Dá sa zachrániť manželstvo, keď partner už nemiluje?
Som vydata 3 roky posledne obdobie sme mali s manzelom krizu hadky, a povedal mi ze ma uz nelubi a ze sa chce rozviest..ja ho nechcem stratit ale zabojovat o nas vztah… poradte nieco prosim
Och, to ozaj chces bojovať o lásku chlapa, aj keď ťa neľúbi a povedal ti to? Otoč si to, chcela by si ty nasilu ostať s mužom, ktorého by si nelubila, len preto, že on ťa ľúbi a nechce ťa stratiť? Možno je za tým iná žena, ktorú ľúbi. Veď sa ho spýtaj na rovinu, či je to tak. Možno sa v tom prípade zbalis rýchlejšie, ako to on predpokladal. A vôbec, má také manželstvo ešte nejakú búducnost? 🤔🤔🤔
Ak sa máte trápiť,tak rozvod a nech si ide kade ľahšie,po čase to ani ľutovať nebudete
Keď človek stratí lásku, tak je to proces ireverzibilný...t.z. nezvratný. Niet cesty späť. Láskou sa nemusí chápať len zamilovanie, ale aj veci čo prídu potom. Najmä dôvera a pochopenie.
No neviem teda....ale keď ti toto šplechol rovno do tváre, tak už kláti inú 🙈
@mandarinka555 Preco by uz mal klatit inu? To mas z vlastnej skusenosti? Uz by si mala ineho hned?
Ja by som tiez nebola vo vztahu, kde su hadky 🤷
@hopsas neviem, či by som chcela byť iba druhá možnosť pre muža, alebo teda z núdze cnosť....sestra vedela, že obrába kolegyňu a zoberie ho späť???? 🙈
@tamtamka26 zle na to pozeráš. Ak sa rúca vzťah chyba nikdy nie je len na jednej strane.
@hopsas toto je ale iny pripad, tam su deti. Tvoja sestra mala motivaciu, kedze mala s manzelom 3 deti. V pripade autorky prispevku deti nie su ziadne, su 3 roky po svadbe.
@muchotrafka298 ale investovala do toho vzťahu predsa dosť veľa. Prečo by sa mala vzdávať ak nechce ?
@hopsas 3 deti sú celkom dobra "motivacia", pravdepodobne nemala kam ísť, takže nemala v podstate na výber. Inak to jej fakt nevadilo, že zatiaľ, čo sa ona ponižovala, aby sa vrátil, on obrabal kolegyňu??? A taktiež byt druhou voľbou, keď ho frajerka pustila k vode (lebo to nebol on, či by si uvedomil, že chce byť s rodinou) je tiež teda "vyhra".
@lienka.7 tri deti pár rokov manželstva...ja ju chápem že sa nechcela vzdať a podľa mňa dobre urobila. Vždy je chyba na oboch stranách nie len na jednej. Ten chlap je teraz úplne iný...nosí ju na rukách.
@lienka.7 tri deti pár rokov manželstva...ja ju chápem že sa nechcela vzdať a podľa mňa dobre urobila. Vždy je chyba na oboch stranách nie len na jednej. Ten chlap je teraz úplne iný...nosí ju na rukách.
@hopsas vies co, toto je také obľúbené a zauzivane klišé, ze vždy je chyba na oboch stranách... pokial sa žena stara o rodinu, domacnost, manžela, tak kde ona urobila chybu, hm? V tom, ze pánko asi nudil a začal obháňať inú sukňu? Ešte teoreticky sa da možno odpustiť, keď ide o nejaký krátkodobý jednorazový úlet a chlap sa hned "uvedomi", ze co vlastne urobil. Ale nie, keď ide o nejaký paralelný vzťah popri rodine a milenka nakoniec chlapa necha/vyhodí a on sa pekne vráti k zenuske🤦♀️ no a kam inam ma asi ist??? to, ze ju teraz udajne nosí na rukách ešte nemusí vôbec nič znamenať.
Neviem si fakt predstaviť, ze mi chlap povie, že so mnou byt nechce, neľúbi ma, odíde k milenke a potom sa vráti ako nič-keď ho samozrejme milenka vyhodí...
@hopsas vies co, toto je také obľúbené a zauzivane klišé, ze vždy je chyba na oboch stranách... pokial sa žena stara o rodinu, domacnost, manžela, tak kde ona urobila chybu, hm? V tom, ze pánko asi nudil a začal obháňať inú sukňu? Ešte teoreticky sa da možno odpustiť, keď ide o nejaký krátkodobý jednorazový úlet a chlap sa hned "uvedomi", ze co vlastne urobil. Ale nie, keď ide o nejaký paralelný vzťah popri rodine a milenka nakoniec chlapa necha/vyhodí a on sa pekne vráti k zenuske🤦♀️ no a kam inam ma asi ist??? to, ze ju teraz udajne nosí na rukách ešte nemusí vôbec nič znamenať.
Neviem si fakt predstaviť, ze mi chlap povie, že so mnou byt nechce, neľúbi ma, odíde k milenke a potom sa vráti ako nič-keď ho samozrejme milenka vyhodí...
@lienka.7 a ona mu celý rok prehovára do duše, aby sa uvedomil a hľa! pánka osvietilo a uvedomil si, koho vlastne miluje! práve preto, že tam boli 3 deti by som mu neodpustila, že nemal kožu na tvári, aby aspoň kvôli nim udržal vtáka v gatiach.. sa čudujem, že sa taký človek vôbec môže pozrieť do zrkadla (či je to žena, či muž).
@hopsas
@lienka.7 keď budeš mať tri malé deti budeš sa na také situácie pozerať úplne inak.
@lienka.7 keď budeš mať tri malé deti budeš sa na také situácie pozerať úplne inak.
@tamtamka26 presne tak. Ona mu "dohovara" a on si beha za inou. Fakt fasa👌a vráti sa, až vtedy keď ho milenka odkopne...pravdepodobne mala viac rozumu ako manželka, keď videla, že laviruje medzi nimi dvoma.
@hopsas však som to napísala, že 3 deti sú velmi dobrou "motivaciou". Ja osobne by som sa z takého "charakteru" dogrcala.
Neverím, že je s ním z nejakej lásky, ide čisto o ekonomicky vzťah z "rozumu".
@muchotrafka298 ale investovala do toho vzťahu predsa dosť veľa. Prečo by sa mala vzdávať ak nechce ?
@hopsas ja Ti poviem preco, lebo v tomto pripade nemaju deti, nemaju spolocne majetky a ten chlap ju NECHCE, sam jej to povedal. Tak na co ma bojovat? O co? O chlapa, co ju nechce, vsetko mu na nej vadi a chce sa rozviest?
@lienka.7 To ze sa zena stara o deti,rodinu,ze navari,vyperie uprace.......o com to svedci? Jedine o tom,ze je dobra gazdinka. Mozno je super ako matka ako dcera ako kamaratka......ale ako manzelka moze stat za hovno. Nie vzdy,ale v drvivej vavsine pripadov si za svoj vztah mozu obaja
@lienka.7 To ze sa zena stara o deti,rodinu,ze navari,vyperie uprace.......o com to svedci? Jedine o tom,ze je dobra gazdinka. Mozno je super ako matka ako dcera ako kamaratka......ale ako manzelka moze stat za hovno. Nie vzdy,ale v drvivej vavsine pripadov si za svoj vztah mozu obaja
@martin96321 a manžel teda stoji za co?
@martin96321 a manžel teda stoji za co?
@lienka.7 Vzali sa dvaja dospelí ludia. Ocividne svojpravni. Chlap si vzal svoju priatelku,ale necakal ze sa zmeni na jeho mamu. Zena si vzala svojho priatela a tiez necakala co sa stane. Tak bud obaja na tom vztahu pracuju,alebo to krachne. Su aj muzi aj zeny,ktrí by nemali ist do vztahu. Ak je pre zenu vrchok kariery ze sa vyda,tak je to smutne.......ak je muzovi prednejsi poharik,alebo kamarati,tiez je to na zaplakanie........ziju spolu,tak si musia riesit problemy spolu........inac koniec

A už vobec by som ho nevzala späť,keď ho niekto druhý/druhá kopne do prdele. To kde sme? Som vari "zastávka"? Má rozmýšľať,čo povie a ja konám,ako poviem.