icon

Dovolili by ste manželovi dovolenku s kamarátkou?

26. mar 2026

Tolerovali by ste vasemu manzelovi, alebo partnerovi keby chodil na dovolenky s kamaratkou? Ze vy nechcete, alebo nemozete a viete ze on tam velmi chce a napriklad by si bral so sebou kamaratku? Doverovali vy ste mu ci im? Dokaze byt vas partner natolko spolahlivy, ze napriek dnom ci tyzdnom s inou zenou na izbe, vam ostal verny a nic by sa nestalo?

autor
Včera o 07:05
@ria_sprout

@anonym_autor aké v tom prípade ona určite tiež chodí s kamarátom, nie?

@ria_sprout nie. Chodieva s kolegynami z prace.

natalka13
Včera o 07:07
@anonym_autor

@anonym_a3543f predstav size ta pritahuju vysoki a tmavi chlapi namakani, a ides na dovolenku s malym a chudym. tak by ssi si s nim zacala? proste ze ho mas iba za naj kamosa ktory ma rad rovnake dovolenky. a nic viac.

@anonym_autor 😁 bud si troll alebo blba jak tačky. Takto to vobec nefunguje.
Partnerky a milenky su v 90% uplbe odlisne

barborienka2001
Včera o 07:34

@anonym_autor určite nie 😅😅😅😅😅

minenkaa
Včera o 07:39
@natalka13

@anonym_autor 😁 bud si troll alebo blba jak tačky. Takto to vobec nefunguje.
Partnerky a milenky su v 90% uplbe odlisne

@natalka13 👏👏👏toto si niekto robi srandu,nik nemôže byt takto blby

minenkaa
Včera o 07:42
@anonym_autor

@ria_sprout ty ako jedina si to pochopila. Akurat ze ta moja ma tam pusta uz roky. No je to nutne nakolko v lete sa zial z pracovnych dovodou nedokazeme zosulazit v termine. ale iba pocas vianocnych sviatkov.

@anonym_autor toto je presne tenprimitívny chlap, ako ta téma na koľko rokov vyzeráš
Uplne presne primitívne písanie

anonym_c8eb72
Včera o 07:44
@minenkaa

@anonym_autor toto je presne tenprimitívny chlap, ako ta téma na koľko rokov vyzeráš

@minenkaa A miesto foto tvare dal foto z dialky a hlavy vybielil 😀. A este myslel, ze napiseme, ze ano na 20 vyzeras. Zrejme to je on veru. Chuda ta jeho zena toto ma doma.

minenkaa
Včera o 07:45
@anonym_c8eb72

@minenkaa A miesto foto tvare dal foto z dialky a hlavy vybielil 😀. A este myslel, ze napiseme, ze ano na 20 vyzeras. Zrejme to je on veru. Chuda ta jeho zena toto ma doma.

@anonym_c8eb72 uplne rovnaké odpovede

sense
Včera o 07:47

To je super, že ty mu tak veríš , že ti nevadí že budú spať spolu v jednej izbe. Cize tým je náš názor nepodstatny. Ja keď niekam veľmi chcem ísť ,tak to zorganizuje tak že aj chlap bude môcť . A ak nebude môcť a ja budem ozaj veľmi chcieť lebo taká príležitost už v živote nepríde tak nepotrebujem k tomu kamarata

tetapetra
Včera o 07:52

@anonym_autor samozrejme,že dovolila lebo zeriem seno. Si buď naivná, chorá alebo troll.

autor
Včera o 07:59
@minenkaa

@minenkaa daj nazov clanku, alebo link.

lindusss2016
Včera o 08:06
@anonym_autor

@anonym_a3543f predstav size ta pritahuju vysoki a tmavi chlapi namakani, a ides na dovolenku s malym a chudym. tak by ssi si s nim zacala? proste ze ho mas iba za naj kamosa ktory ma rad rovnake dovolenky. a nic viac.

@anonym_autor ale sexuálna príťažlivosť nefunguje tak, ako to ty píšeš. Že priťahujú má iba vysoký, tak malý nemá šancu. Taký Banderas za mladých čias by ma dostal jedným pohľadom 😂 a to má vo všeobecnosti priťahujú skôr vysoký a severské typy. Taktiež sa mi nepáčia nijak extra černosi, ale Lenny Kravitz by ma nemusel prehovárať. A to teraz beriem do úvahy čisto len vzhľad. Kde je ešte chémia, keď si dvaja rozumejú, sú na jednej vlne a vedia sa spolu smiať. Keď sa zamiluješ, tak aj výzorovo sa ti tá osoba zdá byť krajšia. Nieže by som tento tvoj príspevok považovala za reálny, ale aj tak, tvoje argumenty sú chabé.

lindusss2016
Autor odpoveď zmazal
anonym_c8eb72
Včera o 08:18
@anonym_autor

@13uzivatelka11 to skor za mlada. Teraz uz nieje dovod ked mam svoju lasku najkrajsiu doma.

@anonym_autor Autor, ked mas svoju lasku najkrajsiu doma 😀, tak preco mas potrebu ist s inou zenou na dovolenku? A naco to tu podavas v rode, ze to pise ta tvoja laska, ked to pises ty chlap? 😀🤦‍♀️

autor
Včera o 08:19
@anonym_c8eb72

@anonym_autor Autor, ked mas svoju lasku najkrajsiu doma 😀, tak preco mas potrebu ist s inou zenou na dovolenku? A naco to tu podavas v rode, ze to pise ta tvoja laska, ked to pises ty chlap? 😀🤦‍♀️

@anonym_c8eb72 kde je spomenuty zensky rod?

anonym_c8eb72
Včera o 08:23
@anonym_autor

@anonym_c8eb72 kde je spomenuty zensky rod?

@anonym_autor Ty uz nepamatas co si pisal? Pisal si na zaciatku ze si ta zena a pustas chlapa, lebo mu doverujes 😀. A teraz vidis tu jeho kamosku na insta a uz ma kratsie vlasy a pod.

bielasovicka
Včera o 08:32
@anonym_autor

@anonym_a3543f tak ako pedagogicka sa tazko dostanes na dovolenku zaciatkom Juna.

@anonym_autor a prečo chce ísť vtedy keď ty nemáš dovolenku? To si neviete dohodnúť termín vtedy, keď mas aj ty voľno? Veľmi čudné....

minenkaa
Včera o 08:40

Tu si buď niekto potrebuje niečo dokázať alebo sa zas bavia pubertálne deti

lindusss2016
Včera o 08:42

BTW ešte napíšem niečo o mužoch a ich vizuálnych preferenciách. Tak môj ex manžel mi 10 rokov manželstva tvrdil, že on miluje natural look, neznáša damičky, upravené a vylepšené ženy sa mu priam hnusili, toľko o tom omielal. Až kým nevyšlo na povrch, čo sleduje na svojich sociálnych sieťach, vyumelkované na pohľad lacné ženy s umelými mihalnicami typu vejar. No otras, ale hlavne úplný opak toho, čo mi 10 rokov vtlkal do hlavy.

bielasovicka
Včera o 08:52

@anonym_autor ci si muž alebo žena, to je jedno. Ale si debil.

lenka_matko
Včera o 09:16

@anonym_autor určite nie, ani by ho to nenapadlo. Na dovolenky chodia manželia spolu. A nemá to nič s dôverou

beronsche
Včera o 09:37
@anonym_autor

to je u vas taka slaba dovera? U nas je to praveze v pohode, uz 7 rokov tak fungujeme. Clovek ak si ziska doveru tak nieje ziaden problem.

@anonym_autor taká je u vás obrovská dôvera, že si to musis anonymne dokazovať na modrom koní.. tak to waw..

anonym_501fe0
Včera o 10:57

Veď aj v trojkách žijú. Keď vám to vyhovuje ... len je strašne naivné presviedčať tu všetkých že je to inak.

rivini
Včera o 12:09
@anonym_autor

to je u vas taka slaba dovera? U nas je to praveze v pohode, uz 7 rokov tak fungujeme. Clovek ak si ziska doveru tak nieje ziaden problem.

@anonym_autor uz 7 rokov fungujete tak, ze si chodi na dovolenky sam, alebo s kamaratkou? To sa ajoze neviete ako par skoordinovat tak, aby ste sli spolu? Super musite mat ten vztah…a k otazke: NIE, mit by na dovolenku s kamoskou nesiel.

rivini
Včera o 12:11
@anonym_autor

@anonym_autor pritahuju ma muzi typu Russel Crowe. Vzala som si muza typu Keanu Reeves😂

anonym_84ecc7
Včera o 12:41

@anonym_autor predstav si opačnú situaciu? On by ta pustil s kamarátom?

windblue
Včera o 13:04

No takto. Môj priateľ má kamarátku s ktorou by som ho pustila a neriešila. Ona je síce nezadana ale poznám ju dobre a viem ze u nich dvoch je to naozaj čisto len kamarátstvo, on bol ten kto nás zoznámil a vidím na oboch ze to viac ako kamarátstvo nikdy nebude. Však mali aj ped6 nasim vzťahom prilezitosti dosť. Ale ak by sa jednalo o niekoho koho takto nepoznám, tak by som minimálne spozornela a riešila aj okolností kam a prečo idú, s kým ďalším tam budu, ako dlho.

anonym_4b39e4
Včera o 13:12
@anonym_autor

@ria_sprout nie. Chodieva s kolegynami z prace.

@anonym_autor tak choď aj ty s kolegami a nie s kamoškou ;) toto čo je za argument že ona chodí s kolegyňami?preboha.....

ankare
Včera o 13:27

@anonym_autor Ten s ňou už dávno trtoší. To vážne sa nájde niekto, kto toto toleruje? Si strašne naivná a hlúpa.

anonym_927b24
Včera o 13:27

@anonym_autor len po rozvode 😀

ankare
Včera o 13:40
@anonym_autor

@mirage vieme presne koho co pritahuje, a laka, a ked je to zena ktora nieje vyslovene ten spravny typ tak nieje sa coho bat zeby sa to zvrhlo.

@anonym_autor haha, že tá kamoška nie je jeho typ? 🤣🤣🤣 To hovorí každý muž manželke a pritom po kamoske slinta 🤣🤣🤣