Dokáže existovať priateľstvo medzi mužom a ženou?
Ahojte pani, oslovujem tuto neustale narastajucu cast muzskeho osadenstva modreho konika so ziadostou o muzsky pohlad na vec.
Som rozvedena, sportovkyna, charizmaticka, financne nezavisla a mam deti.
Mam rada muzsku spolocnost. Ale zas a dookola sa mi stava, ze ked najdem v muzovi kamarata, tak skor ci neskor zacnem citit, ze chce nieco viac. Minule som citala teoriu ze muzi maju radi slobodne mamicky, lebo tie im vzdy daju. Tak mozno je to tym. Neviem. Kazdopadne, taketo vztahy ukoncujem, lebo sa v tom necitim komfortne.
Po dlhom hladani som nasla jedneho dobreho kamosa, pri ktorom mozem byt uplne otvorena, mozme spat vedla seba a k nicomu nedochadza. Napriek tomu, sa uz parkrat stala situacia, kedy som zostala trosku na pochybach, ci naozaj za tym nie je nic viac.
Raz mi hovoril, ze mal so mnou eroticky sen.
Nedotykame sa navzajom ziadno, ani tam nie su ziadne sexualne narazky, ale zvykne mi okomentovat postavu (len pozitivne), vsimne si novy mejkap, obcas mi ocumuje zadok.
Teraz som od neho dostala vianocny darcek. Sportove nacinie k sportu ktoremu sa venujeme spolocne. Ja som mu nikdy nic nedala. Tak som necakala ze on teraz da nieco mne. Stretavame sa pri sporte alebo s detmi priemerne raz za tyzden (sme z ineho mesta).
Prosim. Pani. Vsak robim z komara somara a dokazete mat normalne taketo priatelstvo so zenou a nemusim za tym nic hladat. Nerada by som o tohto kamosa prisla.
Diky! 🙂
@grof_monte_christo kludne mozes. mna to zaujima, lebo ja som toto nikdy neriesila, az sucasny partner mi dal tohto chrobaka do hlavy a pri par kamosoch sa to aj naozaj stalo, ze zrazu zacali chciet viac, ale ozaj sa mi nechce verit, ze by to vsetci chlapi tak mali 😀 skus sa o tom mozno porozpravat s nejakym Tvojim kamosom 😀
@anonym Ked ja nechcem do toho pichat, vyhovuje mi to tak, ako to je 🙂
Podľa mňa nie je dôležité čo si myslíš Ty, že si myslí, lebo sú to len domnienky. Prečo sa ho rovno neopýtaš a diskutuješ tu o ňom s inými? Však dobrý kamarát je ten, ktorému môžeš povedať všetko. Tvojmu priateľovi to zjavne vadí, keďže túto tému otvára. Nechce ale konflikt, tak Ti to toleruje. Si písala, že ženské kamarátky pri tom športe nemôžu byť a zrazu ich chceš zavolať s vami. Ty sa s ním hráš. Iné by bolo keby si bola nezadaná. Ale toto fakt nie je fér pre tých chlapov. Tolerujú Ti to, lebo Ťa majú radi. Ale nezdá sa mi to vôbec fér ani voči jednému. Dokonca ani voči tým deťom. Aj oni pri takomto správaní musia mať chaos v hlavách, že kto je komu partner. Držíš si dvoch chlapov a ubližuješ im. Ak by sa kamarát vyjadril úprimne, že ho nepriťahuješ a nič nečaká, tak by sa ukludnil aj partner. Deťom by som to asi tiež pre istotu na rovinu vysvetlila. Ak si si istá, že je to len kamarát, tak ho nestratíš. A ukludníš aj partnera. Takto si hráte divadielka, obaja čakajú čo z toho bude a nikomu toto určite príjemné nie je, že nevie na čom je.
@marseillefan a čo ak on sa nechce dostať len medzi jej nohy? Ak máš niekoho rád a on Ti dáva nádeje, že by z toho mohlo byť niečo viac, tak s ním proste rád tráviš čas a dúfaš, že možno raz...
@anketkarka Sorry za expresívne vyjadrovanie, ale ja som tým nechcel povedať, že mu ide len o sex. Chcel som povedať, že s ňou chce vzťah (a nie kamarátsky)...
@grof_monte_christo u autorky je to stretávanie zadanej verejné. Takže si môže ,,kamarát" myslieť, že partner ju nemá dostatočne rád, keď je ochotný sa o ňu deliť. Takže stále môže dúfať, že raz....
@marseillefan tak to som nepochopila. Neviem čo z toho updatu Ti príde tak jasný dôkaz toho, že o ňu záujem nemá?
@anketkarka ja hovorím, že o ňu záujem má
@anketkarka Tiež mám zopár partakov na športové aktivity, nezadaných aj zadaných. Beriem to tak, že keby k nám horeli láskou a trpeli by pritom, tak by sa s nami nestretávali alebo by sme vycítili isté napätie. Keď sa nic také nedeje, neriešime to.
Autorkin partner asi s ňou nedokáže zdieľať tieto aktivity, tak je tolerantný a jej kamaráta zrejme vyhodnotil ako neškodného, inak by to riešil inak.
Tie darčeky mi prišli podozrivé, ale ak autorka nezaregistrovala zmenu v jeho správaní, tak nie je dôvod toto kamarátstvo ukoncovat.
Keď je to čisto tvoj kamarát, verím, že tráviš s ním čas v spoločnosti tvojho priateľa. Úrčite sa všetci traja cítite pohodlne, a občas si aj bez teba niekam oni dvaja vybehnú nie?
@grof_monte_christo haha, presne moj nazor 😀 ani mne sa to nechce s nim riesit, hlavne, ked sme si to vyjasnili hned na zaciatku.
a inak si to vystihla, moj partner nezdiela so mnou moje sportove zaluby, preto mi to toleruje.
a ano, bala som sa, ze po darcekoch sa nieco zmeni, ale nic sa nezmenilo, resp. ja nic neregistrujem, takze to bolo ozaj len z kamosstva 😀 ziadne napatie, vsetko ako po starom
@jakubrianka ano, pisala som ze sa kamos s partnerom pozna. nie su kamosi (nemaju spolocne temy na rozhovor), ale su v pohode spolu. partner je introvert, on velmi zriedka s niekym niekam chodi, ja som zas extrovert, takze spolocnost vyhladavam a partner to chape a toleruje.
@anketkarka ja som to s kamosom prediskutovala hned na zaciatku, cca rok dozadu, tak nemam potrebu to s nim riesit stale znova a znova.
s kamosom robime aj ine sporty a k jednemu z nich som volala kamosky aj mojho partnera, ze by sme sli ako jedna partia. ale moje nadsenie okrem mna nikto nezdiela 😀 takze sa to zatial nezrealizovalo.
a to s tymi detmi je uplne mimo. 😀 vsak normalne chapu rozdiel medzi partnerom s ktorym som kazdy den, s ktorym sa objjimam a dotykam, a medzi kamosom, ktoreho vidia dva krat do mesiaca a hraju sa s jeho detmi. toto im ozaj ziadny zmatok v hlavach neurobi 😀
vobec nemam pocit, ze si drzim dvoch chlapov pri takejto frekvencii stretavania sa s kamosom 😀
mimo tychto stretnuti (3-4 krat do mesiaca) nie sme v kontakte takmer vobec.
s partnerom som kazdy den. to je uplne ina uroven vztahu nez s kamosom,
@anonym Ako si spomínala, je problém nájsť na športové aktivity partacku. Tiež by som chodila aj so ženami, ale je to zložitejšie. Na cyklistiku mám jednu, ale nie je to ono. Ja napr. rada chodím bikovat aj do iných regiónov, zložím si predné koleso, dám bike do auta, odveziem sa na miesto, nahodím predné koleso a idem. Táto jedna kamarátka ma s týmto problém, aj keď poviem, že pôjdeme mojim autom, kde sa zmestia 2 bicykle, neda si to koleso dole. Takže keď idem s ňou, len v rámci regiónu.
@grof_monte_christo ani ked jej to koleso zhodis a nahodis ty? To je cudne...
@madeincssr Nie, ani tak nie, boji sa, že ho už viac nenahodi. A druhý problém je kondička, ja sa viem prispôsobiť, ale tiež sa mi nechce stále.
Milá autorka, nie je treba mať obavy, ak má muž vrodenú inteligenciu ktorá sa nedá naučiť, tak sa netreba obávať. Muži sú už raz taký a ani jeden z nás nie je výnimkou. Samozrejme chcel len pochváliť make up, alebo postavu nie je to nič osobné a ani mu o nič nešlo, a to že dal nejaký darček bolo to len vyjadrenie úcty nič viac a nečakal a ani nečaká od vás žiadny darček v akejkoľvek podobe. Tak že sa báť určite nemusíte. A stým erotickým snom? to si z toho nič nerobte len chcel vedieť vašu reakciu nemyslel to v zlom alebo že by mu šlo O TO.

@anonym Nechcem ti spamovat tému mojimi "kamarátmi" 😁. Presne ako píšeš, dostala som chrobáka do hlavy. So zadaným mužom, po ktorom by som túžila, by som sa nemohla stretávať ani ja.