icon

Dovolili by ste manželovi dovolenku s kamarátkou?

26. mar 2026

Tolerovali by ste vasemu manzelovi, alebo partnerovi keby chodil na dovolenky s kamaratkou? Ze vy nechcete, alebo nemozete a viete ze on tam velmi chce a napriklad by si bral so sebou kamaratku? Doverovali vy ste mu ci im? Dokaze byt vas partner natolko spolahlivy, ze napriek dnom ci tyzdnom s inou zenou na izbe, vam ostal verny a nic by sa nestalo?

petamich
26. mar 2026

Neviem s akym cielom bola tato tema zalozena ale takto 🙂 ja som velmi tolerantna, rovnako ako moj manzel. Bezne chodime aj na vikend, aj na noc, aj na vecer kazdy sam s kolegami (zeny/muzi), kamaratmi (vacsinou pary alebo rovnake pohlavie) alebo aj s kamaratom/tkou opacneho pohlavia na obed/kavu ale ani mne ani jemu by sa nepacilo, ak by ten druhy siel na tyzden sam povedzme k moru s kamaratom/tkou a zdielali by izbu. Takze nam to ani nenapadne. A pokojne nas volaj nedovercivymi. Kazdy mame nejake limity.

Ked vam to ako vravis funguje, doverujete si, tak asi netreba citit potrebu si to justifikovat na Modrom Koniku.

lauriik
26. mar 2026

A ty chodis s kamaratom na dovolenku?

anonym_01efe2
26. mar 2026

Môj inštinkt hovorí že v tomto celom není ani štipka pravdy a toto je iba téma na rozprúdenie vášní

motylik2559
26. mar 2026

@anonym_autor Autorka, zbytocna tema, naco sa pytas, ked si si chlapom na 100% ista? 🤷‍♀️ Z dlhej chvile? Alebo zeby predsa mas trochu obavy? Lebo takuto otazku sa opytat len tak do vetra, bud ozaj z nudy alebo si chces nieco dokazovat akeho mas ty chlapa (co mi uz v takom pripade dojde infantilne), alebo skratka mas urcitym sposobom pochybnosti o svojom chlapovi alebo o tej zene (a tu sa hras len na hrdinku🤷‍♀️)...

biba_18
26. mar 2026

táto téma je vymyslená konina… na zaklade odpovedí 🤷‍♀️

anonym_273e31
26. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_a3543f predstav size ta pritahuju vysoki a tmavi chlapi namakani, a ides na dovolenku s malym a chudym. tak by ssi si s nim zacala? proste ze ho mas iba za naj kamosa ktory ma rad rovnake dovolenky. a nic viac.

@anonym_autor predstav si, že môj exmanžel bol taký môj "ideál" vzhľadom a aj tak som sa s ním rozviedla a môj aktuálny manžel je vzhľadovo taký typ čo by tu väčšina nechcela. Ani ja som ho kedysi nechcela a nevedela si predstaviť, že by som s ním niečo mala 😁😁 tak?

13uzivatelka11
26. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_db090d cize ti nevadi panska jazda kde kazdy da dolu nejaku tamojsiu cudzinku. akoze wau..

@anonym_autor takže na základe tejto odpovedi by si svojho muža nepustila na pánsku jazdu, lebo by "dal dole" exoticku cudzinku? Či to robia len ostatni?

gabrielkaa
26. mar 2026

To neni o dôvere - nedôvere, to sa skratka nehodí. To je jedno či ste v partnerskom, alebo manželskom vzťahu …. Nemá kamarátov ?

anonym_46f851
26. mar 2026
@anonym_autor

ale ved to je skoro ako do prace. Ak ma chlap v praci kolegynu tiez ho tam nepustate?

@anonym_autor prilezitost robi zlodeja, ako sa hovori. Byt na izbe spolu???
@anonym_autor no iste, skoro ako do prace 🤣🤣🤣

anonym_438357
26. mar 2026

@anonym_autor Ak by to nebolo na ukor nasej spolocnej dovolenky, tak nech si robi po com mu srdce tuzi. Ja mam uz roky velmi dobreho kamarata a obcasne s nim travim cas ked sa vratim na Slovensko, prespim unho par dni, ideme na vylet, bezne veci. Moj priatel to ani naznakom nijak neriesi. Keby chcel ist niekam s kamaratkou, ktoru dlhodobo pozna a normalne sa stretavaju, tak ho odprevadim, dam pusu a poprajem pekny vylet.

julish
26. mar 2026
@anonym_autor

to je u vas taka slaba dovera? U nas je to praveze v pohode, uz 7 rokov tak fungujeme. Clovek ak si ziska doveru tak nieje ziaden problem.

@anonym_autor ano, doverovala

anonym_46f851
26. mar 2026
@nattyond

@anonym_autor to na aké pánske jazdy chodí tvoj chlap? 😀 môj na pánskej jazde ide na turistiku, na pivko, ba koncert, zahrajú si nejaké kalčeto a sú radi, že ženy nevidia, nie to ešte vynaložiť sily na balenie nových 😂😂

@nattyond no presne 😅😁

vevesh
26. mar 2026
@anonym_autor

to je u vas taka slaba dovera? U nas je to praveze v pohode, uz 7 rokov tak fungujeme. Clovek ak si ziska doveru tak nieje ziaden problem.

@anonym_autor nie, "blizsie kamaratstvo" s druhym pohlavim neuznavame, takze ani by ho to nenapadlo a ja by som to ani neakceptovala.

anonym_215674
26. mar 2026

nie,mali by ste ist na spolocnu dovolenku, alebo nech ide sam, kamoska ta isla s manzelom jednej zeny a ochvilu z nich boli milenci

anonym_db090d
26. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_db090d cize ti nevadi panska jazda kde kazdy da dolu nejaku tamojsiu cudzinku. akoze wau..

@anonym_autor o čom točíš, prosím ta? Môj chodí na na pánsku jazdu s kamošmi krížom cez Európu na bikoch… pripadne s otcom a bratom na nejaký výlet… neviem, aké hobby ma tvoj partner, ale môj záľubu v sexovani s cudzími ženskými alebo kamoškami, nemá.

anonym_740d41
26. mar 2026

@anonym_autor Nedovolila by som to mužovi. Podľa mňa nie je normálne, aby muž chodil bez svojej ženy na dovolenku a už tobôž nie s nejakou inou ženskou..

anonym_02fd31
26. mar 2026

Môj muž by ani nešiel a ak ano, už by sa nemusel ani vrátiť.
Ja son tiež mala niečo s kqmarátom a vôbec nebol môj typ. Asi tak....

catherin4
Včera o 03:08

Tak toto by mi vadilo, nastastie mam chlapa, co ho nieco take ani nenapadne. On ma viac dovolenky ako ja, ten ryzden navyse stravi so svojou rodinou.

anonym_d37970
Včera o 04:13

Vymyslená téma, dobre si sa pobavila autorka 👏
Ale ak by nahodou nie, z vlastných skúseností aj s kamoskinych, kolegyninych atď, 100%tna dôvera skoncila vzdy sklamaním 🙂 presne s takými co vraj neboli ich typy, chlapi pochovali aj vzťah , nielen dôveru.
A v neposlednom rade, mnohí chlapi podvedu zeny takmer s hocikým, proste ked sa kkt postaví, rozum sa zastaví, vraj.

ria_sprout
Včera o 04:25

Že ty si ten chlap a žena ti nedovolila ísť na dovolenku s "kamoškou".🫪 Kks..

anonym_4231a9
Včera o 04:52
@anonym_autor

@anonym_autor tvoj muž na izbe s cudzou ženou? Počuj dôvera a pudy sú dve rôzne veci a tvoja debilita tretia. Nikoho normálneho toto nenapadne. Áno poznala som manželský pár, kde muž hral všetko na kamaráta k ženám. Niekoľko krát ho prichytili ľudia a aj dohovárali jeho manželke a tá dookola mlela ich rozprávku. Jednoducho mu tolerovala z dôvodu hendikepu jeho správanie a to ju aj nakazil vážnou chorobou. Nech mi nik nevraví, že toto je láska a nie zväzok z rozumu.

autor
Včera o 06:30
@ria_sprout

Že ty si ten chlap a žena ti nedovolila ísť na dovolenku s "kamoškou".🫪 Kks..

@ria_sprout ty ako jedina si to pochopila. Akurat ze ta moja ma tam pusta uz roky. No je to nutne nakolko v lete sa zial z pracovnych dovodou nedokazeme zosulazit v termine. ale iba pocas vianocnych sviatkov.

13uzivatelka11
Včera o 06:38
@anonym_autor

@ria_sprout ty ako jedina si to pochopila. Akurat ze ta moja ma tam pusta uz roky. No je to nutne nakolko v lete sa zial z pracovnych dovodou nedokazeme zosulazit v termine. ale iba pocas vianocnych sviatkov.

@anonym_autor takže na dovolenke s kamoškou sa nedeje nič, ale na pánskych jazdách pretahujes exotické cudzinky?

autor
Včera o 06:42
@13uzivatelka11

@anonym_autor takže na dovolenke s kamoškou sa nedeje nič, ale na pánskych jazdách pretahujes exotické cudzinky?

@13uzivatelka11 to skor za mlada. Teraz uz nieje dovod ked mam svoju lasku najkrajsiu doma.

tilly
Včera o 06:53
@anonym_autor

@anonym_a3543f predstav size ta pritahuju vysoki a tmavi chlapi namakani, a ides na dovolenku s malym a chudym. tak by ssi si s nim zacala? proste ze ho mas iba za naj kamosa ktory ma rad rovnake dovolenky. a nic viac.

@anonym_autor mňa priťahujú veľkí chlapi, vysokí a kľudne trošku mackovia. V posteli mám nízkeho muža, ktorý nosí veľkosť S/M... takže pre mňa by toto nebol argument

tilly
Včera o 06:56
@anonym_autor

@13uzivatelka11 tak uz nie vlasy po zadok, prave pozeram instagram a vlasy uz iba po lopatky.

@anonym_autor takže ty ju ani nepoznáš?

tilly
Včera o 06:59

Autor/ka zamotal/a si sa... raz píšeš, že na insta vidíš, že už má skrátené vlasy a potom, že si ten partner 😂😂. Keď vymýšľaš, dávaj si pozor aspoň na odpovede 😉🙋‍♀️

anonym_1468ea
Včera o 07:00

@anonym_autor a co teda si chcel tou temou povedat?
Ak jej to nevadi tak naco sa pytas?

lusilla
Včera o 07:01

Takto, moj muz by nesiel, ale ak by to bolo tak ako pises ze ja by som nechcela ist alebo nemohla, tak by som ho pustila. Poznam ho vyse 20 rokov, plne mu doverujem a poznam jeho kamaratky a kolegyne. Proste poznam si muza a pustila by som ho ak by to bol jeho sen ist niekam. A spravila by som to aj z toho dovodu, ze u nas je taka situacia ze on cestuje nerad, nemusi to, neciti sa dobre a ja som opak ktory by isiel aj na kraj sveta, tuzim ist kde kade, ale je to aj on co ma brzdi, ze radsej nejdem niekam ako ist bez neho. Takze viem ake to je tuzit niekam ist a ake to je v suvislosti s partnerom ktory nechce. Preto by som ja jemu nikdy nebranila. A teda dovera u nas je na takej urovni ze spolucestovatelka by mi nevadila.

ria_sprout
Včera o 07:02
@anonym_autor

@anonym_autor aké v tom prípade ona určite tiež chodí s kamarátom, nie?