Dokázali ste sa zamilovať do človeka, ktorý vám úplne nesadol?
Dokázali ste sa niekto zamilovať do človeka ktory vám úplne nesadol a s ktorým ste si nemali moc čo povedať? Dokázali ste sa nastaviť na jeho vlnu, úprimne sa snažili nájsť spoločné vášne a pochopiť jeho pohľad na svet bez odmietania, kritiky a hnevu, iba s láskou?
@jehocislo OK 🙂, ak chceš teda len odpoveď z hľadiska psychológie, tak sú na to techniky, ktoré môžeš aplikovať na sebe. Pekné na nich je, že v podstate fungujú len ak to naozaj chceš. Ale je jasné, že ak to chceš, tak už si zamilovaná, lebo to je jej definícia. Uvediem príklad: môžeš brať iný pohľad na svet ako obohatenie tvojho sveta a môže sa ti to páčiť, alebo ťa môže iný pohľad iritovať. Takže nezáleží na ničom inom, len zmeniť vnímanie rozdielov na uvedomenie - ako ťa to môže obohatiť a byt zabavne, keď budeš mať pri sebe aj iné videnie sveta. 😉
Prosím ťa, načo taký román? Stačilo keby si s ním nespala a hneď by bolo po láske.
@reanda viem že nie je ten pravý, ale nikto iný o mňa taký záujem neprejavil, nechcem napísať tu obľúbenú vetu "Nikto iný ma nechce", ale je to takto. Pôsobím ako sivá myška a tak sa mi to páči ale, muži sa za mnou neotacaju, nepiskaju, neprihovoria ( s výnimkou starých mužov) ti sa aj prihovoria aj zalichotia.
@januska12323 Ale my sme si zo začiatku rozumeli veľmi, a veľmi sa zaujímal o mňa a bol trochu iný ako teraz áno zrejme pretvarovanie na začiatku, preto sme sa pomilovali lebo sme si boli veľmi blízky.
@januska12323 A neuveríš ale on na sexe nie je závislý, ani sa sexom nedá kúpiť ako sám hovorí. Nemá potrebu to mať pravidelne a s niekoľkými partnerkami ani nespal.
Mas 31 rokov a podrobne evidujes, ze sa s muzom stretavas 68 dni? Za mna si cudna, aj ten popis vasich aktivit je cudny. Nechces ho tak s nim nebud.
@tundra ale ja mám problém začleniť sa do tohto sveta, života, keď som sa s tým človekom stretla bola som psychicky na Tom tak zle že som rozmýšľala len nad tým že sa ... v rieke, on mal byť len kamarát tak sme to chceli, ovládla nás chémia a potom to už bolo všetko ťažké.
@jehocislo zivot pise rôzne scenare a nie si urcite ani prva a ani posledna,co mala take myslienky.
Niekedy to tak je,ze cim sa viac snazis,tym je horsie,zazil som aj.Kazdy môze padnut,umenie je nevzdat sa.Ty nie si mu nič dlzna,ani zaviazana.Bol v spravny cas,na spravnom mieste - vesmir to zariadil😉.Je cas sa posunut,ver mi.
@bystrozraky to je perfektné to sa mi páči
@tundra
@reanda
@solange7
@bystrozraky Pre teraz to už nechajme tak, ja si idem pospať a vy ak môžete pospite si tiež. Dobrú noc, majte sa krásne a ďakujem.
@jehocislo Ale je to naozaj tak. A ak to pochopis, ze vyber je tvoja volba a ak dalej pochopis co ovlada tuto volbu pochopis samu seba. To ze to pochopis zistis tak, ze coraz viac bude vsetko v zivote len zabava. Tu ti dam este jeden priklad co rad pouzivam, lebo na nom sa to da cele pochopit;
https://www.youtube.com/watch?v=rrsuxn6e8UY...hehe idem uz spat aj ja. Ale zajtra napisem o tom videu, ak bude treba 🙂 Prajem slnko v srdci 🙂

@tundra 31