Dali by ste šancu vzťahu bez lásky?
Ahojte,
momentálne mám takého nápadníka, ktorý má o mňa záujem, začali sme randiť, je milý, snaží sa, dal mi kvety a darček na narodky, potom mi poslal prekvapenie aj na Valentína, stále ma volá von, píše. Asi si hovoríte, že ideál, ja si to tiež uvedomujem, lenže môj problém je ten, že ja akosi necitím nič. Cením si ho, vidím, že sa snaží, vážim si a uvedomujem si, že má svoje kvality, ale neviem sa nejako naňho naladiť, pripadám si, akoby vo mne bola chyba a ja som bola nejako ,,pokazená".
Po novom vzťahu už túžim, prešla som si veľmi nezdravým vzťahom s manipulátorom, s ktorým sme sa stále hadáli a dávali opätovne dokopy a už chcem zdravý, vyrovnaný vzťah, kým som bola sama, snažila som sa na seba pracovať, vyysporiadať si racionálne požiadavky na chlapa.
A teraz prišla fajn chlap, má dobrú robotu, je sympatický, podobné predstavy o živote, nič zásadné mi na ňom nevadí (iba povrchne výška, má 173 cm, ja 170 cm, ale viem, že to nie je dôležité), že v živote záleží na iných veciach, ale ja sa proste nedokážem nejako naladiť naňho.
Dali by ste šancu chlapovi, aj keď ho úplne nemilujete? Môže to ešte prísť?
Ď.
@autor ja som zažila niečo také isté ako ty. Bola som krátko po rozchode a tiež som pri ňom nič necítila ani ma nepritahoval ani sa mi nepáčil ale získal si ma drobnosťami. On sa zamiloval asi na 5 stretnutí na výlete a ja o dosť neskoro možno až po troch ale prišlo to postupne. Neľutujem teraz mám oči len pre neho a nedokázala by som už byť bez neho.
@ruxandra presne toto si hovorím....chcem dať šancu niekomu, kto si to zaslúži, nie čakať na neviem čo, čo som zažila pri manipulatorovi, tam na začiatku to bolo iné, ale to už nechcem. A tiež si hovorím. že ved to možno ešte príde
@modrykolibrik tiež tomu ešte chcem dať nejaké stretnutia
@walentina7 aj mne to vadi, ale keby je chémia, neriešim, je to fešak chalan, to vidim, vnímam, len proste ja som nejaká vypnutá
Ked myslis, ze sa to u teba zmeni, tak vyskusaj.
Ja som pracovne stretla chalana, fakt pekny jak obrazok, mily, ale mal asi 150 cm. Neskor som videla jeho fotky zo svadby a manzelka bola od neho o hlavu vyssia. Vyzerali dost komicky. On je s tym ale OK, zrovnany. Ja by som nemohla byt s muzom, na ktoreho by som pozerala "zhora" a to mam 167 cm. Mam kamarata, co ma velky komplex zo svojej vysky, tvrdi, ze ma 180 cm a nema ani 170.
@grof_monte_christo lenze ona presne vie co a ako a bez vahania s tym ide najprv na forum miesto toho aby si to odoimunikovali interne . Takto mu bere moznost nieco z jeho strany zmenit spravnym smerom
@autorka urcite tomu aby ste daj sancu par stretnuti, ak to nevyjde, svet sa nezruti, pojdete obaja kazdy svojoim smerom 🙂 ja som rada, ze to so mnou drahy nevzdal po par stretnutiach :D
Povedz mu že sa chceš postupne spoznávať a uvidíte. Ja som cítila chémiu od začiatku len raz v zivote, keď som mala 19. A suhlasim, čo @mabenn postla od tej psychologičky, u mna to s tým chalanom boli presne nespracovane vnutorne veci. Inokedy mi to vždy nabiehalo postupne. Stalo sa mi viackrat, že som niekoho brala ako kamarata, ani som nepomyslela na viac a zrazu keď som ho v istom bode asi už dostatocne spoznala tak "bam!" a bola aj chémia.
Ja by som mu dala šancu...a moja rada je, že buď s mužom, ktorý sa do TEBA zamiluje, ktorý ťa bude zbožňovať a vážiť si ťa.... tá láska podľa mňa príde....uvoľni sa ... nechaj sa rozmaznávať....mesiac nie je tak veľa, aby si si uvedomila, čo by mohol pre teba znamenať... áno viem, že láska je aj o citoch...
ALE RADŠEJ BYŤ S MUŽOM, KTORÝ SA ON ZAMILUJE DO TEBA VIAC, AKO OPAČNE... často sa žena zamiluje viac a muž si to užíva....podľa mňa takýto muži bývajú oveľa viac oddanejší a formovateľnejší ... vieš, ono motýle v bruchu sú len prvé dva roky.... potom príde skutočný život.... manželstvo nie je len o zamilovaní ale o spoločných záujmoch, názoroch, plánoch....ak ste alebo budete najlepší priatelia je to v živote viac ako motýle v bruchu na začiatku vzťahu....
Ja mám takýto názor.... vzťah je voľba, zodpovednosť, cesta, ten istý cieľ,
Ďalej písať je zbytočné. Nemá zmysel pokračovať.
Daj tomu este chvilu cas, mozno iskra preskoci a mozno chemiu pocitis az po brvom bozku. Ak nie, potom treba byt uprimna a ukoncit to.
Tak musí ti byť aspoň dobre v jeho prítomnosti. Už to ze sa ti nechce a tak, vypadá ze z toho asi nič nebude. Lebo časom sa môžeš do neho zakukat...možné to je, ale či sa to stane, ťažko povedať.
Mozno ta ten predosly manipulator tak pokrutil a dohuzvil, ze sa uz ziadnemu chlapovi neotvoris, snad po nejakom viacrocnom detoxe bez vztahov. 👿
@adka176 Presne toto si hovorím aj ja!
@kp7333 áno, ťahať za nos polroka ho fakt nechcem, som férová, a samozrejme, on tiež by tak dlho nečakal na mňa...je to šikovný a schopný chalan, nie som jeho jediná možnosť, uvedomujem si to...
Ahoj. Tiez si myslim,ze pokial je to uz v zaciatkoch taketo, tak to rozhodne mebude pre teba chlap do vztahu. Jedine ak kamaratskeho 🙂. Zbytocne by si ho len namotala a on by sa, chudak, trapil.
Ja som sa za takeho vydala 😄 sme spolu takmer 20rokov...a prisla aj chemia aj laska...zlomilo sa to po asi 3-4nesiacoch...
Preco tomu nedat sancu? Co sa moze stat?
Neodporúčam Ti to predlžovať. Ja som sa tak vydala "z rozumu", pretože sa so mnou ex, ktorého som milovala rozišiel a ja som už tak strašne túžila po rodine, že som sa vydala za muža, ktorý bol síce dobrý, ale nijako ma fyzicky nepritahoval. Po 5 rokoch trápenia sme sa rozviedli a ostali sme radšej kamaráti.
To s tymto chodiš? Good luck to you..Ten ťa prepočita a rozmení na centy, až sa za tebou zapráši
@karolinakr toto je aká náhoda, obaja na MK si riešia vzťah, keď na to prídu pomoooc😄🙈
Čítam, že chceš dat šancu dobrému chlapcovi, ale tento dobrý nie je. Je psycho, chce ta ukontrolovať, rozhodovať co budeš nosít, co ti treba a co nie... Vyjadruje sa o tebe akoby si nemala vlastnú hlavu. Pýta si od teba bloček, nejde o jeho peniaze, nemáš mu co dokazovať. Sú veci, ktoré si asi nevšímas, nemyslím to v zlom, ale keby je tam chémia tak máš ďalšieho kretena. Zachránilo ta asi len to, že ťa nepriťahuje. Sú isté veci, ktoré sú vo všeobecnosti za čiarou. Treba si stat za tým na čo máš právo, lebo ako naozaj, toto je úplný uboziak
Ak ti dal VS leginy a parfem za 58e tak tych 173cm je najmensi problem. Zas len dalsi skryty manipulator len v menej atraktivnom baleni. A ak to nie je on nema zmysel nutit sa do vztahu kde nie je ziadna chemia z tvojej strany. Na zaciatku sa chovanim moze zdat kazdy ideal zatial vidis len to co ti dovoli vidiet este ho nepoznas . Bad guys screw ya good guys screw ya .. and most of them don’t know how to screw ya. ( Samantha)
@karolinakr
Už som tu chcela dať tú diskusiu, si ma predbehla. Nechcela psychopata a myslí si, že má dobrého chlapca. A chlapec pritom vôbec nie je OK a ďalšia chorá hlava. Len samé podozrievanie, spehovanie fotiek, lajkov, komentárov, arogancia.
@katkami123 ale blbé je, že problém bude asi aj v nej. Keby sa jej pacil tak s nim je. Neviem ci si neváži samu seba, ci jej príde normálne aby od nej niekto pýtal bloček, hneval sa, že nejde na dovolenku za 2700e... Možno tam už nejaký divný moment bol, jedine žeby si dával veľký pozor a môže byť, že sa často nevidia tak kto vie. Takýchto je veľa, ale nie každá im to dovolí
Ak je toto z tej diskusie tvoj frajer, tak bez nohy na plecia, lebo je to ďalší chorobne žiarlivý, samoľúby, držgroš 173cm vysoký z Viedne. A to ti fakt na drzovku povedal, že on ti dovolenku platiť nebude, nie je tvoj sugar daddy? To takéto chovanie si necháš s takouto formou komunikácie? Takto sa nevyjadruje dobrý chalan, už vôbec nie zaľúbený ako arogantný kkt, ktorý ťa prirovnáva, aj vás vzťah k nejakým stetkam, ktoré idu za peniaze, akosi máš dosť skreslené videnie.
@katkami123
@1gramofon ktovie, či su to oni..ale taka nahoda akurat
@karolinakr
To ma autorka varovanie z hora 😂 ak už nechce skončiť zničená z chlapov úplne na psychiatrii.

V diskusii autorka napisala, ze jej prekaza, ze je prilis nizky. Takze ju nepritahuje az tak fyzicky. A podla mna ked ma niekto nepritahuje uz na zaciatku, tak sa to nezmeni. Lebo vo vztahu je dolezite aj to fyzicke, intimnosti a tieto veci ja neviem mat s niekym, kto sa mi nepaci. Ano, je dolezite, aj aky je to clovek, to nepochybne. Ale za mna nestaci ist do vztahu s tym, ze toto je clovek, co by bol dobry do vztahu a do buducnosti, bez nejakych emocii a pritazlivosti. Lebo toto nepride, ak to tam nie je.