icon

Dá sa vzťah zachrániť po nevere priateľky?

Dnes o 13:35

Zdravím, zistil som že ma priateľka podvádza. Zhodou okolnosti som použil jej tablet a mala to v chate kde písala že nevie čo ma robiť… Dal som jej druhu šancu z jediného dôvodu. V krátkosti mali sme vždy perfektný vzťah ale posledný pól rok ma prestala sexuálne priťahovať aj keď city som k nej mal/mam stále a prestali sme spolu spávať resp pár krat za niekolko mesiacov.Viac krat sme sa o tom bavili že jej to chyba a treba to vyriešiť ale ja som to ignoroval resp odkladal to riešiť a nakoniec prišlo na najhoršie.
Viem že veľkú časť viny nosím ja lebo keby sa venuje jej potrebám (ktoré by mali byt aj moje) tak verím že by sa to nestalo. Zaujíma ma váš názor na to. Myslite ak na sebe po tej stránke zamakám a budem sa venovať jej potrebám tak môže ďalej vzťah pokračovať alebo už nie ? Dakujeeem

anonym_ecc6eb
Dnes o 13:39

Nepritahuje ta, nespavali ste spolu, tak si nasla ineho. Co chces riesit?

anonym_b00db2
Dnes o 13:40

Preco by si mal makať a nasilu sa do niecoho nutit? Maš city alebo je to len zvyk a bechceš byt sam? Si mladý,maš milion možností...

zmrzlinka2021
Dnes o 13:41

@anonym_autor

Každý zodpovedá sám za svoje reakcie, aj tvoja frajerka. Neexistuje keby, tak by to bolo iné. Buď je pricetna, má určite hodnoty alebo je proste len trash ktorý treba dať do obehu.

Osobné sa ti veľmi čudujem,že s ňou strácas čas. Je fajn že si si uvedomil chyby na svojej strane, ale nikdy sex nemôže byť ospravedlnením podvádzania.

Úprimne vráť ju do obehu, hľadaj si ženu, čo to má upratane

autor
Dnes o 13:41
@anonym_b00db2

Preco by si mal makať a nasilu sa do niecoho nutit? Maš city alebo je to len zvyk a bechceš byt sam? Si mladý,maš milion možností...

@anonym_b00db2 to je dobrá otázka, mám k nej ozajstné city alebo je to len o zvyku? Neviem odpovedať zial

anonym_cac4bf
Dnes o 13:47
@zmrzlinka2021

@anonym_autor

Každý zodpovedá sám za svoje reakcie, aj tvoja frajerka. Neexistuje keby, tak by to bolo iné. Buď je pricetna, má určite hodnoty alebo je proste len trash ktorý treba dať do obehu.

Osobné sa ti veľmi čudujem,že s ňou strácas čas. Je fajn že si si uvedomil chyby na svojej strane, ale nikdy sex nemôže byť ospravedlnením podvádzania.

@zmrzlinka2021 Takže keď s ňou nespal, mala žiť jak mníška?

patrike
Dnes o 13:49

Tvoj plan je aky ? Prestala ta pritahovat, zmenilo sa na tom nieco ? Neviem, co si cakal, ked si ju zanedbaval, ferove bolo z tvojej strany kvoli tomu odist, nie ju sexualne ignorovat. Nasla niekoho, komu sa zda sexi, tak co tu riesis ?

autor
Dnes o 13:57
@patrike

Tvoj plan je aky ? Prestala ta pritahovat, zmenilo sa na tom nieco ? Neviem, co si cakal, ked si ju zanedbaval, ferove bolo z tvojej strany kvoli tomu odist, nie ju sexualne ignorovat. Nasla niekoho, komu sa zda sexi, tak co tu riesis ?

@patrike ale ja som ju ľúbil aj ľúbim ale toto nie. Ja viem, divne …

zmrzlinka2021
Dnes o 13:59
@anonym_cac4bf

@zmrzlinka2021 Takže keď s ňou nespal, mala žiť jak mníška?

@anonym_cac4bf mala mu byť verná. Láska je rozhodnutie, nie emócia, nie pud. Pokiaľ z chodenia vyjde, že s dotyčným nechcem byť, mala sa slušne s ním rozísť. O tom je osobnosť človeka.

marikaan
Dnes o 14:00
@anonym_autor

@anonym_b00db2 to je dobrá otázka, mám k nej ozajstné city alebo je to len o zvyku? Neviem odpovedať zial

@anonym_autor Ťa prestala sexuálne priťahovať a teraz ešte aj vieš že mala inú návštevu . Celé zle a ani nevieš či ju ľúbiš . Budeš s ňou spávať aby neodbehla ?

anonym_b067b1
Dnes o 14:04

@anonym_autor hlavne sa prosím ťa pekne nežen a nemaj deti!!!!!! Po dieťati ťa nebude priťahovať žena a prestaneš s nou spávať a zase len úbohé dieťa na to doplatí, že ma debilných rodičov, čo nevedia spolu vychádzať. !!!! Keď vieš, že sexuálne nie si aktívny, zvoľ si k tomu adekvátny spôsob života a nezavádzaj ženy, ich telá sa budú meniť a budú kvôli tebe len trpieť a ty tiež.

anonym_dca92c
Dnes o 14:08

@anonym_autor nie, nema to bucnost. Zbytocna strata casu

biba_18
Dnes o 14:30
@zmrzlinka2021

@anonym_autor

@zmrzlinka2021 mal ju vrátiť do obehu vtedy keď s ňou prestal spať lebo ho prestala priťahovať…

zmrzlinka2021
Dnes o 14:43
@biba_18

@zmrzlinka2021 mal ju vrátiť do obehu vtedy keď s ňou prestal spať lebo ho prestala priťahovať…

@biba_18 ja ho neobhajujem, len reagujem na jej reakciu. Každý človek zodpovedá jedine za svoje spravanie

grimnir
Dnes o 16:45

Typický koník. Ak žena podvádza, tak za to môže muž. Ak ťa nepiťahuje, tak ten vzťah je proste mŕtvy.

patrike
Dnes o 17:20
@anonym_autor

@patrike ale ja som ju ľúbil aj ľúbim ale toto nie. Ja viem, divne …

@anonym_autor Stale si nenapisal, preco ta prestala pritahovat. Svoje sexualne potreby riesis ako ?

anonym_15e986
Dnes o 17:20

Velmi casto tu citam, ze laska je rozhodnutie. Nie je! Nemozem sa iba tak rozhodnut, koho budem lubit. Ale mozem sa rozhodnut, ci s tym clovekom ostanem alebo nie, ked nieco nie je v poriadku.

V kazdej teme, kde muz odmieta sex padnu rady, najdi si milenca, posli ho k vode, najdes este muza, co ta urobi stastnou aj po sexualnej stranke. Tu baba skusala vela x rozhovor a muz nic, len sluboval zmenu. Aky ma vyznam takyto vztah bez intimnosti?

marca12
Dnes o 17:26

@anonym_autor Ja by som jej druhu sancu nedala. Ak nebola spokojna, mala sa rozist a nie spavat s inym a tvarit sa,ze ste par. A nedala by som jej druhu sancu hlavne preto,ze ta nepritahuje. Naco umelo udrziavat vztah,kde sa musim prekonavat obstastnit svoju zenu? Casom to vsetko znivu vybuble a aj tak sa mozno rozidete,ked nabehnete do starych kolaji.

anonym_88a751
Dnes o 17:46

@anonym_autor keď chce podviesť, výhovorka sa vždy nájde. Ty musíš vedieť, s akou partnerkou chceš žiť.

sense
Dnes o 17:51

Zrejme je to zvyk a nie láska....prestala ťa priťahovať, mal si ju pustiť do obehu. Alebo mala ona pustiť do obehu teba , keďže si našla za teba náhradu.
Zrejme ste obaja spolu zo zvyku, a čo nedostala u teba , hľadala inde. A podľa mňa je od teba už aj emočne odpojena, len je s tebou zo zvyku alebo nech e byť tá čo to ukončí.
A ty si myslíš, že sa posnazis a začne ťa znova priťahovať? Tomu ani sám neveris

anonym_9a0852
Dnes o 17:54

Davno ste sa mali rozist.Je uplne ok sa rozist.Ona ta podviedla,teba nepritahuje.O co ide?Evidentne to skoncilo.Kazdy si chodte svojou cestou stastou naproti.Nerozumiem naco to udrziavate.