icon

Dieťa s päťdesiatnikom

1. feb 2026

Viem, ze sa to tu uz omielalo v roznych formach, ale mam obavy v mojej situacii a chcem sa poradit. Ja som vyrazne mladsia od mojho partnera, som tesne po 20-ke a moj priatel uz bude mat 50 o rok. Teraz ma nahovara na dieta, ze on by uz chcel, byvame spolu rok a pol v podnajme na vychode, vraj ho tlaci cas. Ja som chcela s tymto este pockat, nasetrit, mam cas, ale zjavne sa musime dohodnut. Isli by ste do toho? Ak povedzme nasetrime na nejaku garzonku aspon, mne ide hlavne o ten muzov vek.

Strana
z5
anonym_2e5b69
1. feb 2026

@anonym_autor nie, nešla. 50tnik nemá nič našetrené, nemá svoje bývanie? Dievča, to si na tom tak zle, že musíš spávať so starým chrenom? Ty a on nebudete spolu navždy, o rok, dva sa rozídete. Nerob si s ním dieťa, maj rozum 🙏.

anonym_ebe607
1. feb 2026

@anonym_autor Vek muža je jeden problém. Druhý je tvoj vek, kedy ti dieťa úplne zniči život a o pár rokov budeš v tom lepšom prípade slobodná matka, v horšom slobodná matka, nielen s deckom, ale aj s dedom na krku a ešte tretí, najväčší problém je ten, že 50-ročný dedo nemá vlastné bývanie!? To čo za lúzra si našla a z akej spodiny pochádzaš ty, že ti toto príde ako dobrý nápad?
Rozchod a ži svoj život. Tam chudobný starec ani decko teraz nepatria. Radšej pracuj, niečo si našetri a postav sa na vlastné nohy.

sissy27
1. feb 2026

@anonym_autor 50r taha mladu frajerku po podnajmoch?? Ak doteraz nenasetril na vlastne byvanie, tak teraz sa mu to uz vazne nepodari, jedine, ze to urobis ty zo svojho platu a on sa zvezie. Jemu uz hypo nikto neda, vsetko bude na tebe.
Sprosto povedane - kto chce mat opicu, musi mat aj na banany.
Nie ze by som si s takym nerobila dieta, ale ani by som s takym nebola.

doriiis
1. feb 2026

Čo si blázon?Strácas čas so starým dedkom a najlepšie roky chceš venovať dedkovi?
S 50 tnikom, čo býva v podnájme ťa žiadna budúcnosť nečaká. Maj rozum a ukonči to

zuzanaete
1. feb 2026

Cim ta ocaril muz, ktory ti moze byt otcom?

anonym_0a31b7
1. feb 2026

Tiež som mala manzela, ktorý sa staral o starého rodica a bol s ním 10 rokov na opatrovatelskom, čiže skoly si dorabal neskôr, ako aj neskôr začal zarabat. Ale ma byt, takze nechapem, ze ten tvoj ešte nemá. Čo je za tým? Za takýchto okolnosti by som si s ním dieťa nerobila.

anonym_b5f9c0
1. feb 2026

No niekto si chce zabezpečiť opatrovateľku na staré kolená. Chce si ťa zaviazať dieťaťom, aby si mu tak ľahko nezdupkala. Ako píšu vyššie nezdravý vzťah, ktorý nemá žiadnu budúcnosť. Môj muž má 51r. a neviem si predstaviť, že by sme mali teraz novorodenca. Viem, že sú aj výnimky vitálny jedinci po 50-tke, ale väčšina je už k "ničomu". Chcú mať pokoj, komfort, plnia si svoje sny, a chcú aby bolo o nich postarané, nie aby sa oni starali... Toľko môj postreh zo života.

enmery
Včera o 00:26

😂

anonym_3e46b5
Včera o 00:37

S dedkom isto nie. Dokonca s chudobným dedkom. Čochvíľa bude potrebovať viagru. Hľadaj si mladšieho muža, nie starého otca.

anonym_fd784b
Včera o 04:59

To ti je na čo starý dedo? A zijete v podnájme. Reálne by ti mohol byť dedom a nie budúci otecko tvojho budúceho dieťaťa. Za chvíľu budeš musieť sa starať len ty sama o dieťa a ešte o deda. Nájdi si mladšieho. Takto si iba život pokazis tejto ťažkej dobe.

dudos
Včera o 05:03

50 tnik v podnájme? Vymyslená téma. A ak nie, tak buď je tvoja životná situácia zlá a pre to si so starším mužom, alebo si fakt blbá.

anonym_168a52
Včera o 05:17

Nie , s vekom tvojho partnera a tvojim a zabezpečenim ktoré máte, by som do dieťaťa nešla. Ak po dieťati túžiš ty, polož si otázku a úprimne zodpovedajú, vedela by si sa v tomto veku a situácii o to dieťa postarať ,keby ostaneš sama ?

anonym_d2ae2f
Včera o 05:23

Ked som bola mladucka,tiez 20r aj mne sa zdali 50r uz ako dedkovia.Dnes ale mam 40r a muz 50r ale stary dedko veru neni.
30r je uz velky rozdiel a jeho netlaci cas,muzi mozu mat deti aj vo vyssom veku ale na prvu hypoteku je uz naozaj dost stary.Vecne hladat podnajom,vecne sa stahovat a uz aj s dietatkom je jednak velky problem,vobec nieco najst a nemat zazemie pre neho,velmi by si si pokazila zivot.
Radsej si najdi o dost mladsieho priatela a s nim buduj spolocnu buducnost,a dieta az neskor.Naozaj na dietatko zostanes sama bez byvania a penazi.

darina77
Včera o 05:28

@anonym_autor on je starý mládenec alebo nechal dom bývalej manželke a deťom? Ale teda dieťa s nim určite nie.

ivik4
Včera o 05:35

Myslela som si ze je aspon vyborne zabezpeceny ked si uz s nim . Nie ako 20 rocna by som isto nemala s 50tnikom dieta

mogaa
Včera o 06:04

@anonym_autor tak ak chceš ostať s ním, tak dieťa....ak nie, ohliadne sa inde....úprimne, neťahaj ho za nos že potrebuješ čas....pravda je že dieťa nechceš lebo má veľa rokov....

domka222
Včera o 06:41

Toto nemyslíš vážne, že? Rodičia sa ako stavajú k tvojmu "vzťahu"?

anonym_45c425
Včera o 06:47

Ako pisu vyssie zienky - maj rozum.
Co ta vlastne vedie byt s chlapom 2x tak starym ako si ty, ked to niesu peniaze 😳

anonym_49faee
Včera o 07:06

Precitaj si nový výskum o vplyve spermiách 40 a viac ročného chlapa na vývoj dietata.

luccys
Včera o 07:08

Troll. Mala si napisat, ze mas 17. Bolo by to este dramatickejsie.

anonym_285066
Včera o 07:26

Ja nechápem, ako môže 20-ročné dievča vzrušovať 50-ročný chlap. Ja keď som mala 20, tak aj 25-ročný bol pre mňa starý. Nikdy v živote som nevliezla do postele s chlapom, čo je odo mňa starší o 30 rokov. Dogrcala by som sa.

nyusika
Včera o 07:29
@sissy27

@anonym_autor 50r taha mladu frajerku po podnajmoch?? Ak doteraz nenasetril na vlastne byvanie, tak teraz sa mu to uz vazne nepodari, jedine, ze to urobis ty zo svojho platu a on sa zvezie. Jemu uz hypo nikto neda, vsetko bude na tebe.
Sprosto povedane - kto chce mat opicu, musi mat aj na banany.
Nie ze by som si s takym nerobila dieta, ale ani by som s takym nebola.

@sissy27 tak doma ma asi zenu a deti, ta by mu ju nedovolila priniest

romiada
Včera o 07:46

@anonym_autor toto mi pripomina toho českeho spevaka (Nedved tušim). Tiez 50 rocny mal nejaku 17tku Pavlinku.

anonym_797e7b
Včera o 08:13

Mám 32 a 50tnik by sa mi aj v tomto veku zdal starý resp sú kusy co vyzerajú mladšie ale vek neoklames. Môžeš žiť ako chceš zdravo ale časom prídu zdravotné problémy či už kĺby alebo úbytok energie predsa už nevládzu toľko čo v 20tke. Na dieťa by si bola sama to by on už nezvládal.

Udivuje ma že ľudí zaujalo to ze žije v podnájme 😃 to neznamená ze sa nevie o rodinu postarať. Mne to evokuje skôr to kam smeruje moja pozornosť a to nie je na nedostatok schopnosti postarať sa o rodinu ale môže to byť taký kocovnik. Chvíľu žije tu chvíľu iné mesto spoznáva cestuje domov chodí len prespať lebo si život užíva a spoznáva rôzne miesta. Sú ľudia ktorí nechcú zapustit korene na jednom mieste, neznamená ze nemá peniaze. 🤦‍♀️ Viem to podľa seba ze by som nevydržala niekde žiť po dlhé roky. A keby mam mat manžela hľadala by som s podobným nastavením

mateson2004
Včera o 08:19

Pred chvilou tu bola téma, kde sa pytala, ze ci je žena stara na porod v 39. A tolko odpovedí v duchu, nie, ved to je uplne OK. Aj po 40 ziadny problem, uzivam si to. A teraz , ze spermie 40rocneho chlapa uz nie su OK. Tak neviem. Ale aby som odpovedala, nechcela by som dieta s chlapom čo ma 50 a este aj nemajetný.

ankare
Včera o 08:26

@anonym_autor nepokaz si život. Počúvaj svoju intuíciu. Držím palce!

anonym_1907dd
Včera o 08:27

S 50tnikom šetriť na garzónku??? On UŽ by chcel dieťa??

patrike
Včera o 08:34
@dudos

50 tnik v podnájme? Vymyslená téma. A ak nie, tak buď je tvoja životná situácia zlá a pre to si so starším mužom, alebo si fakt blbá.

@dudos Moze byt realita, rozviedol sa, byt zostal ex manzelke.

domkakvet
Včera o 08:35

@anonym_autor on chce dieta, nema este vnucata?

anonym_5083a4
Včera o 08:37

Nechápem, že tu riesite jeho peniaze a majetnost
A by som sa pozrela kolko z vás čo ma bez dedenia a vydaja
Len čisto za vlastnu prácu
A koľko z vás nemá úver a zarobilo si na byt bez nikoho pricinenia
Nehovoriac, keď chlap ma vlastný byt aj to je zlé lebo žena príde a odide s igelitkou
A že naj je aby dvaja išli do toho
Podľa mňa skôr je otázka ten vekový rozdiel

Strana
z5