Dominantné partnerky v reálnom živote
BDSM vztah
máte tu niekto partnerský vzťah, v ktorom je dominantnejsia partnerka/manželka ?
ak áno, limitujete to iba na intimne zalezitosti alebo tak zijete aj sukromne v domacnosti pripadne je to poznať aj na verejnosti?
Myslim, ze to je aj na verejnosti a celkovo vo vztahu. Neviem ai predstavit nejaku submisivni zenu, ktora sa len v posteli zmeni na dominantnu.
Ja sice domimatna nie som ale kazdy vztah je o dohode. Jedny mozu to limitovat len v posteli na spestrenie ini aj mimo nej. Ja osobne si taky vztah neviem predstavit len v posteli, neviem si predstavit ak niekto naozaj je dominantny alebo submisivny mimo postele odhodi svoju dominanciu alebo submisivitu. Ale zial pre vela ludi BDSM znamena len tvrdy sex a nic viac.
To akoze ci nosi muz doma a vonku obojok ci ako to myslis?
@tenerifka tak to uz samozrejme asi zalezi na poziadavke parrnerky ci si praje aj obojok 🙂 preco ti napadol prave ten?
Nelimitujeme to len na intímne záležitosti 🙂 Ale čo takýto vzťah, to iné fungovanie - je to veľmi individuálne. Aj keď z mojich pozorovaní som nadobudla dojem, že väčšina má bdsm primárne ako hru do postele.
@wolf_ takze citam spravne, ze to tak doma mate a ty si ta dominantna?
Mame, ale sme switch a vacsinou to limitujeme na intimnu sferu. Samozrejme, nie je to uplne vyhradne iba tak, ale na verejnosti nosim max retiazku. Cize nikto by nepovedal, ze sme takto naladeni. Tiez ked ma clovek deti, tak tazko doma pojde nejake fakt protokoly a D/s 24/7. Skor mame iste pravidla celkovo, podla mna mame dost dobre nastaveny vztah a komunikaciu. V tomto zijeme trosku dva zivoty, jeden verejny a rodinny a druhy v nasej playroom
Obojok preto, lebo je to znak podriadenosti a vela parov to ma tak, ze partner nosi napr nieco ako obojok, moze to byt retiazka a nemoze ju dat dole bez povolenia partnera. Niektori nosia napr dlhodobo cage, alebo ked ich zena pusti z domu tak maju cage. Ta kontrola nad partnerom ( samozrejme so suhlasom) moze mat rozmanite podoby
@kiki68 fascinujuce 🙂
Ako uz som videla vselico, hlavne ked sa bavime v klube a na seminaroch. Tych ludi je pomerne vela a vela z nich su stabilne manzelske pary davno po 50tke. Doma zalievaju muskaty, varuju vnucata a vecer cez vikend maju svoj plan.
@kiki68 klub a seminare? to prebieha kde a kedy? 🙂
Viac klubov to ma, napr No Limits vo Viedni ma seminare, ale aj myslim ze Atelier Mystique a par dalsich klubov tam ma seminare

Tu ti na to nikto neodpovie, ale existujú pravidelné stretnutia tejto komunity v Košiciach, kde určite nájdeš odpovede na všetky svoje otázky:
https://bdsm-kosice.sk/