Dcéra sa zamilovala do môjho partnera. Mám jej ho prenechať?
Dcéra má 19 ja mám 40. Zamilovala sa do mojho súčasného partnera, (ktorý nie je jej otec, s jej otcom už nechodím). Co by ste robili na mojom mieste, mám jej prenechať svojho partnera, alebo mám o neho bojovať ?
Vy by ste sa ako zachovali keby vaša dcéra vám chce uchmatnúť partnera do ktorého ste zamilovaná, vzdali by ste sa ho v prospech dcéry alebo o neho bojovali ?
@anonym_a3f460 ty mas tiez zjavne velky problem citat s porozumenim...
@anonym_30c675 a ty si to prečítala ako s tvojim porozumením lebo podľa mna je to tam dosť jasne napísané.
@anonym_30c675 a ty si to prečítala ako s tvojim porozumením lebo podľa mna je to tam dosť jasne napísané.
@anonym_a3f460 precitaj si vsetky prispevky presne nad tym, o ktorom hovoris... do vtedy ste to ani jedna vediet nemohli, ale kazda jedna odsudila jeho.... chapes uz, alebo stale nie?
Opäť prázdniny, decká sa nudia... asi by mali aj tie zrušiť 😂
@anonym_a3f460 precitaj si vsetky prispevky presne nad tym, o ktorom hovoris... do vtedy ste to ani jedna vediet nemohli, ale kazda jedna odsudila jeho.... chapes uz, alebo stale nie?
@anonym_30c675 ja osobne som reagovala už po danom príspevku. Čo ale nemení nič na to že ju proste ženy odhalili skôr ako to stihla napisat. Už keď sa zena musí na niečo takéto pýtať, silno pochybujem aj o nej samej.
@anonym_autor no ale už fakt stačí! Kto vymýšľa tieto stupídne témy? Admini spamatajte sa!
@mizoko Nemusí to byť vymyslene. Moja sesternica takto odlákala frajera vlastnej matke, tiež o 20 rokov staršieho. Potom sa spolu odsťahovali, on ju donútil nabrať nejaké požičky na seba, a peniaze zinkasoval on, a vyparil sa .. Ešte roky splácala jeho dlžoby, tam karma zafungovala veľmi rýchlo.
@mizoko Nemusí to byť vymyslene. Moja sesternica takto odlákala frajera vlastnej matke, tiež o 20 rokov staršieho. Potom sa spolu odsťahovali, on ju donútil nabrať nejaké požičky na seba, a peniaze zinkasoval on, a vyparil sa .. Ešte roky splácala jeho dlžoby, tam karma zafungovala veľmi rýchlo.
@rusalkablack 🤣🤣🤣
@rusalkablack tak to je sila
Kľudne to môže byť reálne, akurát si tiež myslím, že to píše dcéra.
Mala som známu, ktorá ako 19 ročná chodila so starším mužom, myslím že mal cca 30. Raz prišla nečakane skôr domov a nacapala drahého s jej mamou.. zlatý klinec bol, že po pár týždňoch známa zistila že je tehotná. Dieťa si nechala a čo viem, s mamou úplne prerušila kontakt
@anonym_autor mne táto otázka príde, ako keby to písala nejaká pubertiačka, alebo A variant?
Véd si ho nechajte doma ako domáceho mazlicka
Raz jedna bude venčiť...raz druhá
A ak sa zrobi deckoooo
Tak to bude tvoj brat alebo vnúča alebo syn...proste čokoľvek...ale budete šťastní...len sa prosím o nebo nebite ...ved ste rodina 😙
Kľudne to môže byť reálne, akurát si tiež myslím, že to píše dcéra.
Mala som známu, ktorá ako 19 ročná chodila so starším mužom, myslím že mal cca 30. Raz prišla nečakane skôr domov a nacapala drahého s jej mamou.. zlatý klinec bol, že po pár týždňoch známa zistila že je tehotná. Dieťa si nechala a čo viem, s mamou úplne prerušila kontakt
@misiak7777 nemám slov. Neviem si predstaviť že by sme sa s dcérou miesali do svojich vzťahov.

@anonym_30c675 @stellarstar
A čo je na tom čudné, skus odpovedať a nepýtať sa.
@dadis
No tak ako ked žena bojuje o partnera s konkurentkou...
@anonym
povedzme že si nie je úplne istý či chce mna alebo dcéru, takže by rozhodol ten náš boj ktorej by sa podarilo ho zlákať na svoju "stranu"...
Tu autorka píše že nevie či chce ju alebo dcéru. Tak čo ho obhajuješ. Ak je chlap tak vie. Však nech má aj neviem koho. Tu radia autorke aby sa takého primitiva zbavila, keď nevie vyjadriť názor či chce matku alebo dcéru. Resp. keď mu je dobrá každá sukňa ktorá sa o neho obtrie.
@anonym_a3f460 ty mas tiez zjavne velky problem citat s porozumenim...