Dokázali ste sa zamilovať do človeka, ktorý vám úplne nesadol?
Dokázali ste sa niekto zamilovať do človeka ktory vám úplne nesadol a s ktorým ste si nemali moc čo povedať? Dokázali ste sa nastaviť na jeho vlnu, úprimne sa snažili nájsť spoločné vášne a pochopiť jeho pohľad na svet bez odmietania, kritiky a hnevu, iba s láskou?
Ten nadpis…. co?
@vanilkovazmrzka Aha vysvetlím, áno príspevok je konkrétnejší ale myslené je to na ten princíp či sa ozaj môže človek vzdať všetkej nenávisti a milovať kohokoľvek a čokoľvek na tejto zemi, aj keď je to úplne iné ako predstavy dotyčného človeka, aj keď je to odlišné, alebo je tam neporozumenie atď.
ze si s niekym nemam co povedat a sme kazdy na inej vlne, predsa neznamena, ze ho musim odmietat, kritizovat a hnevat sa na neho.. mozem ho milovat sposobom, ze ho necham zit si svoj zivot a ja si zijem svoj.. hladat s kazdym za kazdu cenu spolocnu rec a spolocne vasne nie je laska.. to je znasilnovanie 😀
Sorry, nemame ako ľudia takéto nastavenie a silu.
Je to ovplyvnené mnohými faktormi, takže nie. yNormalnemu smrteľníkov to možné nie je.
@jehocislo Neviem ci milovat, ale mozem aj uplne odlisneho cloveka povazovat za rovnako hodnotneho ako ja, respektovat ho, pristupovat k nemu pozitivne, vsimat si jeho dobre stranky. Aj ked nie sme absolutne na rovnakej vlnovej dlzke. Ale aj tam to ma svoje hranice, niektorych ludi povazujem aj ja za monstra. Mozem sa sice snazit pochopit, preco sa monstrami stali, ale ten pozitivny pristup tam aplikovat neviem.
zamilovať sa do človeka ktorý mi nesadol? to sa aj dá???
@reanda Lenže spomínaný človek ma miluje (podľa jeho slov a skutkov), v hlave je nastavený tak že som jeho pravá osudová ktorú hľadal a túži mať somnou deti, domov, svadbu. Poznáme sa 68 dní. Prvých 34 dní sme sa stretávali veľmi intenzívne, rozumeli sme si ale vždy boli veci ktoré mi neladili, prípadne veľa neporozumeni, avšak všetko sme vždy detailne prebrali rozhovorom. Na 6 dní sme boli od seba, rozišla som sa s ním vtedy. Po 6 dňoch ma chytila panika, úzkosť, smútok, kríza, a vďaka poradcom na modrom koníku aj paranoja že som s ním tehotná, v tomto návale emócií som mu napísala. Stretli sme sa a zlepili náš vzťah na nový začiatok. Stále sú problémy, nesúlad nášho vnútorného sveta, hoci telesne si rozumieme ako s nikým predtým. Tento človek by mi vedel dať všetko materiálne, v tomto je na vyššej úrovni ako som ja, ja som v kariére idiot a strácam sa v tomto pracovnom svete, nemám kariéru s nikdy som nemala žiaden pracovný úspech a ani záujem, on je v pracovnom svete veľmi uznávaný a vedel by mi v tomto smere pomôcť, popohnat ma, inšpirovať, motivovať a možno aj dohodit lepšiu pracovnú pozíciu. Lenže okrem tohto mi nemá čo ponúknuť, nestará sa o svoje zdravie nezaujíma sa, o duchovno sa vôbec nezaujíma, sebarozvoj, radosť zo života, rôzne výzvy nič. Keď čokoľvek z môjho sveta navrhujem on má odpoveď prečo to nejde, myslené tým otužovanie, sauna, turistika, plávanie v bazéne, pôst, zdravá strava, bylinky, literatúra, rozjímanie nad krásami v prírode nad krásami počasia aj keď to nie je pohodlne a príjemne myslím napríklad dážď, sneženie, vietor, nevie sa tešiť z takýchto veci a nevidí v nich to kúzlo čo vidím ja.
Hoci mi vždy napíše že sa cíti v mojej prítomnosti úžasne, ja to nevidím. Ja vidím smutného muža s nezáujmom, bez spoločnej reči. Nerozumiem tomu.
Preco by som to robila? Preco by som sa nutila zalubit do niekoho kto mi nesadol a nemam s nim o com 🤷♀️
Poznam jeden pripad z okolia,kde, ked došli prachy,došla láska.
Ide z teba vypocitavost,pomôze ti v kariere a uz vas nebude spajat nic,nehovoriac o 68 dnoch🙈poznania...
V spálni z neho radosť priam srší, vtedy je na ňom vidieť radosť z prítomného okamihu, je na ňom vidieť že mysľou je tam a nikde inde, ale v iných smeroch nie, napriek tomu že tvrdí opak.
@tundra Ak sa nedokážem na povel zamilovať, tak to na mňa bude mať veľmi deštruktívne následky. Už teraz ma to duševne ničí, ale keď on mi toho toľko ponúka a mne okolie nepriamo aj priamo naznačuje že mi na každom mužovi niečo vadí a že preberám a že či chcem ostať sama, samozrejme som tieto myšlienky takmer prijala za svoje a mám strach.
@jehocislo bolo to metaforicke prirovnanie.Kolko je talianskych manzelstiev,ale v posteli sa vzdy udobria.Sex je vo vztahu velmi dôlezity,ale samozrejme je uplne na pikaču,ked v ostatnych veciach nemate súlad.Ty sa vyživas v dazdi a on si klope pri tom na čelo,ked ta vidi.Neviem,ci si pochopila.Alebo predstav si ako by spolu zili vegeterianka a vyznavacka zdr.štylu a clovek,ktory potrebuje 5x do tyždna mäso...
Ja ta neodhovaram ani nesnazim presvedcit,len davam môj pohlad na vec...
co mas spolocne s tym chlapom? okrem sexu, co vas zjavne tesi oboch..
ale nieco, cim ste si blizki.. nieco co vas spaja
svet mozes milovat cely.. ale muza by si mala milovat len jedneho. a tohto nemilujes, len sa snazis samu seba do toho dotlacit
68 dni 😂
@vanilkovazmrzka chcela som vám povedať čo najpresnejšie informácie, nech viete zhodnotiť 😂
@jehocislo Podľa mňa jediný dôvod, prečo sa to môže niekto pýtať, je ak si myslí, že lepšieho už nestretne. Ale to je pre mňa slabý dôvod sa tváriť, že mi niekto sedí, ak mi nesedí. A najlepšie je ho ešte po čase snažiť zmeniť, a ak to nepôjde, tak byť na partnera nahnevaný 🙂 No neviem, len ma zaujima dovod.
Ja to hodnotim uplne identicky ako @tundra
Tu nie je ani zrnko lasky, len cista vypocitavost a lacna moznost ako si pravidelne zasukat a mimo to nic. Velmi zle pohnutky na budovanie “vztahu” a toboz lasky
Tak podľa mňa sa dá zamilovať aj do človeka, s ktorým nás toho veľa nespája, nemáme spoločné záľuby, či úplne rovnaké názory...Áno, na začiatku tam bude nejaká iskra či chémia, alebo to ,,niečo,, čo nás na tom mužovi priťahuje či láka - Ale keď toto všetko časom vyprchá, ten prvotný ,,ošiaľ,, takýto vzťah bez spoločných záujmov či predstáv o živote dlho trvať zrejme nebude 🤔
@bystrozraky 😔 dôvod je taký aký je, je to spomínané, čo sa týka dôvodu nemám sa čím chváliť
@danyelia on je ale presvedčený o opaku, tým to bude ťažšie pre neho pochopiť prečo sa mu to vždy deje so ženami, prečo od neho odchádzajú, vždy hovoril že má nešťastie prípadne je prekliaty, ja ale vidím nešťastného zrejme z detstva a výchovy veľmi zlomeného človeka ktorý má ubíja len keď sa na neho pozriem a jediné čo ponúka je to materiálne

rozmýšľam že prečo by som to mala robiť…