Dôvera vo vzťahu na diaľku. Kedy už komunikácia s ostatnými prekračuje hranice?
Ahojte. Mame s priateľom veľmi pekný vzťah aj keď na diaľku, stretávame sa často. Nie sme spolu dlho, ale poznáme sa dlhšie už predtým, ale vedela som skutočnosť, že opustil priateľku kvôli mne. Teda, keď mal problémy, riešil ich viac ako mnou utekal za mnou utrápený ako to nezvláda. Trochu ma to aj mrzí, že to dopadlo tak pre ňu. Viem, že semtam si kamarátsky popise s inými babami, veľakrát mi ukázal aj konverzácie aby sa uistil, že nie je niečo za tým nekalé. Chce spoznávať aj iných ľudí. Ale ja neviem, keď ja píšem s iným, trebárs kamošom on to nejak dobre neznáša. Posledne som mu nasla konverzáciu s nejakou novou babou, žiadne správy so sexuálnou tématikou tam neboli. Myslim, že máme voči sebou dôveru, ale tak, ženy, chcela by som vedieť váš osobný názor, robia to aj vaši muži? Alebo by som sa mala biť za to, aby len so mnou komunikoval a žiadne konverzácie s inými kamarátskeho typu nikdy nemal? Či to už je moc radikálne. Moc ho ľúbim, dokazuje to aj mne, nikdy sme nemali spolu ani závažnú hádku.
Koľko máš preboha rokov? Chlap,ktorý namiesto riešenia problému s priateľkou uteka vyplakavat za inou?Aj Teba asi tiež len niekde tak raz našiel/stretol/ napísal. 🤦♀️
Nie nieje to normalne
Co mas 15? Alebo ziadnu sebeuctu?
Ked uz ma teba, a je spoko ,tak nema co mat dalsiu.Uz by som mu neverila,,vobec nie je ustaleny,,Ja buda teba ,by som ho na ziadny vztah nechcela. Nemas v nom doveru,,a ani ju mat nebudes,. je vrtkavy,,ved ako mu mozes verit,,ked teda si rozumiete ? Problem nemate a lieta kade tade, hoci len virtualne..Jemu by sa to pacilo, keby si aj ty taka bola ?
ked vy budete mat problem zas si naje butlavu vrbu a budes ako jeho byvala teraz.
Problém vo vzťahu riešil s tebou a keby ti to vadilo, tak by si ho poslala k priateľke, ako normálne férové dievča.
Možno si si myslela, že ste to spravili z lásky, nebol šťastný, bol to zlý vzťah ... Tak potom prečo sa chce spoznat ešte s inou? Koľko ich vlastne chce? To už je zase v zlom vzťahu?
Dôvera tu nie je, šak si to po sebe prečítaj. Týmto spôsobom sa ti to vracia a možno ťa tiež odkopne rovnako ako predošlú
Tak moj ma kamaratky a pise si tak intenzivnejsie s jednou. Ale su to stare kamaratky, odkedy sme spolu, tak mu nepribudla ziadna nova baba na pisanie. Keby ano, tak by som asi spozornela, ale aj to by zalezalo od toho, ci by som videla nejaku tendenciu tajit to. Ak by sa tym vobec netajil, tak by mi to nejako nevadilo. Ja som tiez rada v kontakte s ludmi.
Nie môj muž nevyhľadáva inú ženskú spoločnosť to čo je za hlúposť. Tebe to fakt nedochádza. Písal si s novou babou a kde ju nabral? Kde ich teda spoznáva? To bude ďalší cassanova zo zoznamky ktorému nestačí jedna. A ty sa zobuď.
Ježinku. Svoju ex opustil kvôli Tebe. Utrapený keď si pišeš s kamošom a nezvlada to. Ale to že on ma novu kamaratku na pisanie je ok? Pekny ubožiak ,hotova obeť žien. Zachvilu bude utrapený kvoli Tebe hladať utek u novej kamošky.
Ak máš 15, tak je to v poriadku.
A k otázke, moj muž si so žiadnou kamarátkou nepíše. Skúsil by😃
Toto je uz tretia tema za dva dni o tom ze si chlap s niekym vypisuje. Zacina to byt otrava. Vymyslite nieco nove prosim
Ked donho budes hucat, ze sa ti to nepaci tak bude utekat utrapeny ako to nezvlada za inou. 🤣 Mne nevadi ak moj chlap ma aj kamaratky s ktorymi sa stretne povedzme raz-2x do roka ale nema ich cely harem ani si s nimi nepise kazdy den alebo pravidelne. Ja tiez som v kontakte s nejakymi chlapmi (tak ako on s inymi zenami) tak nevidim dovod preco mu to zakazovat. Ale takeho chlapa ako ty, co by mi chodil vyplakavat a zo zaciatku podvadzal priatelku by som ani za nic nechcela, kontrolky by mi blikali ako majak. 🤣
Presne vies, co si si nabalila. Tak teraz nehovor, ze ta z neho hlodaju prve pochybnosti.
Nejako vela cakas od chlapa, ktory ked bol zadany a chodieval za tebou, cize za inou, myslis si, ze pri tebe zmenil charakter, lebo nie nezmenil a ani nezmeni a na internete vyhladava cudzie zeny, akoze aky dovod, znamosti a na co je to dobre, akurat na to aby zasa mal kde vyplakavat.
Tak ja by som po prvé nechcela chlapa, čo kvôli mne nechal inú, lebo zrejme ty budeš ďalšia....
Ďalej nie, nemám doma takého chlapa co vyhľadáva vo vzťahu ďalšie nové známosti...
A nie,, manželovi by som nezakazovala konverzacie, ale o tie nemá mať on záujem...alebo?

… ja len toľko, že tak ako sa zachoval k bývalej priateľke sa zachová čochvíľa aj k Tebe … tiež tam bude nejaka za ktorou bude utekať a ktorú to “bude mrzieť” a nie môj muž si nevypisuje a nechce “spoznávať” aj iné ženy …