Dovolili by ste manželovi dovolenku s kamarátkou?
Tolerovali by ste vasemu manzelovi, alebo partnerovi keby chodil na dovolenky s kamaratkou? Ze vy nechcete, alebo nemozete a viete ze on tam velmi chce a napriklad by si bral so sebou kamaratku? Doverovali vy ste mu ci im? Dokaze byt vas partner natolko spolahlivy, ze napriek dnom ci tyzdnom s inou zenou na izbe, vam ostal verny a nic by sa nestalo?
@anonym_autor nie netolerovala by som to
Akože ja som veľmi tolerantný človek ale toto by mi vadilo. A to mávajú pravidelne pánske jazdy s kamošmi. Našťastie ho nič také nikdy nenapadlo, max ide so susedkou cvičiť, ale to aj ja so susedom.
veď nech ide sám. akože prečo by mala ísť niekam kamarátka, lebo on niekam chce ísť. to je zaujímavé 😏
A manzelovi to pride ok, brat si kamaratku? Bol by ok s tym, keby to bolo naopak? Podla mna normalnemu chlapovi take nieco ani nenapadne
to je u vas taka slaba dovera? U nas je to praveze v pohode, uz 7 rokov tak fungujeme. Clovek ak si ziska doveru tak nieje ziaden problem.
to je u vas taka slaba dovera? U nas je to praveze v pohode, uz 7 rokov tak fungujeme. Clovek ak si ziska doveru tak nieje ziaden problem.
Tak keď mu tak dôveruješ, načo sa pýtaš nás a uisťuješ sa ??
@anonym_autor tak keď to u vás funguje, prečo sa potom pýtaš?
A manzelovi to pride ok, brat si kamaratku? Bol by ok s tym, keby to bolo naopak? Podla mna normalnemu chlapovi take nieco ani nenapadne
@crazy_cat_lady nejedna sa o manzelsto ale o partnersky vztah, na manzelstvo sa ale zamerne pytam .
@anonym_autor ved ked si s tym ok, nepotrebujes odobrenie inych, si stastna, spokojna, tak potom?
@anonym_autor alebo ta uz 7 rokov podvádza a ty si v sladkej nevedomosti lebo veď dôvera
@anonym_autor ved ked si s tym ok, nepotrebujes odobrenie inych, si stastna, spokojna, tak potom?
@mirage vieme presne koho co pritahuje, a laka, a ked je to zena ktora nieje vyslovene ten spravny typ tak nieje sa coho bat zeby sa to zvrhlo.
@crazy_cat_lady nejedna sa o manzelsto ale o partnersky vztah, na manzelstvo sa ale zamerne pytam .
Je jedno či ide o manželstvo alebo partnerský vzťah, môjho chlapa by toto nikdy nenapadlo, ani mňa … aj ti posielajú fotky z dovolenky a z izby kde spia spolu?
Tak mozno ty mas doveru, ale on teda nema uctu k tebe. Vzdy sa daju terminy a program zladit.
@mirage vieme presne koho co pritahuje, a laka, a ked je to zena ktora nieje vyslovene ten spravny typ tak nieje sa coho bat zeby sa to zvrhlo.
@anonym_autor iskra niekedy dokaze preskočiť aj medzi dlhoročnými priateľmi. Spolocne strávený cas, zážitky k tomu môžu lahko dopomôcť
@anonym_autor alebo ta uz 7 rokov podvádza a ty si v sladkej nevedomosti lebo veď dôvera
@anonym_a3543f predstav size ta pritahuju vysoki a tmavi chlapi namakani, a ides na dovolenku s malym a chudym. tak by ssi si s nim zacala? proste ze ho mas iba za naj kamosa ktory ma rad rovnake dovolenky. a nic viac.
čo s tým má dôvera aby boli spolu na izbe… na to nie je dôvod. takže to je úplne hovadina toto…
tak ti poviem, ja by som išla v pohode s kamošom niekam, kam by išiel on a ja by som veľmi chcela ísť. ale byť s ním na izbe??
už som tak bola viac krát s partiou niekde kam muž nechcel. ale išla som sama za seba …
@anonym_autor určite áno. A hlavne zabalila mužovi aspon 3 krabičky kondómov, aby si užil. /s
@anonym_autor iskra niekedy dokaze preskočiť aj medzi dlhoročnými priateľmi. Spolocne strávený cas, zážitky k tomu môžu lahko dopomôcť
@anonym_a3543f tak ako pedagogicka sa tazko dostanes na dovolenku zaciatkom Juna.
Jooooj, aj môj ex mi stále tvrdil, ako sa mu vôbec nepáčia blondíny. Čo myslíš, s kým ma podvádzal?
Jooooj, aj môj ex mi stále tvrdil, ako sa mu vôbec nepáčia blondíny. Čo myslíš, s kým ma podvádzal?
@anonym_e4dddf s chlapom? Prepac, ale nedalo mi.
@anonym_e4dddf s chlapom? Prepac, ale nedalo mi.
@anonym_autor nie, nie! Vymletá blondína, ktorá nevie ani nič uvariť, len sedí u kaderníčky, kozmetičky...
@anonym_a3543f predstav size ta pritahuju vysoki a tmavi chlapi namakani, a ides na dovolenku s malym a chudym. tak by ssi si s nim zacala? proste ze ho mas iba za naj kamosa ktory ma rad rovnake dovolenky. a nic viac.
@anonym_autor ale pokojne bud naivna aj nadalej a nazyvaj to doverou 👍
ale ved to je skoro ako do prace. Ak ma chlap v praci kolegynu tiez ho tam nepustate?
@anonym_autor ale pokojne bud naivna aj nadalej a nazyvaj to doverou 👍
@anonym_418e73 a nech im tie dovolenky ešte aj zaplatí a priplatí aj za king size bed, však nech si chlap užije dovolenku
ale ved to je skoro ako do prace. Ak ma chlap v praci kolegynu tiez ho tam nepustate?
@anonym_autor len v praci,s nou nespi v jednej izbe😜
@anonym_autor trápne

Tak toto by som v zivote neriesila,muza by to ani na sekundu nenapadlo a bol by somnou doma.
Co to mas za chlapa,a ake super alibi.Este mu to odobris.