icon

Druhý rozvod, neplodnosť a rozbité sebavedomie

21. aug 2025

Ahojte.#
Vyzerá, že aj moje druhé manželstvo skončí fiaskom. Mám 43, som bezdetná/neplodná (zistené pár rokov dozadu). A... dostávam sa zo svojho príbehu do úzkostí, som človek, ktorý nemá veľa známych a najlepším parťákom mi vždy bol práve partner. Nebaví ma nič, neviem sa sústrediť, prišla som nedávno o prácu a aj tentokrát musím opustiť domov, ktorý som milovala a pracne rekonštruovala (bude sa treba vyrovnať a ja nie som schopná vyplatiť polovicu).
Ste tu niektorá s podobným príbehom? Dostalo sa z toho vaše sebavedomie? Našli ste novú lásku, pri ktorej neplodnosť nebol problém? Našli ste vo svojom živote novú iskru?

anonym_827f5e
21. aug 2025

@anonym_autor ja neverím, že problémom je tvoja neplodnosť v tomto veku. Veď aj partner hádam nechce zenu v 43r aby mu porodila dieťa.

anonym_1137bc
21. aug 2025

@anonym_autor Rozvod bude kvôli tomu, že nemôžeš mať deti ? Ja osobne deti nechcem, a preto si ani nikoho nehľadám - mne je dobre samej. Ak by som mala mať partnera tak jedine oveľa staršieho. Mám 45 r.

zuzubb007
21. aug 2025

Neplodnosť bude asi najmenší problém či? Jasné, že si môžeš nájsť vzťah, ale hlavne hľadaj chlapa čo už deti má, a budete spokojný, aký je zakaždým dôvod rozvodu, že už druhýkrát?

vilma7
21. aug 2025
@anonym_827f5e

@anonym_autor ja neverím, že problémom je tvoja neplodnosť v tomto veku. Veď aj partner hádam nechce zenu v 43r aby mu porodila dieťa.

@anonym_827f5e aj ja som v 43 porodila dieťa, zdravé a ??? Prečo by to.mal byt problém??

deti95060810
21. aug 2025
@vilma7

@anonym_827f5e aj ja som v 43 porodila dieťa, zdravé a ??? Prečo by to.mal byt problém??

@vilma7 prvé?

autor
21. aug 2025
@zuzubb007

Neplodnosť bude asi najmenší problém či? Jasné, že si môžeš nájsť vzťah, ale hlavne hľadaj chlapa čo už deti má, a budete spokojný, aký je zakaždým dôvod rozvodu, že už druhýkrát?

@zuzubb007 preco najmensi? u muzov, ktori chcu vlastne dieta sa od toho odvija vsetko. resp. to tiez dramatizuje vztah - vysetrenia, IVF, adopcie, tlaky rodin, pochybnosti, a pod.

anonym_827f5e
21. aug 2025
@vilma7

@vilma7 prvé dieťa?

anonym_827f5e
21. aug 2025
@anonym_autor

@zuzubb007 preco najmensi? u muzov, ktori chcu vlastne dieta sa od toho odvija vsetko. resp. to tiez dramatizuje vztah - vysetrenia, IVF, adopcie, tlaky rodin, pochybnosti, a pod.

@anonym_autor ja si myslím, že muži chcú rodiny s vlastnými deťmi v níž dom veku, keď si hľadajú partnerku vo vyššom veku, tak už bud majú deti, sú rozvedení, alebo už deti nechcú. Nejak neverím, že máš šťastie na takých co silou mocou chcú len 43r ktorá mu pôrodu dieťa.

kiki68
21. aug 2025

Ja poznam vela ludi, co deti nechcu, hladaj v oblasti umenia, tam su deti prekazka a neziadany artikel. Pretoze nemozes po galerii behat s revucim deckom a hrat to na cool vec. Cize ja poznam vela ludi,kde dieta by bolo no go a hlavne uz maju po 35

marca12
21. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor To mi je luto,ze sa takto zachoval. Ani neviem,co na to napisat. My tiez nemame deti,sme s tym vysporiadani a lubime sa aj bez deti. My dvaja sme dolezitejsi ako pocit chciet mat deti s niekym inym. Verim,ze raz najdes svoju spriaznenu dusu. Skus hladat muzov,ktori uz deti maju. Ti vacsinou uz dalsie deti nechcu.

autor
21. aug 2025
@anonym_827f5e

@anonym_autor ja si myslím, že muži chcú rodiny s vlastnými deťmi v níž dom veku, keď si hľadajú partnerku vo vyššom veku, tak už bud majú deti, sú rozvedení, alebo už deti nechcú. Nejak neverím, že máš šťastie na takých co silou mocou chcú len 43r ktorá mu pôrodu dieťa.

@anonym_827f5e Tento vztah nezacal teraz v mojej 43ke, zacal 10 rokov dozadu. Ono niekedy nejaky cas trva, kym prejdu pokusy, vysetrenia, dlhe dialogy, hadky a nove pokusy. Ale samozrejme mate pravo neverit.

jablkovastrudla
21. aug 2025
@deti95060810

@vilma7 prvé?

@deti95060810 suseda mala prve ako 42 rocna, porodila na svoje narodeniny. Druhe mala ako 47 rocna, rodila v auguste a 48 mala v septembri. Sama hovorila ze deti chcela ovela skor ale bola dlho sama alebo mala partnera a ten zmenil nazor a deti nakoniec nechcel.

vilma7
21. aug 2025
@deti95060810

@vilma7 prvé?

@deti95060810 druhé, prvé mesiace pred 41.

vilma7
21. aug 2025
@anonym_827f5e

@vilma7 prvé dieťa?

@jablkovastrudla u mna bol ten istý problém, žiaden normálny adept na rodinu a otcovstvo.
@anonym_827f5e druhe, prvé som rodila mesiac pred 41.

jablkovastrudla
21. aug 2025
@vilma7

@jablkovastrudla u mna bol ten istý problém, žiaden normálny adept na rodinu a otcovstvo.
@anonym_827f5e druhe, prvé som rodila mesiac pred 41.

@vilma7 ved ano, maloktora sa zobudi a v 43 rokoch si zrazu zmysli ze chce dieta. Neter ma trenerku a ta sa rozisla z priatelom lebo on mal na deti stale cas. Ako 43 rocna Isla na umele, minuly mesiac rodila a ma dceru. Kamaratka sa snazi o dieta cez 10 rokov, ma 39 a stale nic.

domkakvet
21. aug 2025

@anonym_autor najskor musis vediet zit sama, co ty asi nevies a preto ti ani vztahy nevysli.

vilma7
21. aug 2025
@jablkovastrudla

@vilma7 ved ano, maloktora sa zobudi a v 43 rokoch si zrazu zmysli ze chce dieta. Neter ma trenerku a ta sa rozisla z priatelom lebo on mal na deti stale cas. Ako 43 rocna Isla na umele, minuly mesiac rodila a ma dceru. Kamaratka sa snazi o dieta cez 10 rokov, ma 39 a stale nic.

@jablkovastrudla u nás to šlo našťastie bez problémov a umelého.
Tiež mám spolužiačku, ktorá od 24 vydatá a rodila tiez tesne pred 40, po mnohých rokoch liečby, um.oplodneni atď.

tetapetra
22. aug 2025
@deti95060810

@vilma7 prvé?

@deti95060810 čo je na tomto tak fascinujúce? Stáva sa,že žena porodi prvé dieťa po 40.

anonym_8e0922
22. aug 2025

Hovorte si co chcete, rodiť po 40ke je už nezodpovedné.