icon

Dáva dievča skutočne najavo záujem?

stew1e
3. jan 2025

Ahojte,
nedávno som spoznal jedno dievča a vymenili sme si čísla. Odvtedy sme si niečo popísali a trochu sa spoznali. Momentálne je na vysokej škole a pripravuje sa na štátnice. Povedala mi, že celý január bude zaneprázdnená učením a nemôže sa stretnúť. Potom, že sa budeme kontaktovať.

Keď som sa jej priamo opýtal, či chce vlastne so mnou niekam vyraziť, odpoveď bola vyhýbavá – nepovedala ani áno, ani nie. Zdôraznila, že sa musí sústrediť na učenie a nechce nič riešiť, kým to nebude za ňou.

Mám to brať ako odmietnutie, alebo jej len potrebujem dať čas a priestor ? Osobne chápem, že potrebuje čistú hlavu počas učenia (ani ja by som možno nikoho neriešil) len mám zmiešané pocity..

Strana
z2
sonula
3. jan 2025

Ber to tak, ako to napisala. Musi sa sustredit na ucenie, potom to budete riesit. Proste ma ine priority aktualne. Co je take tazke na tom? Nedomyslaj si hned kraviny.

rorino
3. jan 2025

Keď počkáš nič nestratia,veď nejde o rok.Mozno sa jej vôbec nechce rozmýšľať nad vzťahom.A možno sama nevie,tak ti nechce dať jednoznačnú odpoveď,kým ma hlavu inde

madeincssr
3. jan 2025

@stew1e niekto potrebuje pred niecim takym dolezitym fakt sustredenie sa, pokoj, ziadne vybocenie zo svojich stereotypov. Daj jej ten priestor, a/alebo navrhni, nech si ona povie (ozve sa ti), ked bude mat chut sa niekam len tak prejst, na vzduch, vyvetrat hlavu, porozpravat ci postazovat sa...

lindous
3. jan 2025

Tiež by som pred štátnicami asi nešla na rande, samozrejme, nikto sa neučí 24/7 a vždy sa dá nájsť čas aspoň na kávu, ale ten keď som si spravila, venovala som ho mojim blízkym, určite by som nemala chuť sa stretávať s niekým novým, keď niekde v hlave na pozadí mi stále bežala škola a nevedela som sa vôbec poriadne uvoľniť .... byť tebou, brala by som to tak otvorene, nevnímala by som to ani ako odmietnutie, ani ako záujem zatiaľ, nefixovala by som sa na to, žila ďalej normálne svoj život, nič ste si nesľúbili, nič by som neočakávala a uvidíš...

oceanahory
3. jan 2025

@stew1e A mozno je z teba tak velmi mimo, ze vie, ak by ste sa stretlavali, tak by ani nezostatnicovala 😁.

stew1e
autor
3. jan 2025

@oceanahory v takom prípade, by šla určite so mnou von podľa môjho názoru😁. Však ak niekomu na tom druhom záleží, tak si nájde čas, nie ?
Ale v skrátke povedané mi napísala, že počas tohto obdobia nechce nič riešiť čo sa týka vzťahov a teraz neviem či to brať tak, že nie je pripravená na vzťah(so mnou) , čiže ma slušne odmietla alebo iba ozaj potrebuje sa zamerať na tú školu a následne sa uvidí

januska12323
3. jan 2025

Ty si niekedy štátnicoval? Ja som vtedy bola rada, že sa zvládnem najesť a ísť na záchod, nie ešte nejaké nové vzťahy aj staré úplne upadli. Nechaj ju na pokoji a po skúškach sa ozvi.

klementinka58
3. jan 2025

zubarka uz nic ? 🙂

stew1e
autor
3. jan 2025

@klementinka58 uvidíme.. dal som jej ten darček, o pár dní mám u nej ďalší termín tak som zvedavý ako to zobrala 😁. Každopádne pozývať ju asi nejdem nikde..

@januska12323 mal som maximálne iba pár skúškových, štátnicami som si neprešiel. Veď o to ide, že nie som si istý či ma iba len slušne odmietla alebo to myslela všetko tak ako napísala..

lindous
3. jan 2025

@stew1e To vie iba ona, obe možnosti sú úplne rovnako pravdepodobné, resp. oboje môže byť pravda zároveň...

ivangeline
3. jan 2025

Počkaj o mesiac a pozvi ju zas. Oslavne stretko. ;)

wintery
3. jan 2025

@stew1e ja atuálne prežívam to isté, čo slečna. Končím VŠ, čiže finišujem diplomovku a začínam sa učiť na štátnice, ktoré mám apríl-máj. Končím právo, čiže mám toho dosť a ešte k tomu pracujem full-time a chodim pravidelne do fitka párkrát do týždňa.
Za mňa - cielene nevyhľadávam žiadnu spoločnosť chlapov, avšak ak by som niekoho stretla momentálne, kto by ma naozaj zaujal, tak by som s ním von išla - kľudne sa prejsť a pokecať a zistiť, či by to mohlo niekedy potenciálne fungovať. Ak by som nemala až taký záujem, tak by som nešla a napísala by som niečo v tom zmysle, že teraz sa potrebujem sústrediť na iné veci. Čo by bola aj pravda, lebo tým by som povedala, že nie je daný chlap pre mňa tak podstatný a zaujímavý, že by som mu mala venovať svoj voľný čas, ktorého je málo.

stew1e
autor
3. jan 2025

@wintery no a presne niečo takéto som chcel počuť.. lebo za mňa za celý mesiac si nenájsť 1h a ísť sa nachvíľu prejsť a oddýchnuť ? Čo by som mal asi ešte spomenúť je to, že mala nedávno rozchod, čiže ozaj asi nechce nič riešiť - na druhú stranu načo mi potom dala jej číslo ?

wintery
3. jan 2025

@stew1e niektoré ženy dávajú číslo, aj keď nič ďalej nechcú, lebo nevedia napriamo odmietnuť, prípadne v danej chvíli nevedia, či by mali záujem, ona si to potom možno cele prehodnotila a zistila, že do toho nepôjde.
Ja by som ju uz neriešila na tvojom mieste.

moonlight1210
3. jan 2025

@stew1e “Však ak niekomu na tom druhom záleží, tak si nájde čas, nie ?”

A keby tebe na nej zalezalo, tak ju podporis a nepochybujes o nej dopredu.

Tak si vyber, aka je ta tvoja laska (alebo skor len zaujem) k nej.
Nehovoriac, ze negentlemansky v podstate riesis dve naraz. Divis sa, ze o druhych potom tiez pochybujes?

Si ako sebestredne decko. Myslis iba smerom - co z toho ja mam.

Ja som som s mm uz vtedy byvala a nemala som na neho cas. Ani mu varit. Musel sa o seba postarat sam. Nosil jedlo este aj mne.
Keby mi vycital, ze na neho nemam cas, dam mu zbohom. Nemala by som nervy a cas riesit pochybujuceho janka, ked som akurat dokoncovala jeden z milnikov v zivote, na ktorom som robila pat rokov.

nynia
3. jan 2025

Ja tiez tento rok koncim VS, vcera som akurat dopisala diplomovku a od zajtra sa ucim na skusky potom statnice, popri tom aj praxujem ale teda mam cas aj na zivot a stretnutia s tymi ktorymi chcem a je podla mna netealne, ze sa uci od pondelka do nedele, od rana do vecera a nema cas ani na hodinku vybehnut. 🤣 Ale mozno len nechce pocas ucenia prezit pripadne sklamanie keby to nevyslo. 🤷🏻‍♀️ To vie len ona ci ma zaujem alebo nie.

uglybetty1234
3. jan 2025

@stew1e ked som statnicovala, tak som mesiac nevysla z domu. Zachod, jedlo, spanok. Nemiena som sa rozptylovat a zahodit tolke roky tvrdej driny.
Nehrot to a pockaj.

zelenina1
3. jan 2025

@stew1e Tu ti zeny neporadia, vzdy budes za blbca 🙂 Ja si myslim, ze momentalne o teba nema zaujem. Pokial nestatnicuje na medicine alebo nejakych bio-technologiach, je to jednoducho vyhovorka..... Ak by z teba bola "PAF", spravala by sa uplne inak. Bud si isty, ze sa uci max 6 hodin denne a cely podvecer+ vecer cuci do telefonu. To ale neznamena, ze to mas zabalit. Mozno len potrebuje trochu viac casu, aby si sa jej zacal pacit. Menej je teraz viac - nebud dotieravy, obcas jej napis ako sa jej dari a hlavne ju uz nikam nevolaj. Mala by s tym prist ona.

zildo
3. jan 2025

Niečo podobné sa stalo môjmu bratovi..tiež sa vyhovárala,že sa musí učiť až nakoniec tá škola asi nebola až taká dôležitá,keď si onedlho začala s jeho kamarátom.🫤

zelenina1
3. jan 2025

@ivangeline Ono je to takto: ak po urcitom case spoznavania muz zavola zenu "von" a ona odmietne, je to prenho slusna rana. V podstate mu ta persona povedala "nie si pre mna dostatocne zaujimavy na to, aby som s tebou stravila hodinu svojho volneho casu".Budis - odmietnutia sa deju.. Ak ju po mesiaci ale opat zavola von - len samotny akt pozvania von je prenho ponizujuci a stavia ho to do role "trta" ktory je pre nu stale k dispozicii, nehladiac na jej odpoved.

Cize - ano, stale s nou komunikovat, byt pozorny, vtipny, pokojne jemne drzy a ignorantsky. V ziadnom pripade ju ale nevolat von druhy krat po sebe - s tym musi prist ona sama.

stew1e
autor
3. jan 2025

@zelenina1 no ja s ňou počas tohto mesiaca vôbec neplánujem komunikovať žiadnym spôsobom - po prvé na čo a po druhé o čom ? Aký mala deň ? Ako sa jej darí ? Ak sa ozaj učí tak moje správy ju budú iba vyrušovať.
V podstate ja som ju pozval hneď vonku keď som jej volal prvý krát - na to mi odpovedala, že najprv si chce popísať a spoznať ma. Nedávno keď som ju teda opäť pozval, tak odmietla(?) lebo škola. A keď som sa ju narovinu opýtal, či vlastne má záujem niekde ísť tak odpsísala, že teraz vzťahy moc nerieši a mám jej zavolať ke´d bude mať už pokoj od učenia..

Ja nemám problém s tým, keď mi žena na moju otázku "poď von" povie "nie". Ale ke´d je asi v zložitej situácií a nevie sa sama vyjadriť tak ako to mám chápať ja ?

michal_dr
3. jan 2025

@stew1e
Chápem ta chlape... ale... 😉
...pozval si ju, prvy krat, odpisala, ze chce popisat, spoznat ta (crrn červena, blbosť, keď chce, ide, neriesi...), nezaujal si ju...
...druhe pozvanie, odpalkovala ta školou (crrn, červena) *teoreticky by sa dalo i pochopiť
...pritlačil si, "opytal si sa narovinu", (prečo si takto nezrelo vybehol??? Ona nemusi chlape voci tebe ani prd, ani pozdravit, ani ti odpisat...☹️ odpovedala teraz vztahy moc neriesim, zavolaj potom (crrn, červena)

Ano, skola je najvyssia priorita v zivote mladeho cloveka, zavisi od toho jeho buducnosť, kariera, zivotny styl, su to dvere do vyssielo levelu. Clovek sa potrebuje sústretiť, koncentrovat... Riesit zaciatok vztahu, zamilovanost, je to najhorsie co moze byt. Keby ste spolu chodili, to by bolo iné a uplny hard cord v posteli na odburanie nervov a stresu🙄😉. Z tohto pohladu skusok a zacinajuceno vztahu ju uplne chapem.

Su dve varianty...
....si vo frienfzone (3x ta odpalkovala), odkial sa nevyhrabeš
... ak ti nehori pod zadkom, počkaj ten mesiac... ozve sa ti sama "ak si ju zaujal".
Tym zatlacenim si to však dosť "pokafral" 🫤

Poviem ti vsak i nemilú vec, ak ona prejde skuskami, dostane titul, "môže" prehodnocovať... " čo mi ten *stew* môže ponukuť do života... ja s titulom, on s maturitou... zaleží od povahy/charakteru, žena vsak chce po boku úspešného chlapa, tak ako v prirode samica volí najsilnejšieho samca v skupine.

Daj jej čas ak ti za to stoji a nechceš s nou byt len pre sex... potom budes vediet definitivne 😉

zero1
3. jan 2025

Strata času. Načo dáva chlapom nádeje keď ich potom odpálkuje s tým že má školu? to nedáva žiadnu logiku. dievča si len hladí ego aká je žiadaná. pritom nemá záujem o nič. Rovno ju zablokuj, a hľadaj inde. niekoho kto naozaj chce. taká si nájde čas, hoci 5 minút na kávu.

nelka93
3. jan 2025

@zelenina1 ja keď som statnicovala, tak som sa učila od rána 8.do večera 22. S malými pauza mi na jedlo a wc. A keby mi vtedy partner alebo nejaký rannom typek z netu vycita, že na neho nea čas, tak by som ho zrušila ako žiadosť o byt. Štátnice sú pre ju zrejme dôležitejšie ako nejaký znamy

stew1e
autor
3. jan 2025

@nelka93 veď ja to plne chápem a rešpektujem. Ja s tým nemám žiadny problém len chcem iba pochopiť či proste sa iba vyhovorila alebo sa jednoducho potrebuje učiť. Úprimne s babou ako ona som sa nestretol.. bud mi priamo povedali "nie"/prípadne ignorovali alebo "áno".
Taktiež tu padli komenty, že pár dievčat by si počas učenia našlo čas ak by mali záujem a ďalšie dievčatá by nešli vôbec ako napr. ty

ivangeline
3. jan 2025

@zelenina1 … a prečo by sa mal ozývať celý mesiac? ;D Jednoducho o mesiac napísať a pozvať znova. Nevyjde, nevyjde. Je normálne, že všetko v živote nám nevyjde.. :D ale keď sa o to nepokúsime…

123profil321
4. jan 2025

@stew1e daj jej čas a priestor. Sám píšeš, že chápeš, že potrebuje čistú hlavu na učenie. A povedala ti, že nič nechce riešiť, kým to nebude za ňou. Pozri, venovala škole 4,5 roka, zrejme by si ju rozptyloval, min. teraz, keď je skúškové. Počkaj aspoň do konca januára a napíš jej znova.
Ja som si kedysi tiež s jedným chalanom písala, ale teda dlhšie (6 týždňov ), no mali sme spoločných známych. Na otázku, či sa stretneme som mu dala presný dátum (o 3 týždne), s tým, že dovtedy si potrebujem vyriešiť určité životné záležitosti, že potom mu vysvetlím, prečo sa môžeme stretnúť až vtedy (škola, nezhody doma, brigáda - no, v zlom čase ma zastihol). A on bol presvedčený, že sa vyhýbam stretnutiu a neviem povedať narovinu nie... Pritom ja som mala záujem o neho hádam väčší ako on o mňa.

123profil321
4. jan 2025

@zero1 vôbec si nemusí hladiť ego. Môže tam byť záujem z jej strany, len ju zastihol v nesprávnom čase. Povedala mu, že v januári bude zaneprázdnená učením, ale potom sa môžu kontaktovať. Aj ja som raz takú odpoveď dostala od chalana, len on povedal december. Ja som mu už teda nepísala, ale on sa po tom decembri ozval.

mantilka
4. jan 2025

Keď ti na nej záleží počkáš mesiac....nie je to taká strata života. Možno sa obava citových výkyvov počas učenia sa na štátnice. A možno to bude lepšie nechať dozrieť a práve ten mesiac dopomôže vzťahu, keď je po rozchode.
Mala som priateľa, bol pol roka po rozchode a náš vzťah pre jeho nefozretie neustál, lebo nebol na ďalší vzťah pripravený...aj keď iniciátorom vzťahu bol on.
Každopádne peknou sms raz za týždeň nič nepokazís...ale nie pozvanie na rande.

stew1e
autor
4. jan 2025

@mantilka vieš mi dať aj návrh čo by to mohlo byť ? Akurát si mi dala chrobáka do hlavy, že by som jej napísal smsku tesne pred štátnicami niečo v štýle, že jej držím palce ale ako by mala vyzerať smska aby vyznela tak, že na ňu myslím a zaujímam sa o ňu a rovnako to nepôsobilo až moc dotieravo/odpudivo ?

Čo sa týka pozvania na rande, tak to sme sa dohodli až po štátniciach, že si to teda premyslí takže toto isto nebudem predbiehať..

Strana
z2