icon

Dokázali ste sa zamilovať do človeka, ktorý vám úplne nesadol?

jehocislo
11. jan 2025

Dokázali ste sa niekto zamilovať do človeka ktory vám úplne nesadol a s ktorým ste si nemali moc čo povedať? Dokázali ste sa nastaviť na jeho vlnu, úprimne sa snažili nájsť spoločné vášne a pochopiť jeho pohľad na svet bez odmietania, kritiky a hnevu, iba s láskou?

jehocislo
autor
11. jan 2025

@tundra 31

reanda
11. jan 2025

@jehocislo mas to jednoduche - nie je to ten pravy.. nechaj ho plavat a urobis dobru sluzbu jemu aj sebe..
a uz o tom hlavne nerozmyslaj.. jezis a nesnaz sa nikdy nikoho zachranovat.. toboz nie partnera.. to su sracky najhrubsieho zrna

tundra
11. jan 2025

@jehocislo cely zivot pred sebou😉,nepocuvaj reci a riad sa podla seba.

bystrozraky
11. jan 2025

@jehocislo OK 🙂, ak chceš teda len odpoveď z hľadiska psychológie, tak sú na to techniky, ktoré môžeš aplikovať na sebe. Pekné na nich je, že v podstate fungujú len ak to naozaj chceš. Ale je jasné, že ak to chceš, tak už si zamilovaná, lebo to je jej definícia. Uvediem príklad: môžeš brať iný pohľad na svet ako obohatenie tvojho sveta a môže sa ti to páčiť, alebo ťa môže iný pohľad iritovať. Takže nezáleží na ničom inom, len zmeniť vnímanie rozdielov na uvedomenie - ako ťa to môže obohatiť a byt zabavne, keď budeš mať pri sebe aj iné videnie sveta. 😉

januska12323
11. jan 2025

Prosím ťa, načo taký román? Stačilo keby si s ním nespala a hneď by bolo po láske.

jehocislo
autor
11. jan 2025

@reanda viem že nie je ten pravý, ale nikto iný o mňa taký záujem neprejavil, nechcem napísať tu obľúbenú vetu "Nikto iný ma nechce", ale je to takto. Pôsobím ako sivá myška a tak sa mi to páči ale, muži sa za mnou neotacaju, nepiskaju, neprihovoria ( s výnimkou starých mužov) ti sa aj prihovoria aj zalichotia.

jehocislo
autor
11. jan 2025

@januska12323 Ale my sme si zo začiatku rozumeli veľmi, a veľmi sa zaujímal o mňa a bol trochu iný ako teraz áno zrejme pretvarovanie na začiatku, preto sme sa pomilovali lebo sme si boli veľmi blízky.

jehocislo
autor
11. jan 2025

@januska12323 A neuveríš ale on na sexe nie je závislý, ani sa sexom nedá kúpiť ako sám hovorí. Nemá potrebu to mať pravidelne a s niekoľkými partnerkami ani nespal.

jehocislo
autor
11. jan 2025

@tundra Čo ak ale sa mi táto situácia vráti, to ako ubližujem jemu bude niekto ubližovať mne? Tohto sa veľmi veľmi bojím. A cítim že sa mi to vráti.

tundra
11. jan 2025

@jehocislo preco, by sa ti niečo malo vratit🤔.
Ja neviem,co bude zajtra o tyzden o rok a ty si presvedcena,ze sa ti niečo vrati...Podla mna moc analyzuješ a pitvaš sa v tom,ži život a čo sa má stat,tak sa stane.

jehocislo
autor
12. jan 2025

@tundra V živote sa zrejme takéto situácie vrátia aby sme precítili to, čo cítil kvôli nám druhý človek a uvedomili si a pochopili že naše jednanie nebolo správne a posunuli sa.

solange7
12. jan 2025

Mas 31 rokov a podrobne evidujes, ze sa s muzom stretavas 68 dni? Za mna si cudna, aj ten popis vasich aktivit je cudny. Nechces ho tak s nim nebud.

tundra
12. jan 2025

@jehocislo ale,ved ty nerobis nic zle...mozno myslis,karmu a ano s karmou suhlasim,ale to je predsa nieco celkom ine,ako ked mas partnera a nie ste kompatibilni...

jehocislo
autor
12. jan 2025

@solange7 neevidujem 🫢😁 len viem dátum kedy sme sa prvý raz stretli tak som si to teraz rýchlo prepočítala pre vás

jehocislo
autor
12. jan 2025

@tundra lenže on to tak nevidí že nie sme kompatibilný a ja ho v Tom svojim správaním (skôr len rečami lebo sa mi tazko pretvaruje) podporujem, takže robím veľa zla

tundra
12. jan 2025

@jehocislo tak nie si prirodzena a hras s nim hru,len,aby si nebola sama.Neviem,ako z toho von...Pretvarka je to najhorsie,co môze vo vztahu byt...podla mna samozrejme...

solange7
12. jan 2025

@jehocislo mna prekvapil ten podrobny prepocet. Mozno to az moc riesis. Skus sa zamerat na nieco ine.. trochu odstup.

solange7
12. jan 2025

@jehocislo no a teraz si pisala o kompatibilite... Ak si nesedite je to zbytocne. Stracas cas.

jehocislo
autor
12. jan 2025

@tundra ale ja mám problém začleniť sa do tohto sveta, života, keď som sa s tým človekom stretla bola som psychicky na Tom tak zle že som rozmýšľala len nad tým že sa ... v rieke, on mal byť len kamarát tak sme to chceli, ovládla nás chémia a potom to už bolo všetko ťažké.

tundra
12. jan 2025

@jehocislo zivot pise rôzne scenare a nie si urcite ani prva a ani posledna,co mala take myslienky.
Niekedy to tak je,ze cim sa viac snazis,tym je horsie,zazil som aj.Kazdy môze padnut,umenie je nevzdat sa.Ty nie si mu nič dlzna,ani zaviazana.Bol v spravny cas,na spravnom mieste - vesmir to zariadil😉.Je cas sa posunut,ver mi.

reanda
12. jan 2025

@jehocislo tak si ho nechaj.. par rokov trapenia a prides si na to, ze to, ako sa citis a ako ta vnimaju ostatni, si urcujes sama.. ked uz si to nechces dovolit hned .. aj tak sa da

jehocislo
autor
12. jan 2025

@bystrozraky to je perfektné to sa mi páči

jehocislo
autor
12. jan 2025

@tundra ďakujem, rada čítam keď niekto píše srdcom

tundra
12. jan 2025

@jehocislo ❤️

jehocislo
autor
12. jan 2025

@reanda pár rokov v tomto vzťahu nevydržím to by bol u mňa nadľudský výkon

tundra
12. jan 2025

@jehocislo obrazne povedane,je to,ako s autom co ma 700-800 koni.Trochu pridaš a si križom cez cestu,nevieš si na to zvyknut,ale nechceš sa ho ani vzdat,lebo šak,každy na mna pozera...

jehocislo
autor
12. jan 2025

@tundra
@reanda
@solange7
@bystrozraky Pre teraz to už nechajme tak, ja si idem pospať a vy ak môžete pospite si tiež. Dobrú noc, majte sa krásne a ďakujem.

tundra
12. jan 2025

@jehocislo ráno múdrejšie večera✌️

sticker
reanda
12. jan 2025

@jehocislo tak fakt nechapem, co riesis

bystrozraky
12. jan 2025

@jehocislo Ale je to naozaj tak. A ak to pochopis, ze vyber je tvoja volba a ak dalej pochopis co ovlada tuto volbu pochopis samu seba. To ze to pochopis zistis tak, ze coraz viac bude vsetko v zivote len zabava. Tu ti dam este jeden priklad co rad pouzivam, lebo na nom sa to da cele pochopit;

https://www.youtube.com/watch?v=rrsuxn6e8UY

...hehe idem uz spat aj ja. Ale zajtra napisem o tom videu, ak bude treba 🙂 Prajem slnko v srdci 🙂