Dieťa sa viac hrá pri svokre ako pri mne?
Chcem sa vás opýtať už sa vám stalo niektorej že vaša svokra keď sa hrala z vašim dieťaťom tak sa pri nej viac hralo ako pri vás? netrápilo vás to? väčší smiech väčšia radosť :( ja sa tak trápili kôli tomu... napíšte ak máte niektorá také skúsenosti prosím
netráp sa...
syn mal najradšej deda. môjho otca.
ak dedo spal, syn sedel pri posteli ako psík...
s dedom chodil všade - do kostola, na návštevy, do obchodu, na výletíky, .... čo povedal dedo bolo SVäTÉ.
@kulky96 ved sa tes, ze maju taky pekny vztah. Kolko babiek sa o vnucata nezaujima… Pre deti je casto hocikto iny zaujimavejsi, ako mama. Ale ked su chore alebo si ublizia, koho chcu? No mamu…
@kulky96 samozrejme, lebo mama je už nudná a babka príde raz za čas a robí aj opičku zo seba 😁 dedo to isté, deti nás zapredajú za starých rodičov 🙊🙈
Ja to chápem ale ja bývam u svokry a nemáme až neviem aký dobrý vzťah žienky,je to také ťažké aj dosť,a keď niekedy sa s maličkou baví tak ešte aj hovorí že kde pozeráš kde pozeráš keď sa pozerá na mňa na moja dcérka,a samozrejme keby som bývala u mojich rodičoch tak v živote by mi nevadilo také niečo,ale zo svokrinej strany nevystať :( viem že ju má rada ale veľa robí naschvál vecí... učí to malú
@vyrovnanaosoba my bývame v jednom dome .. každý deň sme spolu, nieže sme oddelený od seba ..
@deti95060810 berieš to tak že je to krásne lebo je to tvoj otec a toho ľúbiš.. jasné že je to krásne
Tak snáď máte nejaké svoje izby nie? K svokre ju daj keď to vyhovuje tebe. Veci, ktoré ti nevyhovujú rieš hneď v zárodku.
@kulky96 lenže ta tvoja svokra je mamma tvojho manžela, nič menej ako tvoja mama pre teba
@kulky96 ja chapem, ze ti lezie na nervy, lebo svokra 🤷♀️ Nastav si hranice, obmedz spolocny kontakt, ak sa na to nechces pozerat - napr chod nakupit a zver ju svokre. A ostatne neries. Je to mama tvojho manzela, asi to uplne nepokaslala, ked sa ti paci.
Veď ja vám rozumiem žienky zlaté ja som chcela len vysvetlenie viete,ak už máte skúsenosti z takým niečím tak kľudne mi to napíšte, alebo nejaké dobré rady aby som to zvládala ľahšie,takto sa dosť trápim, kôli tomu,,,
@kulky96 jeeee, neries "hranie" so 4m dietatom 😂 tomu je suma fuk, kto mu hrka s hrkalkou. ja ze sa tu bavime aspon o skolkarovi 😂😂
Presne som sa chcela spýtať, či by ti to aj u tvojej Maminy vadilo, a sama si aj odpovedala… uvedom si, že svokra ma na vnúča rovnaké “prava” ako tvoja matka.
Hej so vsetkymi asi a bola som stastna,nenavidela som hranie 😄. Trest bozi sediet na koberci a hrat sa. Ovela radsej sa s nim teraz uz ucim,hoc aj hodinu a viac
Ale aj keby sa hravam, vobec neriesim taketo blbosti
Samozrejme, vsetci ostatni totiz maju omnoho viac energie ako ja, co som s diwtatom 24/7
Pri citani som si myslela, ze pises o dietati, ktore ma aspon rok a uz sa s nim da aktivne hrat a 100% vnima a ty pises o 4-mesacnom dietati. 😳 Prepac, ale tebe sibe. Jej je uplne jedno kto je pri nej, ved s takym dietatom sa este ani neda poriadne hrat. 😀
Asi sa maličkej páči tvárička tvojej svokry. Také malé bábätko to ešte nevadí. Keď už je staršia a veci sa ti nepáčia tak povedz svokre na rovinu. Ale podľa mňa si ceň že máš trošku čas len pre seba. 😉 a starká nech sa s ňou hrá, nech jej kupuje veci a teš sa že sa ľúbia 👍

Jasne. Pre dieta je niekto iny ako mama vzdy vzacny. Vobec by som sa tym nestresovala a bola rada, ze mozem dieta v klude nechat s niekym inym a niekam si zajst, oddychnut alebo vybavit co treba 😄😄