Do ktorej hodiny prijímate dnes návštevy?
Do kedy /do Kolkáreň hod/príjmate dnes návštevníkov,kupačov?
Sesternica odkázala že prídu. Ona je schopná sa dotrepať aj o 8mej, no mne je to už nepríjemné
Inak nechápem prečo to niekto takto prežíva a musí obehnúť celú rodinu🤦. To im ide o čo? O to rodinkovanie či euricka a cukrovinky??? 🙈U nás babky, najbližšie tety a susedy. Dáke sesternice z tretej dediny mi príde už mimo, veď aj tie majú najbližší okruh rodiny a susedov.🤔
No ak by este dosli, otocila by som ich vo dverach 🙂 inak kupaci do 12tej ak teda vobec. Ale ja som zrusila dnes vsetkych. Navstevy sa musia ohlasovat na presny cas.
napis jej teraz: Sorry sesternica, ideme spat... tak sa vidime na oblievacke o rok.
O 8mej je už premna noc, neotváram 🤪
Prisli? To chodia od rana do vecera? U nas syn s muzom vysibu babky a mna s dcerami. Urcite by som syna nenutila chodit od jednej tety k druhej, sesternice, susedy, atd.
Nečítam všetky komentáre, ale pár čo som prešla očami, tak my by sme u vás boli hulváti. 😂
My sme od rána do večera riešili šibačku/olievačku, malého prvá.
Najprv nás prišli ráno pooblievať a potom sme chodili celý deň po rodine. Poslednú návštevu sme stihli pred 20tou, ku kamoške sme zaklopali, že my len tak na rýchlo, lebo skôr sme nestihli. Nemali najmenší problém, ešte za nami jedna návšteva došla.
Prišli sme domov a môj ujo pred 21 ešte dobehol, lebo bol v práci.
@kvietok2012 neskor sme spolu este telefonovali s bratom., a ospravedlnila sa za neho., povedal, ze nemozem zato,ze on je aky je., ale aj ked nepriamo, no viem, ze tak skoro k nam nedojdu po jeho vystupe., este teraz mi je z toho nanic a zle
boze, tak sa pytaj na cas cca. vopred, alebo im povedz, ze ich cakas do XY hod a potom uz nech nechodia. To su problemy...
@princezna_bosorka ona vždy iba odkazuje cez moju mamu a jej mamu, nikdy mi nepísala, že prídu v ten a ten deň a pod., nikdy nie konkrétnu hodinu...využíva to že kým sa jej odkaz dostane ku mne ona už bude na ceste k nám a ja jej neviem dať vedieť. Stalo sa to už viac krát.Ja nemám insta ani fcb nikdy sme si nepísali.
Neviem koľko euri sa dáva u vás kupačom/šibačom ale u nich je dvacka nič, na dva ku len oči prevracajú, žijú v zahraničí tam je dvacka nič moje baby to majú vreckové na celí mesiac
Aj prisli?neotvorila by som..
@simona92101 neviem keď aj prišli tak zostali predo dvermi. Muž musí skoro vstavať po štvrtej ráno odchádza do práce u nás sa chodí spať väčšina po ôsmej večer , o pol deviatej sa sa osprchovala a išla tiež spať
No že nad 20ckou ešte oči prevracat. Je to len sesternica ani nie sestra. 10€ a vajíčko/zajaca 😃 nabudúce by som odkázala nazad po tej mame/tete že kupacov čakáte doobeda, poobede idete na návštevu/výlet/vymysli si
O pol piatej sme boli. Obe sme doobeda behali s deckami po rodine a potom jej malý spinkal ☺️navzájom nás deti vysibali keďže ona ma chlapcov aj ja 😁. Záleží na dohode.

Neprijimame dnes ziadne navstevy. A navstevy po siestej vecer neprijimame vobec. Resp. ak sa nahodou stane nieco neocakavane, tak jasne, ze navstevu po tejto hodine nevyhodime, ale ak nam niekto napise vopred, ze moze az po tejto hodine, tak mu rovno pisem, nech ani nechodi. Vecer chcem mat klud a nie obskakovat navstevu.
Ak doteraz neprisli, napisala by som im, nech nechodia, ze uz sme v pyzame a polka rodiny uz aj spi. Kazdy normalny clovek by to pochopil.