icon

Dokázali ste hneď po rozchode byť kamarátka s bývalým partnerom?

lucy2208
21. júl 2024
isis234
21. júl 2024

Nie

dadka1997
21. júl 2024

@lucy2208 raz sa s niekym rozidem ma to dovod, cize nie, nevedela a ani nechcela

evcagabi
21. júl 2024

A naco? 😅😅

elaela23
21. júl 2024

Ano. My sme sa dohodli na rozchode a nemali sme ani jeden potrebu sa hádať.aj dcera to omnoho lepsie brala. Aj na zakazoch sme sa vedeli dohodnúť neskôr.aby ani jeden nepolavil.

ssimusska
21. júl 2024

@lucy2208 Nie, je to ex kvôli nejakým dôvodom 🙂Len tak sa s niekým nerozídeš

lucy2208
autor
21. júl 2024

@ssimusska rozišla som sa lebo som šla domov na Slovensko keďže sa to nedalo vydržať kvôli jeho nahlemu správaniu

ssimusska
21. júl 2024

@lucy2208 No vidíš, ja by som sa s nim na tvojom mieste už ani nezapodievala a žila prítomnosťou

rozculena
21. júl 2024

@lucy2208 vysvetli mi,prečo sa s ním chceš kamarátiť??

julia_romeo
21. júl 2024

@rozculena a preco nie? nie vsetci hned palime mosty. Ja som so vsetkymi ex kamaratka a normalne sa stretavame. Teraz som s 2 ex a ich parnerkami bola mesiac v Japonsku. Bolo to uplne skvele...

rozculena
21. júl 2024

@julia_romeo tak si sa s ním nemala rozchádzať

julia_romeo
21. júl 2024

@rozculena velmi inteligentny komentar a velmi k veci... 🙂 🙂 ako vies ze som sa rozisla ja a nie oni? a ty vies ake boli nase vztahy ked bohorovne vyhlasujes taketo sprostosti?

lucy2208
autor
21. júl 2024

Lebo mi bol najlepšom kamarátom. Ale momentálne nedokážem sním komunikovat ako kamaratka keďže chcem viac..a veľmi naňho aj tlačím keďže ru na slovensku som a momentálne nezamestnaná nemám este čo stratiť.. vola ma naspäť ako kamaratka bývať tam kde sme byvali ako pár a neviem ci by som to dala asi nie...rozišla som sa sním lebo obaja sme boli pod tlakom a on ako vymenený nedalo sa komunikovat a keď si to uvedomil co robí už som šla na letisko..bojím sa keby som sa tam vrátila ci by sa niečo zmenilo alebo by to bolo horšie keďže idú od neho rôzne signály

rozculena
21. júl 2024

@lucy2208 veď si to znova po sebe prečítaj,pre boha...môj komentár je určite inteligentnejší ako tvoje uvažovanie o návrate...ale čo mňa je po tebe,vráť sa a o mesiac sem píš znova

lucy2208
autor
21. júl 2024

@rozculena ak si uz skončila staraj sa láskavo o svoj život..tvoje komentáre ma nezaujímajú.. neviem načo komentujes keď píšeš takto

patricia255
21. júl 2024

@lucy2208 záleží koľko máte rokov, ako dlho ste boli spolu, či máte nejaké spoločné záväzky...
Ja nie som so žiadnym bývalým v kontakte. Ale ja som s nimi ani nebola kamarátka predtým. Krátko po zoznámení sme sa dali dokopy... S jedným som bola 6 rokov, preňho bol rozchod veľmi ťažký, chvíľu sme sa aj stretávali ale on ma chcel naspäť a ja už nie... Takže sme sa prestali baviť úplne.
Druhý si ma najskôr všade blokoval, potom si našiel inú, keď ho nechala aj ona, tak ma spätne začal sledovať na instagrame, všade mi dával srdiečka ale prestal s tým a už sa len sledujeme. Tam sme to v podstate ukončili obaja, oboch nás to aj trápilo a myslím že tam bolo také špeciálne spojenie... Ale vzťah nie je naďalej možný, takže iba o sebe čo to vieme