icon

Dá sa v päťdesiatke nájsť správna žena?

zahrie
26. mar 2024

Dufam ze ma nebudete lincovat , Nakolko Pravda je zločin a klamstvo je priorita .

V mojom 50 veku sa neda najst normalna zena? Moje stastie spociva v tom ze trafim zadanu,mentalne nevyzretu, bez charakternu ale ta ktora je klamarka fotkami alebo inak, alebo daleko od realneho vztahu. Vyskusal som vsetko ale nic .Mam vlastne byvanie, praca, pracovity som az az, bezne aktivity, nehnijem v bare senku obcas gaucink zahrada Varenie pecenie, kvety, vyzeram normalne, viem sa usmiat, komunikativny som . Zacinam to brat ze mojom veku uz Normalny chlap neznamena nic.Tie prave, su bud vydate, mozno stastne zadane alebo sa nevedia rozlucit s nefunkcnym vztahom. Alebo potom stastne slobobne? Uz zacinam hladat na sebe chyby, lenze ziadne nevidim, ani moje okolie nema nejake namietky. Manzela deti rodinu uz ziadna nechce. Ci uz len zacat zit pre polygamiu. Nedava mi tento system rozumu, ze normalny chlap je dnes nenormalny, a Hlupak je ideal.

zahrie
autor
26. mar 2024

@oslo1 Dakujem

h2
26. mar 2024

@tundra A to má byť akože staré auto? Myslela som, že je reč o veteránoch.

luccija
26. mar 2024

@tundra ty neotuzujes?🙂teraz je to IN

zahrie
autor
26. mar 2024

@demodun zatial nic podstatne co by bolo treba odpovedat verejne, a osobny zivot si myslim ze nepatri na verejne komentare, to som mohol ist na fb . ak teda rozumies, ale asi vypravam hebrejsky

h2
26. mar 2024

@luccija A ak aj niekto neotužuje, môže si prísť po studenú sprchu na modrého koníka. 😀

anna777115
26. mar 2024

@zahrie Ja, stále nechápem, čo očakávaš , od tejto diskusie.Reaguješ smajlikmi, nechceš nič viac o sebe povedať a stále si točis dookola jedno a to isté.

tundra
26. mar 2024

@h2 17 rocne auto,uz ma nieco za sebou...mam par veteranov 80 roky,ale motorky😉.Auta su cenovo vyssie a narocnejsie na priestor.

zahrie
autor
26. mar 2024

@anna777115 ved tu pokladaju otazky hnet si odpovie, na co mam odpovedat?????na blbosti?

tundra
26. mar 2024

@luccija mozno zacnem😉

anna777115
26. mar 2024

@zahrie Ale, takto predsa funguje diskusné fórum. Ty, si nejaký celý divný. Prepáč, ja som od teba mladšia o dva roky, takže sme skoro vrstovníci, ale neviem tým tvojim reakciám prísť na chuť.

zahrie
autor
26. mar 2024

@anna777115 co uz

zuzanazu85
26. mar 2024

@zahrie tak odpovedám. Pretože si namyslený,detinský,neovladaš aspoň základ pravopisu a používaš smajlík 😳 . Neďakuj 😊

zahrie
autor
26. mar 2024

@zuzanazu85 ale som sa zasmial 😲

luccija
26. mar 2024

@zahrie nezufaj na duchu ide jar, leto viac príležitostí, ale verím, že to je ťažké.

demodun
26. mar 2024

@zahrie to nerozprávaš, ale u teba by som skôr volila osobné zoznamovanie a nie zoznamky.
Ak si čakal, že sa ti pohrnu súkromné správy, tak to by si musel viac komunikovať. A nedávať všetku vinu za stroskotane vzťahy na druhého, teda druhú 😉 vo vzťahu sú vždy 2. 😯
Alebo pocuvni kolegu Chodca a užívaj kľud.

zahrie
autor
26. mar 2024

@luccija je to velmi lahke najst vsetko len nie to co by bolo treba😀

zahrie
autor
26. mar 2024

@demodun ja si uzivam vsetko okolo seba s usmevom stale na tvari

demodun
26. mar 2024

@zahrie tak zmeň smajla 😉😁

demodun
26. mar 2024

@anna777115 ani ja nerozumiem, čo vlastne od nás chce

minka201
26. mar 2024

@zahrie Ale teraz vážne. Ak nechceš písať konkrétne, tak nemusíš. Ale skús odpovedať aspoň na toto: Je nejaká negatívna vlastnosť, nedostatok (týkajúci sa povahy, tvojho správania), ktorú ti vytkli minimálne 2 ženy, o ktoré si prejavil záujem? Nemusíš písať, aká konkrétna vec to je, ale aspoň odpovedz, či niečo také bolo.

luccija
26. mar 2024

@zahrie dobre a aký by bol ideál?

zahrie
autor
26. mar 2024

@minka201 nepametam si ci mi daka nieco vytkla skor naopak

zahrie
autor
26. mar 2024

@luccija ideal nexistuje a kto to tvrdi klame

mamutka
26. mar 2024

Samu ženu okolo 50 človek najľahšie stretne v lese. Či už idem na bike, alebo ako rodina pešo, často stretam dámy ako sa prechádzaju. Je to sympatické, vyvetrajú hlavu, majú kľud, je tam krásne, vtáčiky, kvietky, sem tam diviak, všetko proste.
Aj rozmýšľam, či naozaj žijú samé, deti odrastene, z muža je ex, alebo zomrel…. Proste predpokladám, že väčšina z nich s nikým nežije. Ale môžem sa mýliť, ja mám 47, krásnu rodinu a tiež sa tam občas motam sama.
V prípade záujmu o nadväzovanie známosti v lese by to asi bolo zložitejšie, lebo predpokladám, že nejedna nosí pri sebe minimálne slzak. Tie turistické palice tiež nie sú na zahodenie, ak by bolo treba. A niektoré majú ešte štvornohý doprovod, od jazvecika po pitbula čokoľvek.
No a treba byt aj trochu fit, lebo napr tu po okoli sú to ženy, ktoré vyslapu kopec, behavaju, sú v pohode s tým, že stretnú diviaka, proste žiadne bábovky.
Osamelých chlapov nestretávam. Chlapi sú bud bežci alebo cyklisti. Ostatni sú podozriví 😅 takže keby ma nejaký v lese chcel osloviť, dopadlo by to veľmi zle 😁 treba sa minimálne o zlomený bicykel opierať, požičať si psa ( s dobrou náladou ). Priateľské psíky sú skvelý magnet.

zuzanazu85
26. mar 2024

@zahrie ak máš problém, určite treba najskôr začať od seba 😏.

zahrie
autor
26. mar 2024

@mamutka do lesa chodim na hriby, vtaci mi spievaju na dvore dive svine behaju okolo zahrady bohuzial iba lyzujem aj to chodim iba do rakuska , a 4x za rok na dovolenku , latinska amerika

zahrie
autor
26. mar 2024
minka201
26. mar 2024

@zahrie Väčšinou si bol ty ten, ktorý z nejakého dôvodu nechcel pokračovať v spoznávaní sa, v stretavaní?

zahrie
autor
26. mar 2024

@mamutka a zabudol som bycikel uz som povesil pred 24r dneska iba autom. mam dvoch jazvecikov a dve kocky

zahrie
autor
26. mar 2024

@minka201 bud posielali fotky kde realne mala 50r a foto bolo tak 30rocna, a na stretku konec, na pate dom, ale proste nevedeli co chcu boli sami 3 az 4r ale dosledku boly sami tyzden, uz som tu pisal ze som saam 3r a jednorazovky nepreferujem ani nezavezne vztahy vikendovky a podobne