icon

Dovolili by ste manželovi dovolenku s kamarátkou?

Včera o 19:06

Tolerovali by ste vasemu manzelovi, alebo partnerovi keby chodil na dovolenky s kamaratkou? Ze vy nechcete, alebo nemozete a viete ze on tam velmi chce a napriklad by si bral so sebou kamaratku? Doverovali vy ste mu ci im? Dokaze byt vas partner natolko spolahlivy, ze napriek dnom ci tyzdnom s inou zenou na izbe, vam ostal verny a nic by sa nestalo?

Strana
z5
anonym_4474d7
Včera o 19:08

Tak toto by som v zivote neriesila,muza by to ani na sekundu nenapadlo a bol by somnou doma.
Co to mas za chlapa,a ake super alibi.Este mu to odobris.

biba_18
Včera o 19:09

čože??

janinah

Sranduješ? Hlavne je,ze mam manžela,ktoremu by taká somarina nikdy nenapadla.

anonym_2d7cfd

@anonym_autor nie netolerovala by som to

a0

Akože ja som veľmi tolerantný človek ale toto by mi vadilo. A to mávajú pravidelne pánske jazdy s kamošmi. Našťastie ho nič také nikdy nenapadlo, max ide so susedkou cvičiť, ale to aj ja so susedom.

biba_18
Včera o 19:10

veď nech ide sám. akože prečo by mala ísť niekam kamarátka, lebo on niekam chce ísť. to je zaujímavé 😏

crazy_cat_lady
Včera o 19:11

A manzelovi to pride ok, brat si kamaratku? Bol by ok s tym, keby to bolo naopak? Podla mna normalnemu chlapovi take nieco ani nenapadne

mmia96
Včera o 19:11

To ozaj sa toto môže niekto spýtať ???????

autor
Včera o 19:12

to je u vas taka slaba dovera? U nas je to praveze v pohode, uz 7 rokov tak fungujeme. Clovek ak si ziska doveru tak nieje ziaden problem.

mmia96
Včera o 19:13
@anonym_autor

to je u vas taka slaba dovera? U nas je to praveze v pohode, uz 7 rokov tak fungujeme. Clovek ak si ziska doveru tak nieje ziaden problem.

Tak keď mu tak dôveruješ, načo sa pýtaš nás a uisťuješ sa ??

nicoletta98
@anonym_autor

@anonym_autor tak keď to u vás funguje, prečo sa potom pýtaš?

autor
@crazy_cat_lady

A manzelovi to pride ok, brat si kamaratku? Bol by ok s tym, keby to bolo naopak? Podla mna normalnemu chlapovi take nieco ani nenapadne

@crazy_cat_lady nejedna sa o manzelsto ale o partnersky vztah, na manzelstvo sa ale zamerne pytam .

mirage
@anonym_autor

@anonym_autor ved ked si s tym ok, nepotrebujes odobrenie inych, si stastna, spokojna, tak potom?

anonym_a3543f
@anonym_autor

@anonym_autor alebo ta uz 7 rokov podvádza a ty si v sladkej nevedomosti lebo veď dôvera

autor
Včera o 19:15
@mirage

@anonym_autor ved ked si s tym ok, nepotrebujes odobrenie inych, si stastna, spokojna, tak potom?

@mirage vieme presne koho co pritahuje, a laka, a ked je to zena ktora nieje vyslovene ten spravny typ tak nieje sa coho bat zeby sa to zvrhlo.

mmia96
@anonym_autor

@crazy_cat_lady nejedna sa o manzelsto ale o partnersky vztah, na manzelstvo sa ale zamerne pytam .

Je jedno či ide o manželstvo alebo partnerský vzťah, môjho chlapa by toto nikdy nenapadlo, ani mňa … aj ti posielajú fotky z dovolenky a z izby kde spia spolu?

anonym_418e73

Tak mozno ty mas doveru, ale on teda nema uctu k tebe. Vzdy sa daju terminy a program zladit.

anonym_a3543f
Včera o 19:16
@anonym_autor

@mirage vieme presne koho co pritahuje, a laka, a ked je to zena ktora nieje vyslovene ten spravny typ tak nieje sa coho bat zeby sa to zvrhlo.

@anonym_autor iskra niekedy dokaze preskočiť aj medzi dlhoročnými priateľmi. Spolocne strávený cas, zážitky k tomu môžu lahko dopomôcť

autor
Včera o 19:17
@anonym_a3543f

@anonym_autor alebo ta uz 7 rokov podvádza a ty si v sladkej nevedomosti lebo veď dôvera

@anonym_a3543f predstav size ta pritahuju vysoki a tmavi chlapi namakani, a ides na dovolenku s malym a chudym. tak by ssi si s nim zacala? proste ze ho mas iba za naj kamosa ktory ma rad rovnake dovolenky. a nic viac.

biba_18
Včera o 19:18

čo s tým má dôvera aby boli spolu na izbe… na to nie je dôvod. takže to je úplne hovadina toto…
tak ti poviem, ja by som išla v pohode s kamošom niekam, kam by išiel on a ja by som veľmi chcela ísť. ale byť s ním na izbe??
už som tak bola viac krát s partiou niekde kam muž nechcel. ale išla som sama za seba …

anonym_dc1b14
Včera o 19:18

@anonym_autor určite áno. A hlavne zabalila mužovi aspon 3 krabičky kondómov, aby si užil. /s

autor
Včera o 19:19
@anonym_a3543f

@anonym_autor iskra niekedy dokaze preskočiť aj medzi dlhoročnými priateľmi. Spolocne strávený cas, zážitky k tomu môžu lahko dopomôcť

@anonym_a3543f tak ako pedagogicka sa tazko dostanes na dovolenku zaciatkom Juna.

anonym_e4dddf
Včera o 19:19

Jooooj, aj môj ex mi stále tvrdil, ako sa mu vôbec nepáčia blondíny. Čo myslíš, s kým ma podvádzal?

autor
Včera o 19:20
@anonym_e4dddf

Jooooj, aj môj ex mi stále tvrdil, ako sa mu vôbec nepáčia blondíny. Čo myslíš, s kým ma podvádzal?

@anonym_e4dddf s chlapom? Prepac, ale nedalo mi.

anonym_e4dddf
Včera o 19:22
@anonym_autor

@anonym_e4dddf s chlapom? Prepac, ale nedalo mi.

@anonym_autor nie, nie! Vymletá blondína, ktorá nevie ani nič uvariť, len sedí u kaderníčky, kozmetičky...

anonym_418e73
Včera o 19:22
@anonym_autor

@anonym_a3543f predstav size ta pritahuju vysoki a tmavi chlapi namakani, a ides na dovolenku s malym a chudym. tak by ssi si s nim zacala? proste ze ho mas iba za naj kamosa ktory ma rad rovnake dovolenky. a nic viac.

@anonym_autor ale pokojne bud naivna aj nadalej a nazyvaj to doverou 👍

autor
Včera o 19:24

ale ved to je skoro ako do prace. Ak ma chlap v praci kolegynu tiez ho tam nepustate?

mmia96
Včera o 19:24
@anonym_418e73

@anonym_autor ale pokojne bud naivna aj nadalej a nazyvaj to doverou 👍

@anonym_418e73 a nech im tie dovolenky ešte aj zaplatí a priplatí aj za king size bed, však nech si chlap užije dovolenku

tundra
Včera o 19:25
@anonym_autor

ale ved to je skoro ako do prace. Ak ma chlap v praci kolegynu tiez ho tam nepustate?

@anonym_autor len v praci,s nou nespi v jednej izbe😜

minenkaa
Včera o 19:25
@anonym_autor

@anonym_autor trápne

Strana
z5