icon

Divné poznámky od kamarátky alebo normálne správanie?

2. jan 2025

Všimla som si, že kamoška z detstva ma začala pozorovať štýlom, že aké mám nechty, čo mám na sebe keď idem len k nej cez ulicu na kávu, aké produkty si kupujem, kde, za koľko a podobne. Dnes počas nákupov mala poznámku keď som si skúšala jeden overál, a pýtala sa ako mi sedí, že aj ona ma taký. Má úplne iný strih ale áno má overál na leto. Celkovo máva poznámky keď si kúpim napr. koženkovú suknu alebo riflovú bundu že aj ona má také. Vkus na oblečenie máme podobný - elegantný ale nie úplne rovnaký. Veľa vecí si kúpila ona "po mne" na moje odporúčanie a nikdy som nemala pocit, že má také isté niečo. Mimochodom má 28 rokov nie 16. Riešim blbosti či?

deti95060810
2. jan 2025

"kamošku" zožiera závisť...

lukbe
2. jan 2025

Ale áno, blbosti. Nevesaj jej na nos, čo si kupuješ.

vevebono
2. jan 2025

Život je o inom ako o handrach a podobných hovadinach...

maminkadeticiek
2. jan 2025

Kamoska ti zavidi a superi s tebou.Myslim,ze uz nebude pre teba tou najlepsou spolocnostou,asi by som to obmedzila,lebo zavist je najhorsia emocia.

maciatkolulu
2. jan 2025

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣,akože dobré. Aj takí ľudia musia byť medzi nami a nie,nemyslím vyššie spomínanu kamaratku.

betulinka1
2. jan 2025

Mozes byt rada, ze si pre nu inšpirácia.

katka533
2. jan 2025

Bože veď to je normalne, ja sa tiez pýtam kamošky, ako si robí nechty a kde kúpila sveter. A co jej ako závidím ??? Vzivote by ma to nenapadlo nazvať , ze niekto závidí.

lindous
2. jan 2025

A možno to vôbec nemyslí negatívne alebo tak, že si to nemáš kupovať, ale jednoducho, že máte niečo spoločne… tiež sa rada obklopujem ľuďmi, ktorí ma inšpirujú…

lija22
2. jan 2025

opalovanie po niekom je najvyssia forma uznania

lienka9
2. jan 2025

@katka533 suhlas
Ja tiez kamoske pochvalim,ked ma nieco nove,alebo zaujimave.tiez si rada necham poradit a nikdy by mi nenapadlo,ze to niekto moze vnimat ako zavist :D ale ja mam asi dobre kamosky 🙂

purple_wolf
3. jan 2025

riesis blbosti len mi pride divne ze ona ma to iste ako ty alebo si kupi to co mas ty... nezavidi ti nieco nahodou?? muza, robotu byt a pod??

miadi
3. jan 2025

Riesis blbosti ani ty nemas 16. Ved normalne sa ta len opytala ako ti sedi overal .. a ze aj ona ma taky je tam toho Jasne ze nie ten isty identicky. Teraz sa aj 9r baby pytaju jedna druhej aku ma kozmetiku lebo je to teraz trend . Tie iste znacky ma moja dcera v Kanade ako neter na Svk . A nechodia spolu nakupovat. 🤦‍♀️ Hladas problem kde nie je preco ? Bojis sa ze nebudes najoriginalnejsia ? Su to len veci produkty. Konzum je celosvetovo dost podobny.

evcagabi
3. jan 2025

Nikdy som taketo idiotiny neriesila, keby si okopiruje kludne aj cely satnik bolo by mi to uplne uriti.

prvocislo
3. jan 2025

Kamarátka asi hľadá, či upresňuje svoju identitu, preto sa necháva inšpirovať zaujímavými osobnosťami vo svojom okolí.

prvocislo
3. jan 2025

Chápem, že ťa to vyrušuje, lebo môžeš mať pocit, ze ti berie tvoju identitu a jedinečnosť. Ber to z lepšej stránky - prechodne jej poskytuješ možnosť rásť a rozvíjať sa. Dávaš jej podporu, veľký dar.

alzbetsl
3. jan 2025

Takú kamarátku nepotrebuješ. Tiež mám podobnú, viem o čom píšeš. Ale ja som s ňou veľmi obmedzila kontakt. Dokonca som si ju aj zablokovala. Po 2 rokoch nato prišla, tak som to obnovila, zatiaľ.

danica2711
3. jan 2025

obidve riešite blbosti. Asi by ste sa mali menej stretávať

katka533
3. jan 2025

@alzbetsl to vážne si niekoho zablokovala, lebo sa ta pýtal , odkiaľ máš oblečenie a ze ma take iste?

rorino
3. jan 2025

Kamoška nemá vlastný život,tak kopíruje tvoj.

maya_hi
3. jan 2025

Možno riešiš blbosti. Neviem. Ženy, ktoré sa bavia o handrách dávam do krabičky, ktorá je úplne mimo mňa. Som k nim milá, ale môžeme sa baviť tak o počasí, ak už naozaj musím 😏

natiblaskova
5. jan 2025

Boooze🙄🙄🙄mne keď to kamoška povie som len rada🙄 alebo naopak to tiež býva. Nerozumiem tvojmu problemu