu. Vyskusal som vsetko ale nic .Mam vlastne byvanie, praca, pracovity som az az, bezne aktivity, nehnijem v bare senku obcas gaucink zahrada Varenie pecenie, kvety, vyzeram normalne, viem sa usmiat, komunikativny som . Zacinam to brat ze mojom veku uz Normalny chlap neznamena nic.Tie prave, su bud vydate, mozno stastne zadane alebo sa nevedia rozlucit s nefunkcnym vztahom. Alebo potom stastne slobobne? Uz zacinam hladat na sebe chyby, lenze ziadne nevidim, ani moje okolie nema nejake namietky. Manzela deti rodinu uz ziadna nechce. Ci uz len zacat zit pre polygamiu. Nedava mi tento system rozumu, ze normalny chlap je dnes nenormalny, a Hlupak je ideal.
@zahrie Veď, ale to som ti napísala, že tí sa nevieš písomnou formou zoznámiť, lebo nevieš správne reagovať a vyjadriť, čo je v tebe. Preto skúšaj zoznámenie osobné, alebo zmeň spôsob písomnej komunikácie.
@minka201 nech skúsi hlasovky.
@anna777115 lepsi uz nebudem len taky ako som. to moze pochopit iba zena ktora je skutocne sama spolovice ako ja, lebo je vela takych co som rozvedene 3aj 4r ale same su tyzden dva ,
@ibatanecnica 😲
@zahrie a to ma byť argument? Veď aj kopec 20 ročných preferuje 50 ročných.
A v čom.takom strasnom ta tie ženy klamú? :D
@minka201 no vies taky su dnesny ludia nenavist zavist peniaze majetky , ja ked som nevedel otvorit bolorel som bol na youtube, lebo to nebol slovensky boler, kupil som to v baumaxe v tt, jedine video bolo tam rusky, este ze ma ty rusi kojily, i ked maju k nim vsetci dnes nenavist
@personality Povedz mi na co by bola 20rocna??? do postele tak akurat .to je jedine asi dobre, ale ja si nepotrebujem dokazovat na takej mladej ze som funkcny chlap
@ibatanecnica, veď ale ešte pred tým, než sa zjavia (alebo nezjavia) city, musí človek (muž i žena) niečim zaujať. Toto tu sa zaradilo do kategórie ufnukane a ublížené ego starnúceho chlapa. Ďakujem Bohu i vesmiru za mojho domaceho 55 ročného puberťáka, s hlavou plných (zväčša strelených) nápadov, ktory sa pevne drží zásady, že ženu možno vytacat, ale nikdy nie nudiť 🤣
@vroni veď preto som mu napísala, že mňa by odradila tá gramatika
@h2 trosku odbocim, ale fakt ma vies casto rozosmiat a za to ti dakujem 🙂
@la_dolce_vita Nemáš vôbec za čo, rada. 😘
Aký bojler?
😆😆
Aj vy sa smejete hlasno ako ja? 🙂
@la_dolce_vita 🤣🤣🤣💪takto🤣🤣🤣

@h2 tvoj nazor a ja ti ho neberem