Dcéra sa zamilovala do môjho partnera. Mám jej ho prenechať?
Dcéra má 19 ja mám 40. Zamilovala sa do mojho súčasného partnera, (ktorý nie je jej otec, s jej otcom už nechodím). Co by ste robili na mojom mieste, mám jej prenechať svojho partnera, alebo mám o neho bojovať ?
Vy by ste sa ako zachovali keby vaša dcéra vám chce uchmatnúť partnera do ktorého ste zamilovaná, vzdali by ste sa ho v prospech dcéry alebo o neho bojovali ?
@anonym_autor si troll
Alebo on vás miluje obe?
@anonym_autor a nemôžete ho mať v striedavke? Vies, tak ako to býva so spoločnými deťmi. Dva týždne v tebe, dva týždne...
Vymyslená téma zas 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
@anonym_autor Sorry ale ak si nie je istý ktorú chce, tak by som o takého muža nemala záujem že vôbec a aj dcére by som dohovorila. Načo si nechávať takého prelietavca. Očividne mu ide len o jedno.
Užite si a odkopnite ho.
Neverím tejto téme, a keby to aj bola pravda, poslala by som dcéru aj chlapa do riti.
@anonym_autor podľa mňa by sa si ho mohli striedať podľa potreby,prípadne sa spýtať jeho ktoru z vás chce atď.
@anonym_autor prenechaj chlapa dcére a potom mu buď najhnusnejšou svokrou
@anonym_98f739 najlepšia pomsta😂
Nech sa vyspí s vami oba a nech sa rozhodne on, ktorú si nechá . Bože , tieto trápne témy 🥴
Keď môžu byť deti na striedavku,môže byť aj ,,chlap"🤣
@anonym_e65a78 dobre :D paci sa mi tvoj humor 🙂
@anonym_autor nemá partner náhodou syna? otca? Vyštartuj po ňom
Hmm, veď jesenné prázdniny nie sú až také dlhé a aj tak si tu niekto kráti čas vymýšľaním príbehov...
@anonym_autor toto sa vážne pyta 40 r zena? 🙄🤦♀️
@stellarstar "s jej otcom už nechodím"
Aj toto vela napoveda o zrelosti tejto 40tnicky 😄
Mne takéto chobotiny vyskakujú na Facebooku. Neviem, čo som kedy googlila, že som si to zaslúžila. Ale bol tam prípad, že tie ženy matka a dcéra boli naraz tehotné s ním 🤪
@tykat táto formulácia ma presvedčila, to vymyslel niekto mladší než 40r
DCERA MA 20 A MAMA RAZ TOLKO. VYBER SI KAROLKO KTORU A ZA KOLKO! 🎶💃

@stellarstar
A čo je na tom čudné, skus odpovedať a nepýtať sa.
@dadis
No tak ako ked žena bojuje o partnera s konkurentkou...
@anonym
povedzme že si nie je úplne istý či chce mna alebo dcéru, takže by rozhodol ten náš boj ktorej by sa podarilo ho zlákať na svoju "stranu"...
@anonym_autor A on je normalny ten chuj…ko?Boze,kopni ho do riti,este any si vyberal pedofil jeden ,fuj!!!!!
@tykat hej, aj mne to tuklo do očí táto veta 🤦🏻♀️
Co som povedať mala som povedala, bud odpovedzte na otázku alebo sa pozdržte komentárov... DAKUJEM !!!
@anonym_autor choďte do trojky a on si vyberie
Nemozete si ho striedat? 😵💫 ak toto nie je vymyslena tema, tak ja uz fakt neviem
@anonym_autor pises o tom akoby bol ten chlap sveter.

Takže on chce aj teba aj tvoju dceru? či ako to vlastne je?