Dokážu muži skutočne tak dobre predstierať city?
Asi si sem idem len po názor, ostatných.
Dávno nemám 18 rokov. Mám 40, vyše 3 mesiace som sa stretávala s jedným mužom vyše 40+ rokov. Nikdy som z jeho strany nevycitila neuprimnost. Bavili sme sa o mnohých temach, a dokonca aj dosť odkryl zo svojho súkromia, bola som aj u neho. Pár krát aj sex, úplne všetko super klapalo. Prekvapilo ma že dokázal o mnoho svojich súkromný veciach , jeho rodine mi úplne v pohode mi hovoriť , aj ja jemu. Človek , ktorému by na druhom človeku tak nezáležalo, by neodkryl toľko zo svojho súkromia som si naivne asi myslela. Moje city k nemu začali byť intenzívne, hoci som mu to priamo nepovedala. HM.. ani som nestihla. Úplne náhle prestal komunikovať, zo dňa na deň. Neodpisuje. Na četovacej platforme či sme si písali tam akoby už neaktivny , zrazu a náhle a to sme si 3 mesiace intenzívne písali aj sa stretávali. Dokážu chlapi tak dobre hrať , a predstierať, a toľko odkryť zo svojho súkromia , keby to nemysleli ozaj úprimne? Lebo toto moja táto skúsenosť je ozaj na dosku Oscara za najlepší herecký výkon. Iné ako čas a vyliečiť sa z fraktúru srdca mi neostáva. Ale vedia chlapi ozaj tak veľa odkryť zo súkromia keď to nemyslia vážne? Nad týmto rozmýšľam.
Toto si nemyslim, ze je len u ludi v strednom veku, robia to vsetky vekove kategorie. Je to fer? NIE. Treba pocitat aj s tymto a pri vztahoch co boli pisacie a par rande to nebrat smrtelne vazne alebo tragicky. Deje sa to, je to na online zoznamkach, ktorych je kopa. Robia to bezne zadani muzi, aby si zvysili sebavedomie, ze su stale ziadani, ano poznam takych viacero a preto to sem pisem.
Toto si nemyslim, ze je len u ludi v strednom veku, robia to vsetky vekove kategorie. Je to fer? NIE. Treba pocitat aj s tymto a pri vztahoch co boli pisacie a par rande to nebrat smrtelne vazne alebo tragicky. Deje sa to, je to na online zoznamkach, ktorych je kopa. Robia to bezne zadani muzi, aby si zvysili sebavedomie, ze su stale ziadani, ano poznam takych viacero a preto to sem pisem.
@muchotrafka298 presne tak, funguje to najma na zoznamkach, tam treba byt naozaj velmi opatrny. A vacsinou je v tom niekto dalsi.
@muchotrafka298 presne tak, funguje to najma na zoznamkach, tam treba byt naozaj velmi opatrny. A vacsinou je v tom niekto dalsi.
@la_dolce_vita uplne suhlasim. Ja poznam viacero muzov, ktori toto robia. Ze maju paralelne "vztahy" vzdy par tyzdnov/mesiacov, dokonca viem o jednom, co zije s partnerkou v dlhorocnom vztahu a takto si dokazuje to, ze je stale "ziadany". A na ulety s inymi zenami si prenajima byt cez AirBnB a ked sa zena nahodou pyta, ze ci tam byva a pod. tak povie ze docasne, lebo mu stavaju dom/byt, co je bajka jak od Ezopa.
@la_dolce_vita uplne suhlasim. Ja poznam viacero muzov, ktori toto robia. Ze maju paralelne "vztahy" vzdy par tyzdnov/mesiacov, dokonca viem o jednom, co zije s partnerkou v dlhorocnom vztahu a takto si dokazuje to, ze je stale "ziadany". A na ulety s inymi zenami si prenajima byt cez AirBnB a ked sa zena nahodou pyta, ze ci tam byva a pod. tak povie ze docasne, lebo mu stavaju dom/byt, co je bajka jak od Ezopa.
@muchotrafka298 tieto promiskuitne typy boli vzdy, ale v dnesnej dobe to maju brutalne lahke. Je to neprijemna skusenost, ale zivot ide dalej..
@cippi Presne tak, takych muzov je veľa, nechcu sa viazat, ale aj zien, aj tu jedna pise, chápem to.Len rozdiel je, ked to niekto hra na vztah aby dosiahol čo chce, čiže to klamstvo a vedome zavádzanie , týchto typov hlavne na Zoznamkach je množstvo. A zrejme tento typek je jeden z nich
@anonym_4ec080 No ale ona nepisala ci sa na niecom dohodli, co ak sa dohodli nezavazne fungovat, detaily neboli zname 🙂. Co ak sa stretavaju raz tyzdenne alebo aj menej 🙂? Aj ked su mesiace spolu to neznamena nic napr pri riedkom stretavani este k tomu. Ak si nedali pravidla ich chyba. Ja napr som mal pravidla ked som mal takuto zenu a ona trvala tiez na nich s tym ze potom neskor mi povedala ze bola zalubena uz od zaciatku, pricom mi dookola prizvukovala, ze si to musime drzat tie pravidla, ale to bol skor asi test ci som nezmenil nazor nepriamo zistovala. A pravdu poviem ked mi povedala ze sa zalubila a toto som mal chut ujst prec. Ale zatal som zuby 🙂. A to sme sa nestretavali ani ze casto mozno raz mesacne sem tam vynimocne bolo intenzivnejsie ale to trvalo tak tyzden dva. Jednoducho uz v tomto zenam neverim lebo raz su emocionalne a pocitove proste velka sanca ze do toho padnu skor 🙂. Ja som rozmyslal v tomto vzdy racionalne, vedel som co chce a toho som sa drzal.
@muchotrafka298 tieto promiskuitne typy boli vzdy, ale v dnesnej dobe to maju brutalne lahke. Je to neprijemna skusenost, ale zivot ide dalej..
@la_dolce_vita samozrejme ze boli od nepamati, ale teraz to maju velmi lahke, presne ako pises, maju socialne siete, zoznamky, to je raj pre takychto ludi.
Keby je zadaný, pozýval by ma k nemu domov? Viac krát som u neho bola. Aj toto ozaj na sošku Oscara , dobrý herecký výkon.
@mississ chlapi ako som počula od známej si zvyknú na sex požičať aj cudzí byt od kolegu alebo kamoša jej kolega tak poskyytoval byt cca ako hodinový hotel kamošom. Takže jeho žena a deti môžu bývať úplne inde. Môže mať byt iba na to aby si tam vodil zeny napríklad. Chlap ktorý žije heslom Žiadny chlap nedokáže pretiahnuť všetky ženy ale mal by sa o to aspoň pokúsiť to berie ako poľovačku. Vymysli si pribehy ktore znejú pravdivo je to súčasť lovu sám tomu verí vie ako na ženy a čo chcú počuť a baví ho to. Možno sa začas objaví s nejakou hystorkou keď obehne harem alebo nový objekt nebude už zaujímavý alebo dostupný. Pri takomto nemáš šancu zistiť že manipuluje a klame je to profesional. Nie je to ani o tebe on ženy berie ako objekt a korisť. Pre takýchto je to šport
@la_dolce_vita samozrejme ze boli od nepamati, ale teraz to maju velmi lahke, presne ako pises, maju socialne siete, zoznamky, to je raj pre takychto ludi.
@muchotrafka298 presne. Nieco ako posed na kraji kukuričného poľa pre poľovníka
Ja som kedysi davno pracovala so zenou,ktora mala dieta s vysokym komunistickym funkcionarom, ctihodnym otcom rodiny, prikladnym clenom KSC. Bola jeho milenka dlhe roky, cize z toho mala znacne vyhody. Dostala zadarmo lukrativny byt, vybavil jej miesto po materskej. Nikdy nepriznala, s kym to dieta mala. A najvacsi sok prisiel, ked ctihodny obcan zomrel a na dedicske konanie sa dostavila zena, ktoru nepoznali a tam sa dozvdeli, ze prikladny otec, manzel mal nemanzelske dieta, ktore teraz bude dedit. nebolo plnolete, takze prisla jeho matka. V rodnom liste ho dieta zapisane malo, dokazali to roky pred vsetkymi utajit. Takze ked sa chce, da sa.

@mississ Vy zeny ste tak emocionalne zalozene, ze ked to chlap pochpi ako fungujete tak sa s vami da jednoducho manipulovat. Potom je len otazka ci natrafis a vyberes si toho manipulatora bez charakteru alebo nie.
V tvojom veku je to o to horsie kedze charakterny kvalitny muz nebude pozerat po 40 tnicke. Alebo ma uz rodinu, ktoru si vie udrzat.
Si vo vekovej kategorii kde 95% chlapcov 40+ maju rozpadnute vztahy, takze tam je nejaky problem. Alebo su to taky spekulanti ze si uzit ale neviazat sa. Tiez vacsinou nemaju kvality aby zbalili mladsie, tak skusaju starsie kedze s vekom su naroky zvacsa nizsie.
Proste uz ti usiel vlak
@truhlikvseved a v čom je štyridsiatnik, ktorému sa rozpadol vzťah, horší než napríklad tridsiatnik? 🤔