Drzá kolegyňa - ohováranie v práci
Dnes ma kolegyňa vytočila do vývrtky. Vyčítala mi,že som tichá a že jej bývalá kolegyňa aspoň srandovala. Či som aj doma ticho. Ja som jej na to,že ma nebaví ohovárať,vtipy nemám rada a radšej sa zaujímam o politiku,o zvieratá a sledujem každý deň správy. Ona sa na mňa posmešne pozerala. Začala do mňa riadne rýpať. Ja v tom zmysel života nevidím,nemám potrebu niekoho ohovárať. Kto koľko pribral,kto s kým žije a podobne.
Ona je úplne bez názoru,nezúčastňuje sa
volieb a uverí všetkému,čo jej kto povie. Nič nesleduje,len odpisuje na Facebooku.
Podľa mna ste sa nepochopili, nebola k tebe drza, len podotkla. A ty si sa hneď urazila.
Kašli na ňu. Toto zažívam aj ja celý život, že či som furt aj doma ticho. Čo im budem vysvetlovať že ma nebaví ohovárať s nimi iné kolegyne..
@kelia nemám pocit žeby bola drzá. Asi bola zvyknutá na niečo iné a nemuselo to byť hneď ohováranie ako si ty domyslas.... Stačilo povedať že máš rada ticho a nie sa povyšovať že ty pozeráš správy a politiku😂😂😂😂
Podľa mna ste sa nepochopili, nebola k tebe drza, len podotkla. A ty si sa hneď urazila.
@777januska777 Áno,urazila som sa,ale to,čo mi povedala by naštvalo každého. Ja sa do nej nestarám,aj keď viem,že si vypisuje s chlapmi a pritom má doma dobrého muža. Nikdy som jej to nevytkla a ona do mňa rýpe. Stále ohovára bývalú kolegyňu. Je to toxická osoba.
@kelia No o politike a spravach sa bavit je fakt nuda....si suchar suchy.
A teraz akoze neohovaras na verejnom fore ju? Nebud vztahovacna.
@kelia nemám pocit žeby bola drzá. Asi bola zvyknutá na niečo iné a nemuselo to byť hneď ohováranie ako si ty domyslas.... Stačilo povedať že máš rada ticho a nie sa povyšovať že ty pozeráš správy a politiku😂😂😂😂
@anonym_88b6b9 Ja sa nikdy nepovyšujem. Iba som jej vysvetlila,čo mňa baví a ona sa začala do mňa navážať. Nech sa na mňa nikto nehnevá,ale keď niekto ignoruje parlamentné voľby alebo eurovoľby,tak je naozaj bez názoru. Inteligentní ľudia sa zaujímajú o politiku. Aj mladí volia a sledujú aj zahraničnú politiku.
A teraz akoze neohovaras na verejnom fore ju? Nebud vztahovacna.
@martinkatinka Aký to má súvis? Som zvedavá na názory ľudí,ktorí mali možno rovnakú skúsenosť,ako ja 🙂
@kelia veď jej len povedz, že nezdieľate rovnaké záujmy. Ste dospelí ľudia, tak snáď sa dokáže akceptovať a fungovať v pracovných veciach, aj keď vaše povahy a koníčky sú rozdielne.
A je každého osobná vec o čo sa vo voľnom čase zaujíma, a to či chodí alebo nechodí voliť ti môže byť ukradnuté.
Len bola uprimna😀. Aha tak ten kto chodi voliť je inteligentný? My sa v praci bavime o milion veciach a to ani nikoho neohovarame....Musíš mať fakt nudný tichý život. Mam jednu kolegynu čo mi furt vypína radio, vraj nepočuje vlastné myšlienky. Nemáš a ty take niečo 😄?
@anonym_ba6060 Sesternica sa tiež zaujíma o politiku a ona je veľmi rozumná.
@kelia Rozumná je len preto že sa zaujíma o politiku? Nešibe Ti tak trochu z tej politiky?
😅🍹🍰
@anonym_88b6b9 Je to ohováranie. Ona je veľmi falošná. Minule bola pri nás kolegyňa s ktorou si rozumie. Robila sa pred ňou pekná a keď odišla,tak ju vulgárne nazvala a začala ju ohovárať.
Obidve neviete komunikovať. Mala si jej povedať, že keď bude o čom dozvie sa to prvá
Obidve neviete komunikovať. Mala si jej povedať, že keď bude o čom dozvie sa to prvá
@januska12323 Ja sa s ňou vždy bavím slušne. Ona nikoho nepozdraví,keď príde do práce a má taký zdutý výraz v tvári. Úplne ma to znechutí,len sa na ňu pozriem.
Normálne daj bazén, lubrikant, na seba plavky a choďte sa biť...a jej ukáž, že nejsi nudná :D
Ako sa na toto môžeš uraziť?
Nebola drzá,iba ti povedala aký má na teba názor.
Mňa by teda tiež nebavilo, celý deň z niekým sedieť v kancli a nemôcť sa počas celej pracovnej doby poriadne pozopráváť
Prečo hneď myslíš na ohováranie ?Je veľa veci o čom sa dá rozprávať bez toho aby to bolo ohováranie.
Mňa by teda tiež nebavilo, celý deň z niekým sedieť v kancli a nemôcť sa počas celej pracovnej doby poriadne pozopráváť
Prečo hneď myslíš na ohováranie ?Je veľa veci o čom sa dá rozprávať bez toho aby to bolo ohováranie.
@anonym_84d237 My sa rozprávame o zvieratách,o náboženstve. Niekedy sa s ňou dá normálne baviť. Lenže ona je extrovert a stále potrebuje sa k niečomu vyjadrovať. Ja nemám potrebu zdieľať všetky pocity a dojmy s niekým.
@kelia veď jej len povedz, že nezdieľate rovnaké záujmy. Ste dospelí ľudia, tak snáď sa dokáže akceptovať a fungovať v pracovných veciach, aj keď vaše povahy a koníčky sú rozdielne.
A je každého osobná vec o čo sa vo voľnom čase zaujíma, a to či chodí alebo nechodí voliť ti môže byť ukradnuté.
@anonym_bf34e2 Keď jej poviem otvorene,tak je hneď nepriateľská. Nebudem si ju všímať. To bude najlepšie.
Kašli na ňu. Toto zažívam aj ja celý život, že či som furt aj doma ticho. Čo im budem vysvetlovať že ma nebaví ohovárať s nimi iné kolegyne..
@1sally12 Inteligentní ľudia to majú ťažké v každom zamestnaní. Robím vo fabrike a vidím to primitívne správanie robotníčok. Ženský kolektív je úplne najhorší. Zastaví sa pri nich nejaký chlap a im vôbec nevadí,že má oplzlé reči. Začnú sa nahlas rehotať.
@kelia tiež mám jednu kolegyňu, na ktorú by sedel tvoj opis a fungujem s ňou len vylučne pracovne, inak si nemám čo povedať, nie s každým si sadneš, dobre by to nebolo iba keby ste boli dve kolegyne v práci lebo je podľa mňa dôležité sa v práci cítiť dobre
@ghost2323 To isté,rozprávam sa s ňou iba formálne. Žiadne kamarátenie. Ona by zo mňa povyťahovala všetko možné a potom by to rozniesla po firme.
Len bola uprimna😀. Aha tak ten kto chodi voliť je inteligentný? My sa v praci bavime o milion veciach a to ani nikoho neohovarame....Musíš mať fakt nudný tichý život. Mam jednu kolegynu čo mi furt vypína radio, vraj nepočuje vlastné myšlienky. Nemáš a ty take niečo 😄?
@panonia Úprimná ? To sotva. Tá povie len to,čo jej pasuje a robí sa pekná. Na kolegu z opačnej zmeny nadáva,že je šibnutý,lebo počula také názory na jeho adresu.
@kelia ja tiez nemam rada take pripady. Naposledy, ked kolegyna 10 minut riesila moje roznofarebne ponozky (dedoles podobne), lebo ona by si to nikdy nezobrala a bla bla. Moje ponozky si vsimla, ale vaznu chybu v jej praci nie, haha
@reela Ona je tiež prípad. Ja sa neviem dočkať,kedy pôjde na dôchodok. Má 55 rokov. Kvôli ponožkám ? 🤦🏻 Nemám slov. Náhodou tie ponožky sú pekné 🙂
@anonym_84d237 Je drzá,ako opica. Viackrát mi zobrala lepšie kusy,ktoré sú určené pre nás obe,keď som bola na toalete.

A problem GDE?