icon

Dovolili by ste manželovi dovolenku s kamarátkou?

Včera o 19:06

Tolerovali by ste vasemu manzelovi, alebo partnerovi keby chodil na dovolenky s kamaratkou? Ze vy nechcete, alebo nemozete a viete ze on tam velmi chce a napriklad by si bral so sebou kamaratku? Doverovali vy ste mu ci im? Dokaze byt vas partner natolko spolahlivy, ze napriek dnom ci tyzdnom s inou zenou na izbe, vam ostal verny a nic by sa nestalo?

7miriam77
Včera o 19:25

Dovoliť, určite by som mu to dovolila,no hneď ako by naozaj odišiel s inou ženou na dovolenku, tak by som prehodnotila náš vzťah a asi by to nemalo dobrý koniec. Nie som žiadna ziarliva hysterka, no toto by mi vadilo....no ak tebe nie, tak nerieš a nechaj ich v kľude dovolenkovať 🙂😉

anonym_14ce6c
Včera o 19:28

@anonym_autor A Ty tiez chodis na dovolenky s kamosom a partnera nechas doma?

anonym_4474d7
Včera o 19:30

To mu sa hovori volny vztah,ci tak nejak.

anonym_c26542
Včera o 19:31

Mala som kamoša, nebol môj typ. Po dlhých rokoch zážitkov, spomienok a pár deci vina sme veľmi rýchlo zabudli na kamarátstvo. Chémiu môžeš mať aj s iným “typom” keď si rozumiete.

anonym_b5f112
Včera o 19:32

Takí, čo ich ZARUČENE nepriťahuje kamarátka, tu už boli. Ale tak pekné veriť tej teórií. Nerieš, hlavne že si tam všetci spolu pekne spolunažívate, dôverujete si a ste šťastní ❤

13uzivatelka11
Včera o 19:33
@anonym_autor

@mirage vieme presne koho co pritahuje, a laka, a ked je to zena ktora nieje vyslovene ten spravny typ tak nieje sa coho bat zeby sa to zvrhlo.

@anonym_autor tak ale ty nie že mu tak veľmi dôverujes, ale vieš že tá kamarátka sa mu nepáči a preto sa nemáš čoho báť.😅 Skús ho poslať s nejakou peknou mladou, čo je jeho typ. 😉

anonym_e746a3
Včera o 19:33

@anonym_autor tvoj partner možno nie je tak spoľahlivý, skôr šikovný a ty naivná. Ale skôr by som povedala, že vám je to úplne jedno. Moj by bezo mňa nešiel s cudzou ženou.

doriiis
Včera o 19:34

No tak 7 rokov fungujete tak, že si tvoj partner minimálne raz za rok vrzne aj inde. Gratulujeme ti.
Kebyze môj chlap toto čo i len navrhne tak ho osobne pobalim a už by sa ani vracať nemusel

autor
Včera o 19:36
@13uzivatelka11

@anonym_autor tak ale ty nie že mu tak veľmi dôverujes, ale vieš že tá kamarátka sa mu nepáči a preto sa nemáš čoho báť.😅 Skús ho poslať s nejakou peknou mladou, čo je jeho typ. 😉

@13uzivatelka11 ale ja nevravim nepeknou. ona 170 cm asi 55 kilo vlasy po zadok, ale ziadna chemia.

anonym_db090d
Včera o 19:38

Môj muž je môj najlepší kamarát, okrem toho že je môj partner, milenec… nešiel by na dovolenku bezo mňa… jedine, ak by to bola nejaká pánska jazda alebo iná speci vec. Ja to mám rovnako. Cele dni sme v práci a keď už mame tu trocha voľna, ani by mi nenapadlo tráviť ho s cudzím chlapom.

autor
Včera o 19:39
@anonym_db090d

Môj muž je môj najlepší kamarát, okrem toho že je môj partner, milenec… nešiel by na dovolenku bezo mňa… jedine, ak by to bola nejaká pánska jazda alebo iná speci vec. Ja to mám rovnako. Cele dni sme v práci a keď už mame tu trocha voľna, ani by mi nenapadlo tráviť ho s cudzím chlapom.

@anonym_db090d cize ti nevadi panska jazda kde kazdy da dolu nejaku tamojsiu cudzinku. akoze wau..

autor
Včera o 19:40
@13uzivatelka11

@13uzivatelka11 tak uz nie vlasy po zadok, prave pozeram instagram a vlasy uz iba po lopatky.

anonym_a5117a
Včera o 19:40

… no do pi 😆

nattyond
Včera o 19:41
@anonym_autor

@anonym_db090d cize ti nevadi panska jazda kde kazdy da dolu nejaku tamojsiu cudzinku. akoze wau..

@anonym_autor to na aké pánske jazdy chodí tvoj chlap? 😀 môj na pánskej jazde ide na turistiku, na pivko, ba koncert, zahrajú si nejaké kalčeto a sú radi, že ženy nevidia, nie to ešte vynaložiť sily na balenie nových 😂😂

crazy_cat_lady
Včera o 19:42
@anonym_autor

@crazy_cat_lady nejedna sa o manzelsto ale o partnersky vztah, na manzelstvo sa ale zamerne pytam .

@anonym_autor nie, netolerovala. Ty ano?

rozculena
Včera o 19:42
@anonym_autor

@13uzivatelka11 ale ja nevravim nepeknou. ona 170 cm asi 55 kilo vlasy po zadok, ale ziadna chemia.

@anonym_autor a to vieš ako s takou istotou?

anonym_9ac1a4
Včera o 19:43
@anonym_autor

@anonym_autor ja som vždy chodila s mužmi ktorí neboli môj typ 🤣🤣
Aj ak išlo o známosť na jednu noc/dovolenku, nemusel byť môj typ...stačilo že bol sexy...a nejaké to promile v krvi tomu tiež pomôže

ivik4
Včera o 19:44

???? Ja mam sebavedomia teda dost ale toto by som dovolila asi jedine ze by som bola v kóme. Kazdopadne , mojmu muzovi by strach nedovolil na nieco take ani pomysliet 😃. Ale vlastne sam by si tukal po čele keby mu tuto otazku dam co i len precitat

autor
Včera o 19:46
@rozculena

@anonym_autor a to vieš ako s takou istotou?

@rozculena ved to viidis uz na vzajomnej komunikacii, vsetci traja sa pozname a par krat do roka aj stretame. teraz sa akurat dala ostrihat tak jej pisem prave.

anonym_de61eb
Včera o 19:46

Ako jedna vec je,že kamarát taky rád, ani omylom, po tej dovolenke by bol už ex..Skôr ma udivuje , keď si tak nad vecou a máte dôveru a omáčky,tak na kieho frasa tieto otázky do pléna.Potrebuješ presvedčiť o niečom seba,či ostatných? Však každému môže byť jedno,ako fantastcky fungujete.Užívaj 😂

anonym_de61eb
Včera o 19:47
@anonym_autor

@rozculena ved to viidis uz na vzajomnej komunikacii, vsetci traja sa pozname a par krat do roka aj stretame. teraz sa akurat dala ostrihat tak jej pisem prave.

@anonym_autor Práve píšeš...aha, ok,všetci sa ukĺudníme.Vymyslená capina.

mmia96
Včera o 19:47
@anonym_autor

@anonym_autor a čo s tým majú jej vlasy?? Že sa dala ostrihať, a? Súvisí jej dĺžka vlasov s tým, že by ťa s ňou podviedol alebo čo 😅

anonym_d2a69d
Včera o 19:49

Nechcela by som partnera, ktorý by nad ničím takýmto čo len uvažoval.

citronove_koliesko
Včera o 19:54

@anonym_autor nikdy, a je mi jedno ci som netolerantna stihacka. A keby toto muz len spomenul tak by som s myslela ze mu po 30r preskocilo.

anonym_4474d7
Včera o 19:56
@anonym_autor

@anonym_autor vies,ze zeny sa to vzdy ako posledne dozvedia,ze??

anonym_3bdcf7
Včera o 19:57
@anonym_autor

@anonym_e4dddf s chlapom? Prepac, ale nedalo mi.

@anonym_autor Mne to bývalý hovoril presne na jednu babu z ich partie, ktorá mne nikdy nesedela. Úplne ju ohováral predo mnou sám od seba. Hadaj s kým podviedol?

citronove_koliesko
Včera o 20:00

@anonym_autor takze tebe chlap pravidelne netrtka na dovolenke "akoze kamku" a ty si s tym v pohode lebo ho nepritahuje 😄 dooobre.

luccys

No, dost uz internetov na dnes...😵‍💫

anonym_d32fca

Určite nie ako to už vyzerá?keby ideš ty s kamarátom páčilo by sa mu to ???

richardiv
Včera o 20:07

Vzťah a manželstvo by nemali byt o dovoľovali. Ale aj by sa mali vo vzťahu poznať a nevyžadovať niečo čo bude druhému proti srsti.