icon

Dá sa zistiť, či manžel podal žiadosť o rozvod?

pestikova
26. jún 2020

Ahoj chcem sa spytat či sa dá dako zistit ci manžel podla ziadost o rozvod.alebo mi ostava iba čakať

Strana
z2
pestikova
autor
28. jún 2020

@muz123456 ja uz necely mesiac nad tym uvazujem ze odydem takze je mi to v podctate jedno len ma stve ako sa zachoval co na mna chce kydnut co neje pravda

sparkling
28. jún 2020

@pestikova ma to orazene zo sudu? Ako vies, ze to podal? Mohol aj nemusel. Sud ti to posle, aby si sa k tomu vyjadrila, a povedala sudu aky je tvoj pohlad na vec

ivetka_kamo
28. jún 2020

@tosomja vôbec nemusí, my sme mali na rozvode dáku staršiu pani, som povedala sudkyni, že si tu neprajem verejnosť a ona na to povedala, že to je kolizna, predsa s vami bola, reku ja ju nepoznám a muž takisto nevedel kto to je

tosomja
29. jún 2020

@ivetka_kamo 😂😂😂

tosomja
29. jún 2020

No ja neviem. Nerozvadzala som sa 15x len raz. 😁 Ale keď som podala o rozvod, hneď o týždeň mal ex doma koliznu bez ohlásenia a mne nechala u neho lístok, keďže tam mám ešte stále tp. Aby som sa hlásila aj s dcérou.
A tak isto teraz keď sa mi narodil syn a riešila som otcovstvo. Ex písal o zapretie a hneď do týždňa mi volala kolizna že ex podal o zapretie či viem o Tom a či môžeme po telefóne poriešiť. 🤐 Bola aj na súde.

ivetka_kamo
29. jún 2020

@tosomja no je to skôr na plač, že ide niekto rozhodovať o dieťati, kto vás v živote nenavstivil

makova333
29. jún 2020

@ivetka_kamo nie je v moznostiach SPODaSK navstevovat ani polovicu rozvadzajucich sa rodin. Na navstevy sa chodi zvycajne tam, kde uz nejaky problem vznikol resp. su kapacitne moznosti (co väcsinou nie su). Kolizny opatrovnik ma na starosti aj pracu v kancelarii, aj chodit na sudy aj navstevy rodin a za plat dokladacky v Tescu. O zodpovednosti ani nehovorim. Preto je tam velka fluktuacia zamestnancov.

Strana
z2